Adventures100 @ 16.11.2021 19:34Reāli pieriebies man viss šis. FB arī, visur antivaxeri savu sūdu komentē. Negribi vakcineties, nevakcinejies, kāpēc tagad viss FB un twitter japiedirs, vēl šis forums.
Rezultāts? Izskatās, ka masu vakcinācija vienkārši motivē kovida mutāciju uz lipīgāku formu, kas jauniem cilvēkiem joprojām nedara neko kā nedarīja arī iepriekšējā, bet toties daudz efektīvāk pļauj nost riska grupu. Un tieši riska grupa vienmēr bija galvenā problēma, kur vajadzēja novērst - nevis paaugstināt! - mirstību. Nevis kaut kādi 25 gadnieki, kuri ierauga savu 0.006% varbūtību mirt no kovida, un panikā sāk darīt velns viņu zina ko, nerēķinoties ne ar kādām sekām.
kāpēc vēl cilvēki nevakcinejas? Nezinu, nekur citas teorijas nav dzirdētas, kā nezināma šļurga, vai ka čips, vai paziņu paziņa nomira. 💁🏻♀️🤦🏻♀️Trojas zirgs @ 16.11.2021 19:59
Man personīgi pieriebušies personāži, kas salasās FB vai delfu komentāru murgus un tad to visu bezsakarā atgremo šajā forumā. Ķipa galvenais arguments nevakcinētajiem ir čipi un pasaules iedzīvotāju apzināta noindēšana. Varbūt tie ir vienīgie argumenti, ko tu spēj uztvert un iegaumēt? Prātā nav ienācis, ka šīm teorijām tic niecīgs % iedzīvotāju un pārējiem, it sevišķi šajā forumā, tās neinteresē?
un visos gaismas timeklos, antivaxeru telegram grupās īsti citi iemesli nav lasīti. 🤦🏻♀️Trojas zirgs @ 16.11.2021 19:59
Man personīgi pieriebušies personāži, kas salasās FB vai delfu komentāru murgus un tad to visu bezsakarā atgremo šajā forumā. Ķipa galvenais arguments nevakcinētajiem ir čipi un pasaules iedzīvotāju apzināta noindēšana. Varbūt tie ir vienīgie argumenti, ko tu spēj uztvert un iegaumēt? Prātā nav ienācis, ka šīm teorijām tic niecīgs % iedzīvotāju un pārējiem, it sevišķi šajā forumā, tās neinteresē?
Adventures100 @ 16.11.2021 20:32un visos gaismas timeklos, antivaxeru telegram grupās īsti citi iemesli nav lasīti. ??♀️
Neesmu vainīga, ka pie ziņu vai spkc visi viņi komentē. Tas nenozīmē ka sekoju viņiem. 🤦🏻♀️ Un btw, FB nekomentēju, šī ir pirmā diskusija, kuru komentēju, sakarā ar šo tēmu. Un arī nesheroju vaxeru lietas 🤣Trojas zirgs @ 16.11.2021 20:44
Atradusi, ko lasīt - gaismas tīmekļus ? Ja godīgi, pat nezinu kas tas ir, bet nosaukums jau daudzsološs.
Un, ja apkārt dzirdi vien teorijas par čipiem un šļurām, varbūt padomā, kam seko FB un kādos cilvēkos apgrozies, un kāpēc. Varbūt "tāds tādu atrod"? Viedokļi atšķirīgi, taču izpildījums identisks - čipu teoriju izplatīšana.
Tā arī neatbildēja kādi tad vēl ir iemesli, lai nevakcinetos? Nu tad atspekojat sevi, lai nav jāliek visi vienā maisā.
Un saukt visus nevakcinētos par antivaxeriem ir ķipa baigi kruti?
Adventures100 @ 16.11.2021 19:34Reāli pieriebies man viss šis. FB arī, visur antivaxeri savu sūdu komentē. Negribi vakcineties, nevakcinejies, kāpēc tagad viss FB un twitter japiedirs, vēl šis forums.
