Darbs Drogās.

Reitings 40
Reģ: 23.03.2020
Sveiki . Intresē plusi un mīnusi, Drogas veikalā par Pārdevēju -konsultantu .
Vēlētos dzirdēt atsauksmes ,kas ir strādājušas vai strādā.
Paldies
10.11.2021 22:24 |

Reitings 266
Reģ: 12.04.2020
Irma1 @ 05.02.2022 09:40

Patiesībā.Purvciema katru nedēļu jaunas pārdevējas.Mums nav visliktaka veikalā vadītāja, mūsu veikalā regulāri vājāg 2-3 pārdevējas!
purvciemā tās drogas,kas mazajā rimi?
05.02.2022 12:37 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Pēc visām atsauksmēm, kuras esmu dzirdejusi par Drogām, kas lielākoties (99%) ir tikai un vienīgi negatīvas, ne mūžam tur neietu stradāt ne tikai atalgojuma dēļ, bet arī attieksmes dēļ.
Mans garlaikošanās hobijs kādreiz ir palasīt sūdzības.lv un Drogas tur ir vienkārši topā.
Nemaz nebrīnos kapec visas konsultantes veikalā ir kā minimums dīvainas ja ne pat piktas un dusmīgas caur samaksloto smaidu.
Manā dzimtajā pilsētā pirms kāda laika bija pārdevēja-konsultante, kura darot savas lietas bez cilvēku klātbutnes, bija ar normalu, neitrālu sejas izteiksmi, bet līdz ko parādās cilvēks, viņas sejā bija dīvains, pat biedējošs, pārspilēts smaids un vienmēr jutos neveikli kad biju pie kases. Likas tik neveikli, ka beigas uz Drogām devos ar gariem zobiem 😀
05.02.2022 13:47 |

Reitings 18
Reģ: 04.02.2022
Kacha33 @ 05.02.2022 12:37
purvciemā tās drogas,kas mazajā rimi?

Jā.Es aizgaju prom un jau zvanija lai naktu atpakaļ.Problemas jau sakas kad ņem darba.Intervija viņi parasti nekad ne stasta ka regulari brauc uz veikalu parbaudes no reģionas vadītājas un tur ir eksāmeni par asortimentu kur tevī pilnībā dirsis katru nedēļu un ja tas ir par smieklīgu algu uz papīra.Ta domājas ka strādnieki ir vāji un tā ātri aiziet.Bet no pirmās dienas Drogas sākas ka tevi pat ne maca un tev ir tūkstoši darbi,nevar pat normāli 5 minūtes pasēdēt pie kasēs un visu dienu vajag skriet no kases līdz noliktavas un tā visu dienu un vēl vajag konsultēt un būt labā garastāvoklī.Drogas tu esi apsargs,kāsieris, konsultānts, noliktavas darbinieks un apkopēja par minimalku,es katru maiņu vēl grīdu mazgāju.
06.03.2022 15:59 |

Reitings 18
Reģ: 04.02.2022
Rīga oficiālā stunda līkme Drogas no 3,20 brutto mazajos un lielājos 3,40 brutto:( Tas ir trakums.Aizgaju ka tas ir murgs tā maksāt 2022 gadā.Rimi Rīga jau 4,20 stunda brutto maksā... Drogas'a lai paceltu uz 700€ brutto un "vecāku pārdevēju" vājāg vismaz nodirsit vienu gadu un vieni gadu saņemt tādu sudigu algu ,es aizgāju šajā februārī no Drogas
06.03.2022 16:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits