Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Dzimumdzīve pēc dzemdībām

 
Reitings 13
Reģ: 27.09.2021
Nesen piedzima mazulis, šobrīd ir divi mēneši. Bija keizers, tāpēc ilgāks laiks vajadzētu, lai viss būtu kārtība.
Šobrīd cenšos aprast ar jauno lomu.
Pēc dzemdībām jutos daudz maz normāli, divas nedēļas pēc dzemdībām bija jau atpakaļ vecais svars, izmaiņas lielas mani nav neskaitot to, ka šuves vieta un esmu mīksta (sportot nedrīkstu vēl)
Mans vīrietis bieži pārmet, ka esmu atteicibas novārtā atstājusi + šobrīd negribu fizisku tuvību (nezinu kāpēc , nejutu uzbudinājumu un kaisli) , tas arī ir no viņa puses pārmetums, ka esmu atstājusi novārtā visu.
Bet man nav tiešām pagaidām laika par to domāt, domāju daudz par bērnu, protams nogurusi un neizgulejusies. Vairs nejutos ka sieviete, bet gan māte un rupjo sakot kāju patērēja, lai nebūtu jāklausās pārmetumi.
Nav vins slikts, daudz palīdz un rūpējas, bet morāli man kaut kas nav kārtība (dzemdības arī bija ļoti smagas dēļ veselības problēmām).
Liels iemesls domāju tam, ka nejutos ka sieviete. Tāpat arī vins grib, lai daru to un šito (seksuāli ko darīju agrāk vairs nedaru) , bet mums nav tāda dzīve ka agrāk, lai es izpaustos. Pēc seksa taču saprotu, ka vins aizies gulēt un aties no visa, bet man priekšā gara nakts.
Tāpat arī vins mani ikdiena neiepriecina, bet grib, lai iepriecina viņu. Ja ikdiena saņemu no viņa minimumu, tad es pati nevaru atdarīt. Ļoti uzvelkos, ka man jāklausās pārmetumi par seksuālo pusi, jo jutos nesaprasta.
Nedomāju, ka man vienīgajai ir kaut kas attiecības pēc bērna piedzimšanas ir pamainījies, pirmais gads manuprāt visiem ir grūts. + nejutu sevi nekādu attīrstibu, jo tagad man visa dzīve ir iepauzēta.
Kā, lai viņam ieskaidro, ka pārmest tādas lietas šobrīd nav normāli??
17.12.2021 01:33 |
 
Reitings 2018
Reģ: 28.04.2019
Ja vins tevi mil tad pagaidis kad viss sadzis un viss bus ok. Sievietem jau ta smagi, jasaprot, ka neesi lelle bet cilveks. Dzemdibas tas ir nopietni tikpat ka pecdzemdibu periods.
17.12.2021 01:52 |
 
Patīk
Reitings 2087
Reģ: 22.05.2019
Bieži ir dzirdēts,ka vīrietis nespēj saprast,kā jūtas sieviete pēc dzemdībām.
Tu nevari sevi piespiest,tikkai lai viņam izdabātu.
Ieteiktu mierīgi ar viņu izrunāties,pastāstot,kā tu jūties.
Bet,atceries arī,ka tu esi ne tikai mamma,bet arī sieviete.
Jā, pēcdzemdību periods nav viegls sievietei,bet neatgrūd vīrieti.Mēģini ko izdomāt,lai ar savu vīrieti neattālinaties viens no otra,ir vajadzīgs laiks arī jums diviem vien.
17.12.2021 06:13 |
 
Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Man arī bija ķeizars pirms 2 mēnešiem, viss sadzija ātri un tā kā vajadzēja. Ieklausīties ārstē 2 mēnešus arī neko nedarijām. Vīrs visu laiku bija saprotošs un vispār neatļāvās prasīt kaut ko no manis jo saprata, ka jāpaiet laikam. Bet tad kad tagad varam darīt un bērns ir labs gulētājs, mums tā seksa vienkārši nav 🤷‍♀️🤷‍♀️ ir pamanījies tas viss.. Vai viņš tev palīdz darbos saistībā ar bērnu? Jo ja tu tur viena visu laiku peries tad skaidrs ka būsi izsmelta un neko negribēsi. Bet nu tavējais izklausās neiecietīgs, jo ja tu neesi vēl gatava tad neesi..
17.12.2021 07:47 |
 
Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Lexxie @ 17.12.2021 07:47
Man arī bija ķeizars pirms 2 mēnešiem, viss sadzija ātri un tā kā vajadzēja. Ieklausīties ārstē 2 mēnešus arī neko nedarijām. Vīrs visu laiku bija saprotošs un vispār neatļāvās prasīt kaut ko no manis jo saprata, ka jāpaiet laikam. Bet tad kad tagad varam darīt un bērns ir labs gulētājs, mums tā seksa vienkārši nav ?‍♀️?‍♀️ ir pamanījies tas viss.. Vai viņš tev palīdz darbos saistībā ar bērnu? Jo ja tu tur viena visu laiku peries tad skaidrs ka būsi izsmelta un neko negribēsi. Bet nu tavējais izklausās neiecietīgs, jo ja tu neesi vēl gatava tad neesi..
Sorry tikko izlasīju vēlreiz. Palīdz tev tomēr. Nu tas tāpat nav noteicošais. Ja morāli vēl negribi vecim tas jāsaprot.
17.12.2021 07:51 |
 
10 gadi
Reitings 4296
Reģ: 03.08.2009
Tā nav tikai iegriba un emocionālā puse.
Women who breastfeed also experience a sharp rise in a hormone called prolactin, which stimulates milk production and further drives down estrogen. Add to this the fact that the brains of many new moms are flooded with oxytocin, the so-called “cuddle hormone,” which promotes infant bonding in a way that makes us more interested in snuggling our newborn than getting down and dirty with our partners. Basically, evolution doesn’t want us to have sex when we have a newborn to care for, so it created a hormonal antidote to horniness.

Man ir 1.5mēnesis pēc ķeizara šobrīd un, lai arī jūtos labi, par seksu nav pat domas. Vēl ir arī tāda lieta kā "touched out", proti, Tu pa dienu visu laiku (nu gandrīz) esi ar bērnu un rokām un fizisku kontaktu pēc tam vairs vispār neprasās. Mums tikko ar vīru bija par šo saruna. Tā kā mums ir otrais bērns es viņam teicu, ka viņš zināja, ko gaidīt un lai daudz nečīkst :D Bet ja nopietni, ir jādod sev laiks. Sekss nav šobrīd prioritāte.
17.12.2021 09:02 |
 
Reitings 22
Reģ: 09.08.2018
Manuprāt tavam vīrietim jābūt daudz saprotošākam par notiekošo , jo Tavs ķermenis pārcieta ne tikai fizisku, bet arī emocionālu pārbaudījumu.
Kā arī saka, ka sievietēm pēc dzemdībām ilgāku laiku ir ļoti zems libido un vēlme pēc seksuālas tuvības ir 0, jo visas domas ir par un ap mazo bērniņu.
Pati pašlaik esmu stāvoklī un tā kā man ir izteiks tonuss un līdz ar to jūtos nekomfortabli un pat sāpīgi , tad ar seksu sanāk nodarboties diezgan reti, bet mans vīrs ir ļoti saprotošs, pats vispār ar seksu neuzbāžas un, ja es piedāvāju, tad arī pats saka, ka pašlaik galvenais ir, lai man un bērniņam ir labi, ka nekur jau tas sekss nepazudīs, kā arī ir jau arī citi tuvības veidi, netiksi sekss.
Tev jāparunā ar savu vīrieti un jāizstāsta kā jūties, nu ne jau tāpēc viņš tevi pametīs, ja pāris mēnešus seksu nedabūs , lai ciena tevi un to kam esi izgājusi cauri, lai viņš tagad būtu tētis.
17.12.2021 09:25 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Ar sarunām var risināt šo situāciju, bet lai gan Tev šobrīd saprotamu iemeslu dēļ seksu negribas, no otras puses forsi, ka vīram interese par tuvību nav mazinājusies.
17.12.2021 10:24 |
 
Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
Vispaar jau peec uubervieglaam dzemdiibaam, kad sieviete pati vareetu teoreetiski nokaapt no dzemdiibu galda un ar mazuli rokaas pastaigaaties, seksu neiesaka aatraak kaa peec 6 nedeeljaam. Te smagas dzemdiibas, kjeizars, pagaajushas 8 nedeeljas un kundzinjam vajagot seksu, oi, nevaru. Nu ja lops, tad lops. Pieaugusham muusdienu cilveekam taa kaa vajadzeetu buut nojeegai par peecdzemdiibu periodu.
17.12.2021 10:40 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Nosaukt vīru par lopu tikai tāpēc, ka pēc 2 mēnešu atturības vins vēlas tuvību ar sievu manuprāt ir sviests un stulbi.
17.12.2021 11:22 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Varbūt tajā laikā jāļauj vīram iet pa kreisi, jo 6mēneši bez seksa tā ir nāve, vienīgais glābiņš masturbēšana.
17.12.2021 11:29 |
 