Adventures100 @ 16.11.2021 20:31kāpēc vēl cilvēki nevakcinejas? Nezinu, nekur citas teorijas nav dzirdētas, kā nezināma šļurga, vai ka čips, vai paziņu paziņa nomira. ??♀️??♀️
Aamelija @ 16.11.2021 22:04
Anti-vax - pret vakcīnu. Šis vārdu salikums burtiski jau nenozīmē ''pret VISĀM vakcīnām'', pietiek jau, ka negrib to vienu vakcīnu, tā ka nekas nepareizs jau nav...
un kāpēc tu nevakcinejies? 🤣 Kurš no daudzajiem iemesliem, jo uzspiež? 🤣 NAV TĀDAS PANDĒMIJAS BIJUŠAS, KURAS NEBEIGTOS AR OBLIGĀTO VAKCINĀCIJU, un jā, kādreiz arī vajadzēja pierādījumu, ka esi saņēmis vakcīnu, tāpat kā šodien qr kods.Lamborghini Poš @ 16.11.2021 22:11
Tak Aizver muti un ielaid kaut 10 vakcīnas devu, bet lai tie mulkji beidz uzspiest vakcineties
Antivaxeri uzreiz riktīgi uzbraucosi, jaapsaukajas, liela agresija. Protams ir izņēmumi, reti, bet ir.
Miaa @ 16.11.2021 23:27
Nu vispār jau tagad tu esi tā, kura te ārdās vairāk par dažu labu "antivaxeri".
Kāpēc cilvēki nevakcinējas? Tiešām, tiešām nespēj iedomāties nevienu citu iemeslu kā tikai to, ka tic čipiem un nezināmas šļurgas teorijai? A, vot, es pateikšu kāpēc nevakcinējas - tāpēc, ka nevēlas, pateicoties vakcīnai, tikt pie citām veselības problēmām, kādas līdz šim nav bijušas. Es zinu vairākus cilvēkus, kuriem, tieši pēc vakcīnas saņemšanas, sākušās problēmas ar veselību. Kādas? Tādas, ka puņķi līp klāt kā kaut kādam pirmklasniekam. Pirms tam cilvēkiem bijusi laba imūnsistēma, nav slimojuši gadiem, a tagad klepo, šķauda un šņaukājas nepārtraukti, jo katrs sūds līp klāt. Brālēns, jauns, spēcīgs vīrietis, kurš principā nekad nebija slimojis, pēc vakcīnas saņemšanas nolikās ar smagu, strutojošu angīnu un pateica, ka tik slikti nebija pat tad, kad slimoja ar Covid. Sakritība? Labi, lai nu tā būtu. A kā ar tiem cilvēkiem, kuri bonusā vakcīnai saņem trombus vai miokardītu? Arī sakrītība? Protams, var jau sākt bļaut, ka arī Ibumetinam ir blaknes un ka trombu droši vien dabūja no hormonālās kontracepcijas, protams, pie notikušā būs vainīgs viss kas cits, tikai ne vakcīna. Tāpat tūlīt gan jau sāksies pretargumenti no sērijas "a tā var notikt tikai vienā gadījumā no miljona". A pasakiet to tam vienam gadījumam no miljona! Es personīgi negribētu izvilkt "laimīgo" lozi un būt tas viens no miljona, kurš nomirst no tromba, kurš radies pateicoties vakcīnai. Bet gribat zināt vislabāko? Esmu vakcinējusies. Wow, wow, wow, trakā Miaa, kura iepriekš kaislīgi iestājās pret vakcīnām, ir vakcinējusies. Man tam bija savi iemesli (pačukstēšu, saistība ar ceļošanu uz citu kontinentu), bet katrā ziņā ne labprātīga vēlme "glābt" savu veselību vai cilvēci. Mana nostāja šajā jautājumā, respektīvi, par to, ka vakcīnu nedrīkst uzspiest ar šantāžu, iebiedēšanu un draudiem, palikusi tāda pati kā līdz šim. Ja par mani, tad pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas naktīs, kad jau apguļos, sākas sirds pārsitieni. Guļu, taustu sirdi, jo paliek baisi, iepriekš tā nebija un sajūta ir dikti riebīga. Lūdzos, lai pēc otrās devas saņemšanas nesāktos vēl kādi jauni brīnumi. Bet te arī ir atbilde uz jautājumu par to, kādi gan var būt iemesli nevakcinēties. Manuprāt, bailes no sirds problēmām vai tiem pašiem trombiem, vai vēl kaut kā cita, kas saistīts ar veselību, ir pat ļoti pietiekams iemesls, lai cilvēks nevēlētos vakcinēties, īpaši, ja ar veselību līdz šim viss bijis vislabākajā kārtībā.
Pati sev nosolījos, ka vairs šāda tipa diskusijās neiesaistīšos, bet, kad sākās atkal tie teksti no sērijas "nu nevar saprast, kāpēc cilvēki negrib vakcinēties?", jau, ja godīgi, nelabi paliek, tāpēc centos, tā teikt, apgaismot šo būtni, kura nespēj saprast kā tad tā. Viss, tālāk gan vairs neturpināšu diskutēt, jo jau tagad prognozēju, ka pār manu galvu gāzīsies samazgu spainis. :D
Viss, čau!
Es nezinu par kadu shnaukashanos tu runa. Musu gimenes loka pirma vacinejas krustmeita,jo stude medicinu un ari strada slimnica. Pec tam es un pec vakcinas ir pagajis tieshi pusgads. Tad masa un citi radi. Pedeja mamma,jo nevelejos Astrazeniku. Sapore kas ar Modernu un viss ok. Neviens neshnjaukajas un ar sirdi visiem ir ok. Mammai septembri bija ari guzas operacija. Krustmeita slimnica bija kontaktpersona,bet nesaslima. Es darba esmu ljoti ciesha kontakta ar cilvekiem un viss ok. Dzivoju Italija un sheit ir ljoti liels procents vakcineto. Visi draugi un pazinjas,kuri ir vakcinejushies,nesudzas par izmainjam veseliba. Tas,ka tava vecmaminja viegli izslimoja,nav nekads brinums. Ari Italija ir pensionari,kuri izslimo vispar bez simptomiem,bet! ir ari ljoti daudz gados jaunu cilveku,kuri it ka dzivo veseligi,sporto un uztura lieto ljoti veseligu partiku,bet vinjus COVID nopljauj. Un tas notiek ari Latvija. Nevajag paljauties uz it ka labo imunitati un jaunu vecumu. COVID ir reala maita,kura tevi ,piedod par terminju,izpisis. Deaugi un pazinjas,kuri ir izslimojusji,parsvara izslimoja smagi un kads ljoti smagi nonakot ari slimnica. Tie simptomi,kuri bija maniem draugiem/pazinjam pie slimoshanas un pec tas noteikti ir graujoshaki par vaccini. Tas ir mans viedoklis.Miaa @ 16.11.2021 23:27
Nu vispār jau tagad tu esi tā, kura te ārdās vairāk par dažu labu "antivaxeri".
Kāpēc cilvēki nevakcinējas? Tiešām, tiešām nespēj iedomāties nevienu citu iemeslu kā tikai to, ka tic čipiem un nezināmas šļurgas teorijai? A, vot, es pateikšu kāpēc nevakcinējas - tāpēc, ka nevēlas, pateicoties vakcīnai, tikt pie citām veselības problēmām, kādas līdz šim nav bijušas. Es zinu vairākus cilvēkus, kuriem, tieši pēc vakcīnas saņemšanas, sākušās problēmas ar veselību. Kādas? Tādas, ka puņķi līp klāt kā kaut kādam pirmklasniekam. Pirms tam cilvēkiem bijusi laba imūnsistēma, nav slimojuši gadiem, a tagad klepo, šķauda un šņaukājas nepārtraukti, jo katrs sūds līp klāt. Brālēns, jauns, spēcīgs vīrietis, kurš principā nekad nebija slimojis, pēc vakcīnas saņemšanas nolikās ar smagu, strutojošu angīnu un pateica, ka tik slikti nebija pat tad, kad slimoja ar Covid. Sakritība? Labi, lai nu tā būtu. A kā ar tiem cilvēkiem, kuri bonusā vakcīnai saņem trombus vai miokardītu? Arī sakrītība? Protams, var jau sākt bļaut, ka arī Ibumetinam ir blaknes un ka trombu droši vien dabūja no hormonālās kontracepcijas, protams, pie notikušā būs vainīgs viss kas cits, tikai ne vakcīna. Tāpat tūlīt gan jau sāksies pretargumenti no sērijas "a tā var notikt tikai vienā gadījumā no miljona". A