Debestiņa @ 12.11.2021 22:56Nu protams ir patīkami, ja blakus ir vīrietis -“siena”, spēcīgs, vienmēr drošs, pārliecināts, bet arī viņš ir tikai parastais mirstīgais, kam ir jūtas, kas raud, kas pārdzīvo.
Ja tu zini, ka esi emocionāli stiprāka, tad esi, un viņš fiziski spēcīgāks, viens otru papildina.
Es nezinu vai vīrietis, kas ir tik spēcīgs un super mačo neatkarīgais der dzīvei. Man personīgi nederēja un sapratu, ka ar tādu tipu nebūs pa ceļam un aizgāju. Man nederēja tas uzskats, ka -“esmu vecis, man ir pareizie lēmumi, tu esi mana sieviete, es tevi aiztsāvēšu utt, nu īsts varonis”, bet līdz ko mazākais strīds, tieši tas pats -“esmu virietis, gan jau iztikšu ja izskirsimies, dzive ief uz priekšu, nekas man nesāp”. Nu tas man nederēja , likās tāda bezjūtība.
Man vieglāk saprasties ar jūtīgāku vīrieti nekā vēso.
tas ko sievoete sagaida ir tas, kas vīriešiem jāpiemīt. Vīriešu smadzenes un hormoniem ir jāspēj visu sakārtot tā, ka tie visu saskata vienkārši un viegli. Iet, dara un risina. Ja tā nav, tad tie ir veselības jautājumi. Iespējams vakcīnas blaknes.Aamelija @ 15.11.2021 00:01
Man tas pats. Un jau sen, sen nav vairs tie laiki, kad izdzīvošanai katram vīrietim bija jābūt spējīgam nogalināt mežacūku u.c. dzīvniekus, tādēļ nedaudz augstāk vērtēju tos, kas, piemēram, paši dzīvniekus nogalināt nav spējīgi un nedara citas ''mužiku'' lietas.
Un vispār tas, ko autore gaida no sava vīra, mūsdienās tiek saukts par toxic masculinity, kas ir līdzvērtīgs tam, ka sievietes vieta ir tikai virtuvē.
.Putns. @ 15.11.2021 00:23tas ko sievoete sagaida ir tas, kas vīriešiem jāpiemīt. Vīriešu smadzenes un hormoniem ir jāspēj visu sakārtot tā, ka tie visu saskata vienkārši un viegli. Iet, dara un risina. Ja tā nav, tad tie ir veselības jautājumi. Iespējams vakcīnas blaknes.
šķiet es esmu sieviete un tik es varu izrādīt vājuma, emocianalitāti, man uzreiz krītas manā vīrietī vīrišķība, man ļoti nepatīk viņu redzēt nedrošu un uztraukušos- vari lūdzu noprecizēt vai tiešām esi šo sievietes vājumu izrādījusi savam vīram, ļāvusi saprast, ka esi ievainojama vai, ka Tev vajag atbalstu konkrētā situācijā?