Vīrietis ignorē

Reitings 232
Reģ: 22.01.2020
Sveikas.
Man šāda situācija.
Vairāk kā pirms mēneša iepazinos ar vīrieti (man 25, viņam 31). Viss bija super, tik daudz kopīgu lietu, par kurām runāt, jēgpilnas sarunas līdz vēlai naktij, lieliski randiņi. Arī abi no sākuma jau norunājām, ka abi esam ieinteresēti tikai kam nopietnam.
Bet tad kaut kā tā strauji sanāca, ka pēkšņi sākām pavadīt laiku kopā 24/7. Padzīvoju pie viņa nedēļu, protams, ka pa to laiku arī sanāca visu ievirzīt nedaudz nopietnākā līmenī -pārgulējām (bet varbūt es tikai tā domāju, ka tas liecina par to, ka tas būtu jau kaut kas nopietnāks par parastu deitošanu). It kā pēc tam viņa attieksme pret mani krasi nemainījās, teica, ka patīk ar mani pavadīt laiku, ir forši, sākām plānot ceļojumus un ko darīsim turpmāk. Bet pirms dažām dienām viņš pateica: "zini, mēs par daudz pavadam laiku kopā, kaut kā tā strauji viss sanācis, tomēr mēs abi pieraduši dzīvot vieni, varbūt nevajadzētu uzsākt kopdzīvi". Protams, ka es jau teicu no paša sākuma, ka kopā uzreiz dzīvot netaisos, vienkārši tā sanāca, ka aizciemojos pie viņa nedēļu. Ok, pirms dažām dienām viņš mani atved uz manām mājām, iedod buču un sola, ka dos ziņu un ka noteikti tiksimies. Bet kopš tā brīža starp mums vairs nav komunikācija. Viņš sēž online, bet neizlasa un neatbild uz manām ziņām, tā it kā es neeksistētu. Un tā jau vairākas dienas. Es saprotu, ka varbūt nedaudz par ātru sākām būt kopā diendienā blakus viens otram, bet vai tad ja kaut kas nepatīk, to nevar izrunāt? Vai arī viņam pēkšņi pazuda interese par mani? Es vispār nesaprotu, ko domāt, jo viņš neatbild. Protams, ka nebombīju katru mīļu brīdi viņu ar ziņām, neesmu arī tik desperate. Bet grūti noticēt, ka cilvēks šādi rīkojoties visu noliek tādā pozīcijā, lai pazaudētu mani vai vienkārši cilvēku, ar kuru tik nenormāli daudz lietas saskan. Parasti tā dara, ja patiešām otrs nesimpatizē vai saprot, ka nebūs. Bet to taču var pateikt, ja kaut kas mainījies jūtās/ simpātijās pret mani, pieaudzis cilvēks tomēr... Bet ja jau visu to laiku pirms ignorēšanas viņš teica, ka patīku, plānojām nākotni utt, kā tas var būt, ka pēkšņi tā vienkārši pazūd? Kāds varētu būt iemesls, ka man jāiet cauri šādām sirdssāpēm? Un ko man vispār darīt? 😭
15.12.2021 17:51 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Kurš teica, ka viņam ir vienalga?
un eksistenciāli negatīvas domas! Bet kad viņam paliks labāk, tad dos ziņu un lūgs piedošanu.
15.12.2021 22:47 |

Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Nu varbūt viss tik ideāli biia tikai tavā izpratnē.
Ir vīrieši “medītāji”.Aplidoja, nomedīja, pagaršoja, nākamo lūdzu, un tas arī viss.
Nefantazē sava galvā tagad kaut kādus ziedus, dzivokļa atslegas un fantastiskas sarunas, ka tas ir bijis kas nopietns vai nozīmīgs viņam, jo ši briža attieksme jau parada uzreiz ,ka nekas nopietns tajā nebija.
Dažreiz bijušos noliek no un līdz, un beigās atkal kopā. Abi divi viens otru noliek pēc šķiršanās, un pēc tam atkal saiet kopā un tā 150x😂
15.12.2021 23:00 |

Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
KleraMarta @ 15.12.2021 21:32
Beidzot viņš atbildēja! Viņš saka, ka viņš nozuda, jo viņam esot daud darba un eksistenciāli negatīvas domas! Bet kad viņam paliks labāk, tad dos ziņu un lūgs piedošanu. Es vienkārši nezinu, kā šo visu uztvert. :D
vienkārši wow😂 Nu neviens normāls vecis tā nerīkotos. Lai uzrakstītu-“Mīļā, man daudz darba. Apsolu ,ka sazināmies pa nedēļu un aiziesim vakariņās” neaizņem daudz laika😂jabut empatijai pret to ko jūt otrs tak😂
Šitas emocionalas šupoles tagad taisa katrs otrais un tu uz viņām šitā vizināsies😂
15.12.2021 23:03 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Visticamāk tu viņam biji par daudz un viņš dabūja ko grib un viss. Saprata, ka līdz galam kaut kas nav un tāpēc arī ignorē, jo nav vecis kas spēj pat pateikt, :"Hey, paldies par pavadīto laiku bet tomēr mums katram jāiet savs ceļš." Un pēc pieredzes es zinu, ka ja tagad ir šādi, tad vēlāk būs tāpat. Nekas nemainīsies.
15.12.2021 23:22 |

Reitings 300
Man reiz tieši viens džeks teica to pašu ka daudz darba un sazināsies kad varēs. Ceru viņam vārds nesākās uz R burta😂 tulkojums tādam tekstam ir- ka esi kā rezerve, sazināsies kad gribēs ielikt. Protams es to sapratu un dzīvoju tālāk. Tā arī nekad vairs nerunājam.
15.12.2021 23:29 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Čalis neatbild divas dienas- viss tu vairs neesi tā vērts!😂😂
16.12.2021 09:54 |

Reitings 454
Reģ: 18.05.2016
ja viņš nelasa tavas ziņas, tak skaidrs, ka neinteresē...
liecies vnk mierā un viss.. te nekā nebūs.. ja vecis ir ieninteresēts, viņš gribēs ar tevi komunicēt :)
16.12.2021 10:09 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Jacqueline @ 16.12.2021 09:54
Čalis neatbild divas dienas- viss tu vairs neesi tā vērts!??

Mūsdienās,kad telefons ir visu laiku pa rokai,šķiet dīvaini ignorēt ziņas un neatbildēt.
Nevajag meklēt vīrietim attaisnojumus.
Viņš nav gatavs veidot attiecības, tāpēc attālinās,tāda ir dažu vīriešu īpatnība.
16.12.2021 10:41 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Jacqueline @ 16.12.2021 09:54
Čalis neatbild divas dienas- viss tu vairs neesi tā vērts!??

Vai ne. Dīvaini. Kapēc gan lai čalis nevarētu divas dienas lasīt bet neatbildēt... pff.
16.12.2021 10:47 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Atcerējos kā ar savējo esošo sagājām kopā. Es strādāju, sanāca arī līdz 22.00 vakarā. Viņš arī visu dienu bija pa darbiem. Mēs vispār praktiski pa dienu nekomunicējām jo es nedrīkstēju izmantot telefonu un viņam nebija laika. Vienkārši apmainijāmies ar pāris foto dienas laikā kur var noprast kas tajā brīdī notiek. Un arī pēc 22.00 mēs abi atradām laiku satikties. Dažreiz stundu, dažreiz trīs, citreiz vispār līdz 4 rītā. Tapēc es arī rakstu par to, ka ja grib, tad var. Un tas attiecas visās dzīves sfērās, ne tikai attiecībās.
16.12.2021 10:51 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Piedod, mila autore, nevēlos tevi nekādi aizvainot, bet es saprotu, ka Tu pati esi atbildīga par šo situāciju un es brīnos cik maz meitenes to ievērojušas.
Vīrietis ne vienmēr saprot attiecību nianses tik tālu lai apzināti dozētu komunikācijas daudzumu attiecību sākuma. Diemžēl. Jaa, viņam Tu ļoti patiki, noteikti, bet Tu pati esi atbildiga, ka nebiji pietiekami gudra un nejuti mēra sajūtu un to, ka attiecibaam jādod iespēja veidoties adekvātos tempos un pakāpeniski. Vīrietis ir mednieks un iekarotājs. Bet tevi pat nebija jaamedii - Tu uzreiz atdevies pilniibaa, kas ir baisi!! Tu jau mēneša laikaa paguvi sacereeties uz to, ka attiecibas iet uz nopietno pusi (taa vietaa lai lieki nedomātu uz priekšu un vienkārši izbaudītu randiņus), uzreiz pie tikko iepazīta cilvēka paliki UZ NEDĒĻU. Es viņa vietaa arī no sirds nobītos, jo ja taa ir sākuma tad kas būs tālāk? Ja nav mēra sajūtas un pietiekamas pašapziņas lai uzreiz nemestos vīrietim virsu.
Protams, vīrietis ir rīkojies nesmuki, ļoti nesmuki un muusdieniigi(ghosting acīmredzot IR modee).
Mans padoms - kad nākamreiz veido attiecibas, nesaceries uzreiz, nemeties virsu taa, ka nevari atlipt no otra un ļauj otram mierīgi iepazīt sevi, piebremzē pat ja redzi, ka otram ir suudiigi ar bremzēm.
Šis vīrietis diez vai ir baigi vērtīgs kandidāts. Normāls vīrietis pat ja nobītos no taa, ka esi uzreiz pilniibaa ar ar devusies un gatava saistībām, pat tad tomēr atvainotos un paskaidrotu, ka interese ir zudusi. Jo interese ir zudusi, tas, ka beigas atbildēja tomēr nozīme, ka negrib riskēt zaudēt rezerves variantu kam ielikt.
Un vēl - piekriitu, ka vīriešiem aizvien lielāks haoss un bezatbildība. Bet ja Tu nonāca šādas situācijas atkārtoti tad sorry, nevis “mūsdienu viiriesi” tādi, bet Tava uzvedība un domāšana ir kaut kas greizs. Novēlu cienīt un mīlēt sevi. Es tevi galīgi nenosodu, esi vēl jauniņa un aciimredzot nepaaraak lielu pieredzi.
16.12.2021 11:28 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Oij, man arī šāda pieredze. It kā viss forši, laba saskaņa, ir tik daudz par ko runāt, smieties, var izstāstīt visu dzīvi, runājam par nākotnes plāniem, un tad vienā dienā vienkārši klusums- vairs neatbild uz ziņām, neko nepaskaidrojot. Un pati vairs vispār nesaproti, kas par lietu. Tik tiešām laikam tā ir tāda mūsdienu tendence- labāk būt gļēvam un neko nepateikt, nevis kā normāls pieaudzis cilvēks pateikt, piedod, bet manas jūtas ir mainījušās, nekas nesanāks. Un tad viss visiem ir skaidrs. No savas pieredzes- neviens no tiem klusētājiem nav vēlāk ne atvainojies, ne ko gribējis turpināt.
Un esmu bijusi arī otrajā pusē, kur man pašai interese ir pazudusi, tad arī bija tā, ka tās viņa rakstītās ziņas uzreiz nevēru vaļā, jo negribējās komunicēt. Bet saņēmos un pateicu, ka diemžēl nekas nesanāks.
Jacqueline,
Izklausies vēl dikti jauna un naiva.
16.12.2021 12:23 |