Reitings 1653
Reģ: 26.06.2019
Divi mēneši patiesībā ir ļoti mazs laiks. Gan fiziski, gan emocionāli. Pat ja ārsti dod zaļo gaismu pēc 6nedēļām, reti kura tam uzreiz arī ir gatava.
Burvju receptes nav, bet es teiktu, ka vīrietis iesaistās par maz, ja reiz nesaprot, ka bērns prasa gan emocionālus, gan fiziskus resursus. Bet tas nenozīmē, ka Tava galvenā loma šobrīd ir būšana par māti. Tu tāpat esi sieviete un sieva. Ir normāli, ja vēl šī balansa nav, bet tas ir jāpatur prātā, ka visa pasaule ap bērnu negrozās. Ja ir miega trūkums, bezspēks, ir jāsaka, lai iesaistās vairāk vīrs. Sievietes pašas uzskata, ka viņām jānes viss krusts, un vīrietim jāprasa PALĪDZĪBA. Nē, tā vairs nav palīdzība, tas ir jūsu abu bērns un rūpes, negulētas naktis un viss pārējais. Palīdzēt var mamma, draudzene vai aukle, bet nevis vīrietis- bērna tēvs. Jo ātrāk palīdzēsi iesaistīties savam vīram visā ikdienā, jo labāk būs jums abiem. Sievietēm rūpes un visa šī apziņa notiek diezgan automātiski, bet vīrieti var un vajag iebīdīt, nevis - viņš jau strādā, lai jau izguļas nedēļas nogalēs, vakaros pēc darba utt utt.
17.12.2021 11:53 |
 
Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Es par šo tēmu lasīju cālī.. nu tur trakās kaut kādas.. viena jau pēc nedēļas leca vīram virsū un pēc tam rakstīja ka norāva infekciju 😀 tā kā laikam ar to libido tā viss visām nav 😀🤷‍♀️
17.12.2021 12:11 |
 
Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
Nu šis man laikan galīgi nebūtu okay. Ja mans vīrietis man būtu kaut ko pārmetis pēc dzemdībām.. vnk ko?! Man bija dabīgas dzemdības, bez baigiem sarežgijumiem. Bija gan šuves nelielas. Un tas mani ļoooooti biedēja. Tieši emocionāli. Aizejot pie ginekoloģes, mums zaļo gaismu deva sanāk arī 8ned pēc dzemdībām. Bet tāpat nejutos baigi gatava. Nu nav tās domas uzreiz par seksu, ja mazais naktī raud, pa dienu ar grūti. Jauna dzīve sākas. Kamēr pierod. Vīrietim (normalam) tas takā būtu jasaprot. Kad sajutos gatava, tad abi arī meģinājām. Un sajūtas nebija super labas pirmajā reize. Un paldies manam vīrietim par tik saudzīgu izturēšanos gan fiziski, gan garīgi. Es pat to uztveru diezgan pašsaprotami. Ja tu mīli savu sievieti, zinot, kam viņa izgājusi cauri un vēl iet cauri audzinot mazo, nu cmon.. tas ir jāsaprot.
Tavam vīrietim vnk vajag pašam izlasīt rakstus, palasīt info par šo tēmu. Kā ari tev skaidri un gaiši savas sajūtas ir jāpasaka. Ja viņš nesaprot, tad priekš kam tādu ,atvainojos, lohu vajag?
17.12.2021 14:01 |
 
Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
lote_te @ 17.12.2021 11:53
Divi mēneši patiesībā ir ļoti mazs laiks. Gan fiziski, gan emocionāli. Pat ja ārsti dod zaļo gaismu pēc 6nedēļām, reti kura tam uzreiz arī ir gatava.
Burvju receptes nav, bet es teiktu, ka vīrietis iesaistās par maz, ja reiz nesaprot, ka bērns prasa gan emocionālus, gan fiziskus resursus. Bet tas nenozīmē, ka Tava galvenā loma šobrīd ir būšana par māti. Tu tāpat esi sieviete un sieva. Ir normāli, ja vēl šī balansa nav, bet tas ir jāpatur prātā, ka visa pasaule ap bērnu negrozās. Ja ir miega trūkums, bezspēks, ir jāsaka, lai iesaistās vairāk vīrs. Sievietes pašas uzskata, ka viņām jānes viss krusts, un vīrietim jāprasa PALĪDZĪBA. Nē, tā vairs nav palīdzība, tas ir jūsu abu bērns un rūpes, negulētas naktis un viss pārējais. Palīdzēt var mamma, draudzene vai aukle, bet nevis vīrietis- bērna tēvs. Jo ātrāk palīdzēsi iesaistīties savam vīram visā ikdienā, jo labāk būs jums abiem. Sievietēm rūpes un visa šī apziņa notiek diezgan automātiski, bet vīrieti var un vajag iebīdīt, nevis - viņš jau strādā, lai jau izguļas nedēļas nogalēs, vakaros pēc darba utt utt.

💯 piekrītu !
Tur jau tā lieta. Gan sieviete, gan vīrietis ir kļuvuši par vecākiem. Un šitā debila mentalitāte, ka vīrietis var palīdzēt, ja palūdz nomainīt pamperu, vispār būtu jāizbeidz. Abu berns. Protams, sieviete ir mājās un loģiski, ka pa dienu jau vīrietis uz darbu bērnu nevedīs un nepieskatīs. Bet audzināt un samīļot mazo vajag abiem. Tik daudz draudzenēm bērni jau lielāki un brīnās, ka mans vīrietis gan iziet ar meitu pastaigā, gan paliek mājas utt. Mums šis vispār liekas normu norma, bet nu acīmredzot sabiedrība vēl tikai aug uz šo. Žēl.
17.12.2021 14:06 |
 
Reitings 2018
Reģ: 28.04.2019
Aldis15 @ 17.12.2021 11:29
Varbūt tajā laikā jāļauj vīram iet pa kreisi, jo 6mēneši bez seksa tā ir nāve, vienīgais glābiņš masturbēšana.

6 menesi ir normali. Ir pari, kuriem pec dzemdibam nav bijis sekss gadu vai pat 2. Esmu dzirdejusi, ka del dabiskam, smagam dzemdibam, kur viss ir plisis, nav bijis sekss loti ilgi. Un viriesi gaida, milosi viriesi! Ja grib pa kreisi tad lai mekle sev citu.
17.12.2021 15:34 |
 
Reitings 203
Reģ: 14.05.2020
Man nesen arī piedzima vēl viens bērniņš un dzimumdzīvi atsākām pēc 3.mēneša. Otra pusīte bija saprotoša, jo pirmais laiks taču ir aprašana ar jauno ģimenes modeli. Viss griežas tikai ap zīdainīti.
Tas nav normāli, kad tev šādi uzspiež un pārmet divos mēnešos!
17.12.2021 16:31 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Nu ja sekss nav 2 gadus un nelaiž pa kreisi un ir saprotoši, tad nu bljaa man nav vārdu
17.12.2021 16:35 |
 
Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Es nesaprotu to drausmīgo naivumu sievietēm uz attiecībām. Ka normāli ir nedot gadu un divus un gaidīt, ka otrs mīloši un uzticīgi gaidīs. Pie tam dzīvojot ar savu otru pusi. Piedodiet, bet pa tik ilgu laiku neko nedarot pimpis nokaltis. Lūdzu piedodiet manu rupjumu, vnk no sirds rakstu :D
17.12.2021 16:47 |
 
10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Nekas nav jādara pret savu gribu. Tomēr arī, ja attiecībās divi, tad ir jārisina un jāatrod vidusceļš, kas der abiem. Ir ne tikai vagināls sekss vienīgā opcija kā uzturēt tuvību. Ja man vīrietis teiktu, ka darbā intensīvs periods uz 2 mēnešus atraidītu, nu cmon.
17.12.2021 21:15 |
 
10 gadi
Reitings 4296
Reģ: 03.08.2009
Tomēr arī, ja attiecībās divi, tad ir jārisina un jāatrod vidusceļš, kas der abiem. Ir ne tikai vagināls sekss vienīgā opcija kā uzturēt tuvību. Ja man vīrietis teiktu, ka darbā intensīvs periods uz 2 mēnešus atraidītu, nu cmon.

Nepiekritīšu, ka 2men pēc dzemdībām būtu jāmeklē vidusceļš. Jā šis periods ievelkas, tad jāsāk domāt. Un salīdzināt pēcdzemdību periodu ar stresu darba laikam var tikai kāds, kuram nav bērnu un nav priekšstata kam sieviete iet cauri šajā laikā. 2men nemaz nav ilgs periods.
17.12.2021 23:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits