Annele123 @ 11.11.2021 23:14Čau..
Klausieties, es pie jums griežos pēc palīdzības. Es par RSU studijām sapņoju jau daudzu garu garumā, tas ir bijis mans mērķis kopš sevi atceros, bet vai RSU ir labāka perspektīva, kā LU medicīnas studijām? Mana krustmāte ir farmaceits, viņa teica, ka LU studenti esot daudzpusīgāki un viņiem māca moderni, bet toties RSU viss ir kā pēc grāmatas.
izskatās, ka kāds pats ir pabeidzis universitāti padomju laikos :D Viss mainās un iet uz priekšu, arī mācību programmas universitātēs. Lai saprastu, kā ŠOBRĪD norit studijas, jārunā ar nesen beigušiem studentiem vai tiem, kas studē joprojām. Iespējams, Tava krustmāte arī runāja par laiku gadiem atpakaļ, kas sev tā vairs nav.apmk10 @ 02.12.2021 00:28
Pareizi tev teica krustmate-tas attiecas uz farmaceitiem vairak ne uz ko, RSU vel maca visadas nevajadzigas lietas, ko darba nevajadzes nekad pielietot, iespejams vecas padomju programmas paliekas
cik bieži LU ir prakses mediķiem ?TeaPot @ 02.12.2021 07:37izskatās, ka kāds pats ir pabeidzis universitāti padomju laikos :D Viss mainās un iet uz priekšu, arī mācību programmas universitātēs. Lai saprastu, kā ŠOBRĪD norit studijas, jārunā ar nesen beigušiem studentiem vai tiem, kas studē joprojām. Iespējams, Tava krustmāte arī runāja par laiku gadiem atpakaļ, kas sev tā vairs nav.
No pieredzes varu teikt, ka LU studenti darbam slimnīcās pēc pabeigšanas ir daudz mazāk sagatavoti nekā RSU absolventi, jo RSU vienmēr vairāk ir spieduši uz praksi un loģisko domāšanu, nevis teorijas atvemšanu.