Reitings 300
Santa1992 @ 16.12.2021 11:28
Piedod, mila autore, nevēlos tevi nekādi aizvainot, bet es saprotu, ka Tu pati esi atbildīga par šo situāciju un es brīnos cik maz meitenes to ievērojušas.
Vīrietis ne vienmēr saprot attiecību nianses tik tālu lai apzināti dozētu komunikācijas daudzumu attiecību sākuma. Diemžēl. Jaa, viņam Tu ļoti patiki, noteikti, bet Tu pati esi atbildiga, ka nebiji pietiekami gudra un nejuti mēra sajūtu un to, ka attiecibaam jādod iespēja veidoties adekvātos tempos un pakāpeniski. Vīrietis ir mednieks un iekarotājs. Bet tevi pat nebija jaamedii - Tu uzreiz atdevies pilniibaa, kas ir baisi!! Tu jau mēneša laikaa paguvi sacereeties uz to, ka attiecibas iet uz nopietno pusi (taa vietaa lai lieki nedomātu uz priekšu un vienkārši izbaudītu randiņus), uzreiz pie tikko iepazīta cilvēka paliki UZ NEDĒĻU. Es viņa vietaa arī no sirds nobītos, jo ja taa ir sākuma tad kas būs tālāk? Ja nav mēra sajūtas un pietiekamas pašapziņas lai uzreiz nemestos vīrietim virsu.
Protams, vīrietis ir rīkojies nesmuki, ļoti nesmuki un muusdieniigi(ghosting acīmredzot IR modee).
Mans padoms - kad nākamreiz veido attiecibas, nesaceries uzreiz, nemeties virsu taa, ka nevari atlipt no otra un ļauj otram mierīgi iepazīt sevi, piebremzē pat ja redzi, ka otram ir suudiigi ar bremzēm.
Šis vīrietis diez vai ir baigi vērtīgs kandidāts. Normāls vīrietis pat ja nobītos no taa, ka esi uzreiz pilniibaa ar ar devusies un gatava saistībām, pat tad tomēr atvainotos un paskaidrotu, ka interese ir zudusi. Jo interese ir zudusi, tas, ka beigas atbildēja tomēr nozīme, ka negrib riskēt zaudēt rezerves variantu kam ielikt.
Un vēl - piekriitu, ka vīriešiem aizvien lielāks haoss un bezatbildība. Bet ja Tu nonāca šādas situācijas atkārtoti tad sorry, nevis “mūsdienu viiriesi” tādi, bet Tava uzvedība un domāšana ir kaut kas greizs. Novēlu cienīt un mīlēt sevi. Es tevi galīgi nenosodu, esi vēl jauniņa un aciimredzot nepaaraak lielu pieredzi.
Ir pāri kas saiet kopā kaut pēc 2 nedēļām metas kopā un dzīvo. Cilvēki dažādi. Ja vīrietim sieviete interesēs tad nekas nestāvēs ceļā. Un tur nebūs tā ka dienām neatbild. Tur būs tā, ka puisis domās kur un kā tikties lai tikai pabūtu ar meiteni.
16.12.2021 13:32 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Lexxie, ja, ir arī izņēmumi. Bet diez vai vairums gadījumos ir vērts paļauties uz to. Ka saka - kas viegli nāk, viegli iet prom. Foršāk tomēr iepazīt otru pirms mesties nopietnas saistības.
16.12.2021 14:08 |