pasakiet to tam vienam gadījumam no miljona! Es personīgi negribētu izvilkt "laimīgo" lozi un būt tas viens no miljona, kurš nomirst no tromba, kurš radies pateicoties vakcīnai. Bet gribat zināt vislabāko? Esmu vakcinējusies. Wow, wow, wow, trakā Miaa, kura iepriekš kaislīgi iestājās pret vakcīnām, ir vakcinējusies. Man tam bija savi iemesli (pačukstēšu, saistība ar ceļošanu uz citu kontinentu), bet katrā ziņā ne labprātīga vēlme "glābt" savu veselību vai cilvēci. Mana nostāja šajā jautājumā, respektīvi, par to, ka vakcīnu nedrīkst uzspiest ar šantāžu, iebiedēšanu un draudiem, palikusi tāda pati kā līdz šim. Ja par mani, tad pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas naktīs, kad jau apguļos, sākas sirds pārsitieni. Guļu, taustu sirdi, jo paliek baisi, iepriekš tā nebija un sajūta ir dikti riebīga. Lūdzos, lai pēc otrās devas saņemšanas nesāktos vēl kādi jauni brīnumi. Bet te arī ir atbilde uz jautājumu par to, kādi gan var būt iemesli nevakcinēties. Manuprāt, bailes no sirds problēmām vai tiem pašiem trombiem, vai vēl kaut kā cita, kas saistīts ar veselību, ir pat ļoti pietiekams iemesls, lai cilvēks nevēlētos vakcinēties, īpaši, ja ar veselību līdz šim viss bijis vislabākajā kārtībā.
Pati sev nosolījos, ka vairs šāda tipa diskusijās neiesaistīšos, bet, kad sākās atkal tie teksti no sērijas "nu nevar saprast, kāpēc cilvēki negrib vakcinēties?", jau, ja godīgi, nelabi paliek, tāpēc centos, tā teikt, apgaismot šo būtni, kura nespēj saprast kā tad tā. Viss, tālāk gan vairs neturpināšu diskutēt, jo jau tagad prognozēju, ka pār manu galvu gāzīsies samazgu spainis. :D
Viss, čau!
Atvainojos par kljudas,jo Telefons pats izvelas vardus.La Volpe @ 17.11.2021 02:33Es nezinu par kadu shnaukashanos tu runa. Musu gimenes loka pirma vacinejas krustmeita,jo stude medicinu un ari strada slimnica. Pec tam es un pec vakcinas ir pagajis tieshi pusgads. Tad masa un citi radi. Pedeja mamma,jo nevelejos Astrazeniku. Sapore kas ar Modernu un viss ok. Neviens neshnjaukajas un ar sirdi visiem ir ok. Mammai septembri bija ari guzas operacija. Krustmeita slimnica bija kontaktpersona,bet nesaslima. Es darba esmu ljoti ciesha kontakta ar cilvekiem un viss ok. Dzivoju Italija un sheit ir ljoti liels procents vakcineto. Visi draugi un pazinjas,kuri ir vakcinejushies,nesudzas par izmainjam veseliba. Tas,ka tava vecmaminja viegli izslimoja,nav nekads brinums. Ari Italija ir pensionari,kuri izslimo vispar bez simptomiem,bet! ir ari ljoti daudz gados jaunu cilveku,kuri it ka dzivo veseligi,sporto un uztura lieto ljoti veseligu partiku,bet vinjus COVID nopljauj. Un tas notiek ari Latvija. Nevajag paljauties uz it ka labo imunitati un jaunu vecumu. COVID ir reala maita,kura tevi ,piedod par terminju,izpisis. Deaugi un pazinjas,kuri ir izslimojusji,parsvara izslimoja smagi un kads ljoti smagi nonakot ari slimnica. Tie simptomi,kuri bija maniem draugiem/pazinjam pie slimoshanas un pec tas noteikti ir graujoshaki par vaccini. Tas ir mans viedoklis.