https://www.dietdoctor.com/.Putns. @ 19.11.2021 00:00Manā uztverē, šeit ir tās nosacīti veselīgās receptes.
Es ēdu saldētus dārzeņus ar maltu gaļu, zivi, vistu,skābētus kāpostus ar tunci, tunča salātus, ķīnas kāposta buritto
.Putns. @ 19.11.2021 00:00Manā uztverē, šeit ir tās nosacīti veselīgās receptes.
Es ēdu saldētus dārzeņus ar maltu gaļu, zivi, vistu,skābētus kāpostus ar tunci, tunča salātus, ķīnas kāposta buritto
Kitijaaaa @ 22.09.2022 14:41Man arī vairāk interesē, ko ikdienā ēd sievietes, kas vispār nesporto, bet ir ļoti slaidas - XS, nu, varbūt vēl S izmērs. Sportojošam un nesportojošam slaidam cilvēkam it kā ēšanas paradumi atšķiras.
Man arī vairāk interesē, ko ikdienā ēd sievietes, kas vispār nesporto, bet ir ļoti slaidas - XS, nu, varbūt vēl S izmērs.
man ir XS/S izmērs, nesportoju, bet vienkārši ēdienreizēs paēdu sātīgi, tāpēc neprasās nekādus našķus. Kādreiz kad mēģināju tievēt, izaugu līdz M izmēram, jo visu laiku biju pusbadā un našķējos 😅Kitijaaaa @ 22.09.2022 14:41Man arī vairāk interesē, ko ikdienā ēd sievietes, kas vispār nesporto, bet ir ļoti slaidas - XS, nu, varbūt vēl S izmērs. Sportojošam un nesportojošam slaidam cilvēkam it kā ēšanas paradumi atšķiras.
man ir xs izmērs, ar sportu nenodarbojos, ir sēdošs darbs. Uzturs diezgan vienkāršs: brokastis: kafija ar pienu (bez cukura), 1 sviestmaize ar sieru vai desu, vai auzu vai kāda cita putra, vai pus paciņa biezpiena, vai cepta ola, vai pankūkas. Pusdienas: visbiežāk vārīti kartupeļi, citreiz kartupeļu biezenis, tvsicēti vai grilēti dārzeņi, gaļas mērce vai kotlete, karbonāde, cepta zivs, salāti. Launags: plovs, makaroni ar gaļu, grūbas, lēcas, rasols, dārzeņu zupa, sautējums vai kādi citi salāti, piemēram, mēlīšu salāti, krabju salāti. Vakariņas: pārsvarā tiek uzsildīts kaut kas, kas paliek no pusdienām vai launaga, vai jogurts, vai picas šķēle, vai suši. Pa vidam starp ēdienreizēm našķēšanās ar kādu konfekti, šokolādes gabaliņu, cepumiņu, jo dzeru 2.krūzīti kafiju ar pienu, apēdu kādu augli, riekstiņus, utt.Kitijaaaa @ 22.09.2022 14:41Man arī vairāk interesē, ko ikdienā ēd sievietes, kas vispār nesporto, bet ir ļoti slaidas - XS, nu, varbūt vēl S izmērs. Sportojošam un nesportojošam slaidam cilvēkam it kā ēšanas paradumi atšķiras.