MjauMjau @ 16.11.2021 19:19Piekrītu par Only.
Vēl neiesaku Mango melnus džinsus, šķiet, ka krāsa nomazgājas jau pēc pirmās mazgāšanas reizes.
Man patīk Esprit, Mango (tikai ne melni?), Guess un TH.
Es vispār nesaprotu kā var pirkt melnus džinsus, vienmēr licies, ka 3 mazgāšanas reizes un viss, melnā krāsa jau iet ārā.😅 Tādēļ , ja vajag melnas tad tikai izvēlos ādas vai citu, bet ne džinsu.
Es vispār nesaprotu kā var pirkt melnus džinsus, vienmēr licies, ka 3 mazgāšanas reizes un viss, melnā krāsa jau iet ārā.😅 Tādēļ , ja vajag melnas tad tikai izvēlos ādas vai citu, bet ne džinsu
unicorngirl @ 16.11.2021 17:58Iesaku vero moda džinsas. Es gan pērku kāju garuma dēļ, jo šīm cenas ir vairāk nekā pieņemamas (35-40 eur) Man ir kādas 3 ja ne 4 vero modas džinsas un visas super labas. Visas pirku aprangā, bet arī about you internetveikalā ir. Vienas no tām ir īpaši mīļas, kuras mazgāju ik pēc 3 dienām un gandrīz vai tad, kad izžūst atkal velku. Nopirku kaut kur pirms pusotra gada. Pilnīgi nemaz nav nomazgājusies krāsa, nekas nekur nav izstaipījies un nav tā, ka pēc mazgāšanas smuki apspīlētas, bet otro reizi uzvelkot izstaipījušās. Only džinsas arī esmu pirkusi, bet neiesaku, man nereāli ātri iztaipījās ? par dārgo galu nemācēšu teikt.. man šķiet jo biezāks džinss un tuvāk džinsu audumam, nav iekšā likrs, jo mazāk džinsas staipās un plīst. Ir vērts to pavērot :)
jamaika @ 16.11.2021 18:59Par kādām biksēm iet runa? Džinsiem vai parastajām sporta biksēm? Nevaru iedomāties kā var būt problēmas ar džinsiem, noteikti liela nozīme ir augumam. Džinsiem nekad netērēju vairāk par 30€, un labi nēsājas vairākus gadus. Par joggers ir cita runa, tās gan grūti atrast. Citām ienēsājas ceļgali, citas vienkārši ātri saveļās, pat ja iztērē virs 50€.
unicorngirl @ 16.11.2021 23:29mangos, nu tad varu Tevi labi saprast! ja pareizi saprotu, parastām biksēm kāju garums ir 30 vai 32. Man arī garas kājas un ideāli ir 34. Nu jeb apkārtmēra izmērs(Piem. S/M)/34. Tas otrais cipars aiz svītras nozīmē, ka bikšu staras ir garākas ?