Es sākumā tieši par to pašu iedomājos, kāpēc gan autorei nepalūrēt kādu pamācību jūtūbā un ar mīļoto nepaeksperimentēt kopā līdz laimīgām beigām. Bet palasīju vēlreiz un kārtīgāk - dāvanas adresāts ir nevis partneris, bet tuvs draugs. Bez benefitiem :DSilvera @ 04.12.2021 21:56Tu tiešām gribētu, lai sveša sieviete veic erotisku masāžu tavam vīrietim? Kāpēc negribi improvizēt un mēģināt pati?
queenolives @ 04.12.2021 20:37Ir doma šo tuvam draugam pasniegt kā pārsteiguma dāvanu, bet kur atrast kādu, kurš sniedz šādus pakalpojumus? :D
Izskatītas bez maz vai visas lētās saites, kur sievietes varētu šo piedāvāt, bet apskatot... pat mana kaķa standarti būtu augstāki. Lūdzu, padalaties ar kontaktiem, saitēm vai jebkādu citu noderīgu informāciju, kur atrast sievieti, kura to pietiekami kvalitatīvi spētu izdarīt. Paldies jau iepriekš :)
Santa1992 @ 05.12.2021 19:08Kāpēc kkas tāds vispār jādavina? Vai tad par savu baudu viņš pats nevar parūpēties - ja vajag erotisko masāžu tad jau pats atrastu. Man liktos dīvaini ja draugi ko tādu dāvinātu
kāpēc kādam vispār Tev kkas jāpaskaidro? 😂😂 nav ko atbildēt uz jautājumu - staigā tālāk, autore te viedokļus neprasīja. Vai arī Tev liekas, ka Tavs viedoklis ir tik svarīgas, ka to obligāti visiem jāzina?Santa1992 @ 06.12.2021 08:02Vai es teicu, ka maniem draugiem kāds kaut ko liek? Neteicu.
Vienkārši uzdevu jautājumu lai paskaidro savu motivāciju, bet tu neko nevari pamatot.
🤣🤣 jāāaaa, protams, šodien uztaisīju kā reiz šito profilu 🤦♀️Santa1992 @ 06.12.2021 10:48Queenolives izskatās, ka tavs otrs profils ir TeaPot, nice:)
Es nevienu neaizvainoju ar to, ka apjautājos par motīviem)
Ja ir tik vārga pašapziņa, ka pat tāds jautājums uzdzen spriedzi tad varbūt nevajadzēja publiski rakstīt. Galu galā tas dod tiesības izteikties visiem:)
😂😂😂😂😂😂😂😂 jā, pieķēri maniSanta1992 @ 06.12.2021 12:09Nop, TeaPot vecais profils, bet queenlives jaunais, uztaisīts par godu šai diskusijai. Par kuru gan neesi gatava diskutēt, paradoksālā kārtā..
Tikai nesaprotu, kāpēc ANONĪMĀ portālā būtu jātaisa vēl viens ANONĪMS profils, lai pajautātu ANONĪMU jautājumu....bet nu te jau ar loģiku nedraudzējas, kā izskatāsSanta1992 @ 06.12.2021 12:09Nop, TeaPot vecais profils, bet queenlives jaunais, uztaisīts par godu šai diskusijai. Par kuru gan neesi gatava diskutēt, paradoksālā kārtā..
😂😂😂😂😂Tu esi rēcīgaSanta1992 @ 06.12.2021 12:57Hvz kāpēc tu to dari. Tāpat kā Hvz tu tuvam draugam erotisko masāžu meklē.
Santa1992 @ 06.12.2021 12:09Nop, TeaPot vecais profils, bet queenlives jaunais, uztaisīts par godu šai diskusijai. Par kuru gan neesi gatava diskutēt, paradoksālā kārtā..