Tu varbūt tiec sveikā cauri, bet kāds cits Tavas vainas dēļ iespējams mokās ar šo vīrusu,jo “priekš kam man sēdēt mājās” 🤦🏻♀️Lamborghini Poš @ 08.11.2021 00:11Ja godīgi es manuprāt esmu divreiz parslimojis, februārī un šogad oktobrī, jo ir bijuši 80% simptomi kas ir populārākie. Un? Gaju uz darbu, ritmu neapturēju, testu netaisiju, lai sevi neizpundetu izolācijā, priekš kam man sēdēt mājās, ja jūtos mazliet vājš, bet tāpat maucu strādāt.
putns @ 07.11.2021 18:03
Tas arī ir jautājums, kas mani ir ilgi nodarbinājis - ja praktiski jau otrajā gadā Covida cilvēki joprojām nespēj iedomāties nevienu alternatīvu masu vakcinēšanai... tad kā jūs varat saukt sevi par informētiem?
Lamborghini Poš @ 08.11.2021 00:11Ja godīgi es manuprāt esmu divreiz parslimojis, februārī un šogad oktobrī, jo ir bijuši 80% simptomi kas ir populārākie. Un? Gaju uz darbu, ritmu neapturēju, testu netaisiju, lai sevi neizpundetu izolācijā, priekš kam man sēdēt mājās, ja jūtos mazliet vājš, bet tāpat maucu strādāt.
Lula @ 08.11.2021 08:52
Man liekas, ka kāds te troļļo un nav vērts, kā teikt ?
Ik pa laikam uzpeld kāda protestu/vakcīnu diskusija, un neekaaad tur jēdzīga saruna nesanāk
Lamborghini Poš @ 08.11.2021 00:11Ja godīgi es manuprāt esmu divreiz parslimojis, februārī un šogad oktobrī, jo ir bijuši 80% simptomi kas ir populārākie. Un? Gaju uz darbu, ritmu neapturēju, testu netaisiju, lai sevi neizpundetu izolācijā, priekš kam man sēdēt mājās, ja jūtos mazliet vājš, bet tāpat maucu strādāt.
Annija35 @ 08.11.2021 09:18
Un liela daļa tādi staigā pusslimi apkārt un esam tur kur esam.
Ja esi slims,vienalga ar ko,sēdi mājās un izveseļojies.
Liela daļa nesaprot,ka nevar paredzēt,kā katra organisms reaģēs saskaroties ar slimību.
Tagad mazākais klepus, vājums uzreiz jāsēž mājas?
Tev laikam neviens tuvinieks nav gulējis slimnīcā tagad ar šo vīrusu, jo kādam tas bija “vienkārši klepus” . Skumji ka cilvēki attopas tikai tad, kad ir ļoti slikti.Lamborghini Poš @ 08.11.2021 09:21
Agrāk kad bija iesnas, sūtīja uz skolu visus, tāpat arī dēļ mazās temperatūras neatļāvās ņemt brīvdienas darba, bet gāja uz darbu.
Lamborghini Poš @ 08.11.2021 09:21
Agrāk kad bija iesnas, sūtīja uz skolu visus, tāpat arī dēļ mazās temperatūras neatļāvās ņemt brīvdienas darba, bet gāja uz darbu.
Godfather @ 08.11.2021 08:51Es aizietu uz šādu protesta akciju.
Gobzema ekscentriskie izgājieni un uzskati ir interesanti, labprāt paskatītos šo klaunādi. Vismaz kaut kas sasmīdina šajā drūmajā laikā.
Liela daļa nevakcinēto guļ intensīvajā terapijā, smok nost un mirst, citi nesaprot kāpēc viņiem jāvakcinējas. Kā mazi ņiķīgi bērni - Negribu, negribu, negribu.
Latvijā no vakcīnas nav nomiris neviens cilvēks, kamēr no Covid jau 3,5k
Vienaldzība un egoisms dominē sabiedrības daļā kas atsakās vakcinēties. Lai arī pus Latvija izmirst, galvenais lai pašam nav jāvakcinējas.