Reitings 300
Santa1992 @ 16.12.2021 14:08
Lexxie, ja, ir arī izņēmumi. Bet diez vai vairums gadījumos ir vērts paļauties uz to. Ka saka - kas viegli nāk, viegli iet prom. Foršāk tomēr iepazīt otru pirms mesties nopietnas saistības.
Zini kā.. Citreiz var tikties gadiem un vēl nedzīvot kopā un tad samet tos kauliņus kopā un saproti, ka tev besī viss kāds viņš ir sadzīvē, bet tiekoties parādījis sevi no labākās puses.. Saprotu arī tevis teikto un varu piekrist arī tam.
16.12.2021 14:19 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Diemžēl man arī nācies sastapties ar vīrieti kurš neatbild, pazūd, un jā, laikam jau tā ir tāda nepārliecinātības sajūta attiecībā uz sievieti un nespēja varbūt runāt, vai arī nav pārliecība par savām jūtām, velmi tiešām veidot attiecības.
Grūti, bet šajā mirklī jācenšas saglabāt vēss prāts, ja gribas rakstīt, jāizdzēš visur no kontaktiem, lai to nebūtu iespēja darīt un ļautu viņam pašam atčohnīties, ka sieviete pazudusi un neiespringst par viņa nozušanu.
Tas gan arī liek sievietei pārdomāt vai tur kas nopietns var sanākt ja vecis tā nozūd vēsu prātu.
Man diemžēl tā pat ir tagad, tik pazīšanās periods ir krietni ilgāks, tik tā šaize ka iespējams abpusēji tik ļoti pierasts, tik laba komunikācija, draudzība, ka vienkārši pārraut to ir grūti
16.12.2021 17:56 |

10 gadi
Reitings 2348
Un nevaru arī sev iedot padomu, ar prātu saproti, ka nopietni nekas nebūs, jo ta nav nopietna attieksme, bet ar sirdi, īpaši ja otrs neatraida, neizstāsta skaidri vot neredzu ar Tevi kopā būt vai tālejošākus plānus un ja sāc runāt tad novirzās no sarunas, maina tēmu u.c.
16.12.2021 17:58 |

10 gadi
Reitings 2348
Es arī uzskatu, ka ja vīrietis iemilejies, pārliecināts atradīs laiku, cīnīsies vai izrunāsies ja tiešām kas bijis, jo man bijušas tādas attiecības, kad otrs tieši satraucas kur nozudi kāpēc neatbildēji vakarā (vienkārši aizmigu), grūti tā ir, nogriezt ar nevari, bet velc līdzi kā mīļu beigtu suni.
Vispār laikam liela māksla dzīvē atteikties no kaut kā lai gan pašai negribas.
Varbūt nozūdi tu arī uz 3-4 dienām, pasakinpēc tam ka nebij garastāvoklis, citas lietas pa galvu malās... Žēl, ka tik daudz vīriešu nesaprot, ka skaidra saruna atvieglo otram dzīvi nevis neziņa un cerību došana. Padalies kā veicās, vari arī man personīgi uzrakstīt
16.12.2021 18:03 |

Reitings 720
Reģ: 23.03.2020
Izklausās pēc daiļdirsēja, kaut gan šķiet jocīgi, ka iedeva atslēgas, tā jau pusi no iedzīves var iznest ārā😁
16.12.2021 19:05 |

Reitings 161
Reģ: 23.09.2021
Lexxie @ 16.12.2021 13:32
Ir pāri kas saiet kopā kaut pēc 2 nedēļām metas kopā un dzīvo. Cilvēki dažādi. Ja vīrietim sieviete interesēs tad nekas nestāvēs ceļā. Un tur nebūs tā ka dienām neatbild. Tur būs tā, ka puisis domās kur un kā tikties lai tikai pabūtu ar meiteni.

Nu es šobrīd esmu attiecībās kas sākās ļoooti strauji. Mēs daitojam mēnesi. Tad divus mēnešus bijām ofic kopā. Un sanāk esot kopā divus mēnešus (pazīstot trīs) mēs sākām dzīvot kopā. Un dzīvojam vēljoprojām 4 gadus. 😅 Varu teikt, gan plusi, gan mīnusi, tām straujajām attiecībām. Bet mums patīk. Uzreiz sapratam kāds katrs esam sadzīvē, ikdienas lietās. Daudz arī strīdējamies. Bet reāli nezinu. Laikam grūtāk būtu izniekot laiku 2 gadus , tad sākt dzīvot kopā un saprast ujjj nebūs.
Man laikam dzīvē uzkstas - jo ātrāk saprast kas kā jo labāk. Netērējot laiku.
17.12.2021 14:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits