Susurrrrrs @ 28.11.2021 09:08Nomierinies vienreiz, trolli.
Citu valstu ievērojami politiķi jau ir noskaidrojuši, ka kovidmēris izplatās arī caur pirdieniem. Manuprāt, valstī būtu steidzami jāievieš 500 eiro liela soda nauda par nopiršanos. Kā domā Tu? Tas ir dzīvības un nāves jautājums!
Debestiņa @ 28.11.2021 14:37Būs šis, būs cits un būs vēl 150 paveids, taka vakcinēties nav jēgas visu laiku. Tas nebeigsies un paliks kā saslimšana, kā smagas komplikācijas gripa.
Nevar vakcinēties pret visiem paveidiem jo katru gadu būs jauns tāds. Jāpieņem tas un viss. Un jābeidz par šito vispār domāt
😂😂😂 nu baigi labi. Skrien vakcinejies katru dienu un dzīvo laimīga ar šo svēto sulu teiksim tā. Ne visi to grib darīt.Nellija12 @ 28.11.2021 21:59
Es zinu, ka zinātne ir progresējusi pietiekami daudz, lai pat dienas laikā izgudrotu jaunas svētās vakcīnas un arī klīniskajiem pētījumiem pilnībā pietiek ar pāris stundām, lai secinātu, ka produkts ir ne tikai ļoti drošs cilvēka veselībai ilgtermiņā, bet pat ļauj cilvēkam uzlabot savas spējas. Labs piemērs ir pašreizējās vakcīnas, kuras palielina cilvēka IQ. Tieši tāpēc mēs arī redzam tik daudzus gudrus vakcinētus cilvēkus sev apkārt.
Debestiņa @ 28.11.2021 23:22Vakcinjies un liecies mierā gar to visu. Visur tikt vari, iet vari. Nu i vo, atslābsti un pietiek malt šo hui@u te
nevaru iedomāties cik stulbam jābūt lai ko tādu izdomàtu un rakstītu pat😂missfortune @ 29.11.2021 09:58
Tu laikam neproti uztvert un lasīt sarkasmu, kas nāk no Sardīnes jn Nellijas par vakcīnu. ?
Nellija12 @ 29.11.2021 09:35Debestiņa
Tu esi kādreiz redzējuši glupu vakcinēto cilvēku? Protams, ka nē, jo viņiem visiem pēc potēšanās palielinās IQ. Visi tie "vakcīnētie", kas ir slimnīcā, ir pirkuši sertifikātu. Zinātnieki jau sen ir apstiprinājuši, ka tad, ja esi vakcinēties, saslimt nav iespējams pat teorētiski. Šo var apstiprināt pilnīgi visi mediji, kā arī mūsu leģendārā valdība ar Kariņa un Pauļuta kungiem priekšgalā. Visiem šiem cilvēkiem ir padziļināta izpratne par vakcīnām un to darbību. Tāpat es iedvesmojos ikreiz, kad Kariņš, par spīti ļoti bīstamā vīrusa izplatībai, vēl pamanās rūpēties par ļoti būtiskajām LGBTQ problēmām. Nu vai tad tas nav iedvesmojoši?
sla @ 30.11.2021 05:55A un gripas vakcīnu arī papildus jāpotē, neaizmirstiet to. Ārsti iesaka, un arī vajag katru gadu viņu iepotēt. Profilaktikses pēc varētu pat biežāk. Un tie kas slimo ar gripu ir antivakseri, jo viņ ir kas slimo ar gripu un covidu. Aj nu ko tur teikt, vienkārši neizglītoti cilvēki, kas neko nesaprot no zinātnes.
Reeceejpele @ 29.11.2021 23:07Cilvēku attieksme par šo visu mani tiešām fascinē. Tikai ''novāra'' līdz vakcīnām, bet realitāti tiešām pārāk tupi, lai redzētu. Man pirms dažām dienām pazīstams cilvēks nomira. 45 gadi, stiprs, veselīgs vīrietis, nekādu veselības problēmu. Nevakcinēts,par cik tas visiem tikai interesē. Vairāk kā nedēļu nomocīja ar covid, tad tika aizrauts uz slimnīcu, nākamā diena reanimācijā, bet aiznākošo dienu nesagaidīja. Cik daudzi jau nav miruši šādi, vai no covid komplikācijām. Apraudājām un sērojām par tiem, kas Zolitūdē mira, bet nenormālais covid upuru skaits tāds joks visiem un konspirācija. Goda vārds pretīgi, kur tik ciniski cilvēki var būt. Man vienalga, negribi, nepotējies, bet visa troļļošana man reāli riebjas.