Elinapelina @ 10.12.2021 10:30Sveika?, sākumā vajag atrast mieru sevī. Pienemt sevi kāda esi, vai pilnveidot līdz būsi pilnībā apmierināta (es nerunaju par ķirurģiskam manipulācijām vai skaistuma injekcijām ). Piemram, man agrāk bija grūti sevi mīlēt, man bija liels liekais svars (+20 kilogrami) gada laikā,man nepatika mana sejas āda, augums. Tad es sapratu, ka ja sēdēšu sevi žēlošana, nekas nemakisies un saņemos kaut ko mainit. Eju uz dažādām sejas procedūrām,sportoju,pareizi ēdu. Varu droši roku uz sirds liekot teikt,ka ar katru dienu sev patīku ar vien vairāk un vairāk. Pamanīju to, ka pati staroju, apkārtējie arī “staro “ pretī. Vēl ir viena loti būtiska lieta -izslēgt no savas dzives tos cilvekus,kuri nes negācijas . Šo es likti Nr.1 skalā! Un tev viss izdosies!?
LaLo @ 10.12.2021 11:24
Biezpiens brokastīs,zivs ar salātiem pusdienās un vakariņas pa retam, nav pareiza ēšana.???
Meitenēm jau viegli randiņot, nav kā čaļiem...Derisa @ 10.12.2021 00:18Nu tu nebūsi no tām sievietēm, kas var dzīvot bez attiecībām, ta kā nav tad par tādu mākslīgi jāpataisās.
Bieži saka - nomierinies, neko nemeklē, tad tevi atradīs. Manā pieredzē tas neapstirpinās, lai atrastu savu īsto, uz randiņiem jāiet kā uz darbu.
Pirms atradu savu vīrieti, man bija līdzīgas emocijas - vientulība, skumjas utml. Tagad jūtos lieliski, ir iestājies tāds miers, un tajā nav nekā nepareiza - justies labi kopā ar vīrieti, nevis mākslīgi pataisīties par vientuļnieci.
Sevi ir jāuzlabo - jāpiestrādā pie figūras, stila, frizūras, komunikācijas prasmēm, un jāmeklē vīrietis, kas atbilst tavām prasībām un tu viņa.
Man tikai nedaudz nepatīk noformulējums par tām drosmīgajām un cēlajām 😅 nav jau nekas grūts dzīvot vienam un tikai priekš sevis. A izveidot ģimeni, izaudzināt bērnus un nodzīvot ar vienu vīrieti līdz mūža galam, gan ir jābūt kaut kam vairāk.