Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Liepziedi

 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
Vai kāda ir dzīvojusi šajā projektā (vai varbūt pazīst kādu, kura ir)? Interesē šādi momenti:
• cik labi tur ir ar skaņas izolāciju? Vai tiešam nevar dzirdēt kaimiņus?
• daudz esmu dzirdējis par smaku. Vai viss tiešam ir tik slikti?
• kā ir ar vilcieniem? Vai viņi netraucē gulēt?
Visvairāk mani mulsina cenas – daži dzīvokļi maksā €500 mēnesī. It īpaši ņemot vērā, ka projekts neatrodas centrā. Vai tas tiešam ir tik labs? Par €500 mēnesī gribas tomēr īrēt normālo mājokli. Tāpēc lai izvairītos no liekam vilšanām izlēmu sākumam pajautāt šeit – varbūt kāda no jums tomēr ir dzīvojusi Liepziedos vai netālu no šī projekta (vai arī pazīst kādus, kurš ir).
17.11.2021 10:09 |
 
Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10493
Reģ: 29.01.2009
Cena priekš jaunā projekta ir normāla, jo viss smuks, svaigs.
Atrašanās vieta ir Mīlgrāvis un jā, tur ir naftas produktu pārkraušanas termināļi. Secinājumus izdari pats.
17.11.2021 10:57 |
 
Reitings 83
Reģ: 01.05.2021
Pazīstāmais dzīvoja kādreiz Mīlgrāvī. Smaka bija traka, jo Mīlgravī ir degvielas pārkraušanas terminālis. Plus, ka tuvuma bija veikali Maxima un Mego. Varēja brīvdienas iziet pastaigāties uz Mežaparku. Tagad mīnus, ja brauc ar sabiedrisko vai mašīnu uz centra pusi ir remonts, kur ceļ jauno tiltu, kuru pabeigs 2022. gada beigās, kur šobrīd lieli satrēgumi darba diena rītos un pēcpusdienas vakaros pēc darba. Dzīvokli pārdeva, jo nepatika un tava vieta paņēma 103. sērijas dzīvokli.
17.11.2021 13:51 |
 
Reitings 2
Reģ: 17.11.2021
Es jau kādus 2 gadus dzīvoju Liepziedos. Skaņas izolācija ir patiešām laba, es bieži vien aizmirstu, ka mums ir kaimiņi, jo nekad neko nedzirdu. To smaku par esmu jutusi vien kādas 3-4 reizes, tieši siltajā laikā var just, bet ikdienā nekā tamlīdzīga nav. Man ļoti patīk šī māja un arī apkārtne, daudz jauno ģimeņu. Vilcienu vispār nedzird. Ja ir kādi jautājumi, droši raksti man vēstulē! :)
Vienīgais mīnuss, kas man nepatīk, ka nav balkona 😒
17.11.2021 14:34 |
 
Reitings 312
Reģ: 24.09.2015
Villii
O, tad esam kaimiņienes!
Mr Carrot,
Dzīvoju šajā apkārtnē 3gadus, man te patīk, tādēļ izlēmu par labu dzīvokļa pirkšanai Liepziedos. Plusi - blakus visi trīs pārtikas veikali, Rimi, Maxima, Mego, blakus Circle K, kur pat nakts stundās var aiziet pēc burgera. Ļoti bieži eju staigāt uz Mežaparku. Vasarā nav tālu līdz jūrai. Un protams, māja ir jauna, tāpēc viss tīrs, gaišs un smuks. Apkārt abām mājām žogs ar vārtiem, kam kods. Skaņas izolācija laba.
Nu, laikam jau tādas tagad tās īres cenas, grozās uz 500eur (pieņemu, ka domā 3istabu dzīvokli), tas nekas, ka nav centrs, bet tu maksā par to, ka dzīvo jaunajā projektā...
Mīnusi - smaka, bet kopš kovida ēras tā ir kļuvusi stipri retāka, pa šo gadu tikai kādas 3-4 reizes ir smirdējis. Nezinu, vai tādēļ, ka pārkrauj mazāk vai veikti solītie uzlabojumi un ir uzlikti filtri pārkraušanas procesā. Jā, remontu dēļ ir sastrēgumi rīta un vakara stundās, kad visi dodas no/uz darbu, bet kad pārvads būs gatavs, sastrēgumu vairs nebūs, un nākamais gads vairs nav aiz kalniem, kad pabeigs. Tāpēc to var pieciest. Bet, ja der vilciens, tad jau 15minūtēs esi jau centrā.
Vilciens ir knapi dzirdams.
17.11.2021 16:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits