6. Decembris liela protesta akcija.?

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Sveiki, kurš dosies 6. Decembrī Alda Gobzema rīkotajā protesta pret obligāti vakcīnāciju un pilnīgu ierobežojumu atcelšanu. Šobrīd pēc viņa atbalsta grupas telegrama un facebooka izskatās ka ielas dosies vairāki tūkstoši, arī es.
Vēlos panākt to lai beidz spiest uz vakcīnu un liek cilvēkiem miera. Piemēram mana nostāja ir kā no manis vakcīnu nedabūs vispār, tā teikt jo vairāk uzspiež jo vairāk iespītējos.
07.11.2021 16:02 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Adventures100 @ 16.11.2021 19:34
Reāli pieriebies man viss šis. FB arī, visur antivaxeri savu sūdu komentē. Negribi vakcineties, nevakcinejies, kāpēc tagad viss FB un twitter japiedirs, vēl šis forums.

Man personīgi pieriebušies personāži, kas salasās FB vai delfu komentāru murgus un tad to visu bezsakarā atgremo šajā forumā. Ķipa galvenais arguments nevakcinētajiem ir čipi un pasaules iedzīvotāju apzināta noindēšana. Varbūt tie ir vienīgie argumenti, ko tu spēj uztvert un iegaumēt? Prātā nav ienācis, ka šīm teorijām tic niecīgs % iedzīvotāju un pārējiem, it sevišķi šajā forumā, tās neinteresē?
16.11.2021 19:59 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Rezultāts? Izskatās, ka masu vakcinācija vienkārši motivē kovida mutāciju uz lipīgāku formu, kas jauniem cilvēkiem joprojām nedara neko kā nedarīja arī iepriekšējā, bet toties daudz efektīvāk pļauj nost riska grupu. Un tieši riska grupa vienmēr bija galvenā problēma, kur vajadzēja novērst - nevis paaugstināt! - mirstību. Nevis kaut kādi 25 gadnieki, kuri ierauga savu 0.006% varbūtību mirt no kovida, un panikā sāk darīt velns viņu zina ko, nerēķinoties ne ar kādām sekām.

Jā, vienkāršs risinājums. Vakcīnas izraisa vīrusa mutācijas un viss paliek tikai sliktāk. Kā likvidēt pandēmiju – lietot d vitamīnu un veselīgu pārtiku, vairāk neko nevajag.
Man ir labi pazīstami vadošie pētnieki no Latvijas Biomedicīnas pētījumu un studiju centra, es tev varētu sarunāt neoficiālu tikšanos ar viņiem. Viņi, visticamāk, nezin par vakcīnām un vīrusu mutācijām, kā arī par d vitamīnu un citām tavām idejām. Viņi atbalsta vakcinēšanos lai gan tas tikai vairāk kaitē.
Domāju ka viņi noteikti uzklausīs tik gudru speciālistu.
16.11.2021 20:15 |

Reitings 150
Reģ: 01.10.2021
Trojas zirgs @ 16.11.2021 19:59

Man personīgi pieriebušies personāži, kas salasās FB vai delfu komentāru murgus un tad to visu bezsakarā atgremo šajā forumā. Ķipa galvenais arguments nevakcinētajiem ir čipi un pasaules iedzīvotāju apzināta noindēšana. Varbūt tie ir vienīgie argumenti, ko tu spēj uztvert un iegaumēt? Prātā nav ienācis, ka šīm teorijām tic niecīgs % iedzīvotāju un pārējiem, it sevišķi šajā forumā, tās neinteresē?
kāpēc vēl cilvēki nevakcinejas? Nezinu, nekur citas teorijas nav dzirdētas, kā nezināma šļurga, vai ka čips, vai paziņu paziņa nomira. 💁🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
16.11.2021 20:31 |

Reitings 150
Trojas zirgs @ 16.11.2021 19:59

un visos gaismas timeklos, antivaxeru telegram grupās īsti citi iemesli nav lasīti. 🤦🏻‍♀️
16.11.2021 20:32 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Un saukt visus nevakcinētos par antivaxeriem ir ķipa baigi kruti? Katrā “frontē” atrodas daudz gudrīšu . Arī vakcinētie Fb komentāros raksta sūdus ( kā jau te viens lietotājs minēja) .
16.11.2021 20:39 |

Reitings 430
Adventures100 @ 16.11.2021 20:32
un visos gaismas timeklos, antivaxeru telegram grupās īsti citi iemesli nav lasīti. ??‍♀️

Atradusi, ko lasīt - gaismas tīmekļus 😁 Ja godīgi, pat nezinu kas tas ir, bet nosaukums jau daudzsološs.
Un, ja apkārt dzirdi vien teorijas par čipiem un šļurām, varbūt padomā, kam seko FB un kādos cilvēkos apgrozies, un kāpēc. Varbūt "tāds tādu atrod"? Viedokļi atšķirīgi, taču izpildījums identisks - čipu teoriju izplatīšana.
16.11.2021 20:44 |

Reitings 150
Trojas zirgs @ 16.11.2021 20:44

Atradusi, ko lasīt - gaismas tīmekļus ? Ja godīgi, pat nezinu kas tas ir, bet nosaukums jau daudzsološs.
Un, ja apkārt dzirdi vien teorijas par čipiem un šļurām, varbūt padomā, kam seko FB un kādos cilvēkos apgrozies, un kāpēc. Varbūt "tāds tādu atrod"? Viedokļi atšķirīgi, taču izpildījums identisks - čipu teoriju izplatīšana.
Neesmu vainīga, ka pie ziņu vai spkc visi viņi komentē. Tas nenozīmē ka sekoju viņiem. 🤦🏻‍♀️ Un btw, FB nekomentēju, šī ir pirmā diskusija, kuru komentēju, sakarā ar šo tēmu. Un arī nesheroju vaxeru lietas 🤣
.
Tā arī neatbildēja kādi tad vēl ir iemesli, lai nevakcinetos? Nu tad atspekojat sevi, lai nav jāliek visi vienā maisā.
16.11.2021 21:09 |

Reitings 430
Tā arī neatbildēja kādi tad vēl ir iemesli, lai nevakcinetos? Nu tad atspekojat sevi, lai nav jāliek visi vienā maisā.

Šeit jau ir šī diskusija uz 8 lpp. un n-tās citas diskusijas par vakcināciju. Man nav viss vēlreiz no nulles īpaši tev jāatkārto, iepazīsties patstāvīgi.
16.11.2021 21:21 |

Reitings 150
Laikam jau, jo vAkCiNēTiE aRī SliMo. 🤣 Nekam nav 100%, oat prezervatīviem nē. Loģiski ka vakcinētie saslims. Tajā pašā LTV1 ierakstā, vakcinēts nonāk slimnīcā, jo pagiba, pats var elpot un sēdēt un normāli sarunāties, tikmēr viens nevakcinets tiek reaminets un pārējie pie skābekļa aparātiem. Lūdzu kāpēc ir javakcinejas.💁🏻‍♀️
16.11.2021 21:31 |

Reitings 302
Reģ: 15.10.2021
Un saukt visus nevakcinētos par antivaxeriem ir ķipa baigi kruti?

Anti-vax - pret vakcīnu. Šis vārdu salikums burtiski jau nenozīmē ''pret VISĀM vakcīnām'', pietiek jau, ka negrib to vienu vakcīnu, tā ka nekas nepareizs jau nav...
16.11.2021 22:04 |

Reitings 111
Adventures100 @ 16.11.2021 19:34
Reāli pieriebies man viss šis. FB arī, visur antivaxeri savu sūdu komentē. Negribi vakcineties, nevakcinejies, kāpēc tagad viss FB un twitter japiedirs, vēl šis forums.

Tak Aizver muti un ielaid kaut 10 vakcīnas devu, bet lai tie mulkji beidz uzspiest vakcineties
16.11.2021 22:11 |

Reitings 111
Adventures100 @ 16.11.2021 20:31
kāpēc vēl cilvēki nevakcinejas? Nezinu, nekur citas teorijas nav dzirdētas, kā nezināma šļurga, vai ka čips, vai paziņu paziņa nomira. ??‍♀️??‍♀️

Un prieks kam man būtu javakcinejas stulba zoss? Ja tev vajag dari
16.11.2021 22:12 |

Patīk
Reitings 855
Reģ: 09.05.2021
Aamelija @ 16.11.2021 22:04

Anti-vax - pret vakcīnu. Šis vārdu salikums burtiski jau nenozīmē ''pret VISĀM vakcīnām'', pietiek jau, ka negrib to vienu vakcīnu, tā ka nekas nepareizs jau nav...

Varda nozīme ir protams saprotama, bet nu tas tiek izmantots lai kādu noniecinātu.
16.11.2021 22:35 |

Reitings 150
Lamborghini Poš @ 16.11.2021 22:11

Tak Aizver muti un ielaid kaut 10 vakcīnas devu, bet lai tie mulkji beidz uzspiest vakcineties
un kāpēc tu nevakcinejies? 🤣 Kurš no daudzajiem iemesliem, jo uzspiež? 🤣 NAV TĀDAS PANDĒMIJAS BIJUŠAS, KURAS NEBEIGTOS AR OBLIGĀTO VAKCINĀCIJU, un jā, kādreiz arī vajadzēja pierādījumu, ka esi saņēmis vakcīnu, tāpat kā šodien qr kods.
.
Es nesaprotu kur šodien ir problēma cilvēkiem, aizej vakcineties un miers, sevi pasargā, ātrāk ar visu šo tiek galā.
.
Antivaxeri uzreiz riktīgi uzbraucosi, jaapsaukajas, liela agresija. Protams ir izņēmumi, reti, bet ir.
16.11.2021 22:55 |

Reitings 150
Pēkšņi visi ārsti, mēdiji, policisti esot uzpirkti, ziņas arī tikai aktieri. Es nezinu, traki, traki...
16.11.2021 22:58 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Antivaxeri uzreiz riktīgi uzbraucosi, jaapsaukajas, liela agresija. Protams ir izņēmumi, reti, bet ir.

Nu vispār jau tagad tu esi tā, kura te ārdās vairāk par dažu labu "antivaxeri".
Kāpēc cilvēki nevakcinējas? Tiešām, tiešām nespēj iedomāties nevienu citu iemeslu kā tikai to, ka tic čipiem un nezināmas šļurgas teorijai? A, vot, es pateikšu kāpēc nevakcinējas - tāpēc, ka nevēlas, pateicoties vakcīnai, tikt pie citām veselības problēmām, kādas līdz šim nav bijušas. Es zinu vairākus cilvēkus, kuriem, tieši pēc vakcīnas saņemšanas, sākušās problēmas ar veselību. Kādas? Tādas, ka puņķi līp klāt kā kaut kādam pirmklasniekam. Pirms tam cilvēkiem bijusi laba imūnsistēma, nav slimojuši gadiem, a tagad klepo, šķauda un šņaukājas nepārtraukti, jo katrs sūds līp klāt. Brālēns, jauns, spēcīgs vīrietis, kurš principā nekad nebija slimojis, pēc vakcīnas saņemšanas nolikās ar smagu, strutojošu angīnu un pateica, ka tik slikti nebija pat tad, kad slimoja ar Covid. Sakritība? Labi, lai nu tā būtu. A kā ar tiem cilvēkiem, kuri bonusā vakcīnai saņem trombus vai miokardītu? Arī sakrītība? Protams, var jau sākt bļaut, ka arī Ibumetinam ir blaknes un ka trombu droši vien dabūja no hormonālās kontracepcijas, protams, pie notikušā būs vainīgs viss kas cits, tikai ne vakcīna. Tāpat tūlīt gan jau sāksies pretargumenti no sērijas "a tā var notikt tikai vienā gadījumā no miljona". A pasakiet to tam vienam gadījumam no miljona! Es personīgi negribētu izvilkt "laimīgo" lozi un būt tas viens no miljona, kurš nomirst no tromba, kurš radies pateicoties vakcīnai. Bet gribat zināt vislabāko? Esmu vakcinējusies. Wow, wow, wow, trakā Miaa, kura iepriekš kaislīgi iestājās pret vakcīnām, ir vakcinējusies. Man tam bija savi iemesli (pačukstēšu, saistība ar ceļošanu uz citu kontinentu), bet katrā ziņā ne labprātīga vēlme "glābt" savu veselību vai cilvēci. Mana nostāja šajā jautājumā, respektīvi, par to, ka vakcīnu nedrīkst uzspiest ar šantāžu, iebiedēšanu un draudiem, palikusi tāda pati kā līdz šim. Ja par mani, tad pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas naktīs, kad jau apguļos, sākas sirds pārsitieni. Guļu, taustu sirdi, jo paliek baisi, iepriekš tā nebija un sajūta ir dikti riebīga. Lūdzos, lai pēc otrās devas saņemšanas nesāktos vēl kādi jauni brīnumi. Bet te arī ir atbilde uz jautājumu par to, kādi gan var būt iemesli nevakcinēties. Manuprāt, bailes no sirds problēmām vai tiem pašiem trombiem, vai vēl kaut kā cita, kas saistīts ar veselību, ir pat ļoti pietiekams iemesls, lai cilvēks nevēlētos vakcinēties, īpaši, ja ar veselību līdz šim viss bijis vislabākajā kārtībā.
Pati sev nosolījos, ka vairs šāda tipa diskusijās neiesaistīšos, bet, kad sākās atkal tie teksti no sērijas "nu nevar saprast, kāpēc cilvēki negrib vakcinēties?", jau, ja godīgi, nelabi paliek, tāpēc centos, tā teikt, apgaismot šo būtni, kura nespēj saprast kā tad tā. Viss, tālāk gan vairs neturpināšu diskutēt, jo jau tagad prognozēju, ka pār manu galvu gāzīsies samazgu spainis. :D
Viss, čau!
16.11.2021 23:27 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
P.S. Aizmirsu piebildi. Mana vecmamma - cilvēkam tūlīt apritēs 85 gadi, izslimoja Covid, izdzīvoja, bet kopš tā laika ārā no mājām nav bijusi, pārtiku un visas pārējās nepieciešamās lietas saņem no radinieka, kurš visu nopērk, izdara, rēķinus nomaksā. Pašai atliek tikai dzīvot un priecāties par dzīvi. Vakcinēties netaisās. Kāpēc? A kāpēc tam vecajam cilvēkam būtu jāvakcinējas, jāiet cauri potenciālajām blakusparādībām un vēl jāriskē tikt pie papildus veselības problēmām, ja viņš pat neiet arā no mājas un tikpat kā nenonāk saskarsmē ar citiem cilvēkiem? Bet, lūk, šis cilvēks, kurš Latvijai atdevis pusi sava mūža, strādājot, godīgi maksājot nodokļus, vienmēr laicīgi nomaksājot visus rēķinus, vairs neskaitās cilvēks. Viņa nav pelnījusi saņemt 20eur sadārdzinātās elektrības apmaksai, jo, redziet, nav "pareizajā" frontes pusē. Es visu varu saprast. Kaut vai stulbu loteriju rīkošanu, kaut vai naudas balvu vai dāvanu karšu izlozes, bet, piedodiet, atvainojiet, kad brutāli tiek šķiroti PENSIONĀRI, veci cilvēki, kuri tai, sorry, sūda valstij atdevuši pusi sava mūža un mūža nogalē saņem smieklīgu pensiju par kuru nevar atļauties ceļot apkārt pa pasauli, kā citu valstu pensionāti, bet knapinās, lai sanāktu naudiņa maizītei, man vienkārši trūkst vārdu un es nezinu, cik slimam jābūt, lai atbalstītu šādus valdības lēmumus. Un tādi, kuri atbalsta, ir ne mazums. Pārsvarā vakcinētie, kuri tikai kviec: "Ja grib naudu, la iet un vakcinējas!" Tfu, pretīgi paliek.
17.11.2021 00:36 |

Reitings 273
Reģ: 22.02.2020
Miaa @ 16.11.2021 23:27

Kāpēc cilvēki nevakcinējas? Tiešām, tiešām nespēj iedomāties nevienu citu iemeslu kā tikai to, ka tic čipiem un nezināmas šļurgas teorijai? A, vot, es pateikšu kāpēc nevakcinējas - tāpēc, ka nevēlas, pateicoties vakcīnai, tikt pie citām veselības problēmām, kādas līdz šim nav bijušas. Es zinu vairākus cilvēkus, kuriem, tieši pēc vakcīnas saņemšanas, sākušās problēmas ar veselību. Kādas? Tādas, ka puņķi līp klāt kā kaut kādam pirmklasniekam. Pirms tam cilvēkiem bijusi laba imūnsistēma, nav slimojuši gadiem, a tagad klepo, šķauda un šņaukājas nepārtraukti, jo katrs sūds līp klāt. Brālēns, jauns, spēcīgs vīrietis, kurš principā nekad nebija slimojis, pēc vakcīnas saņemšanas nolikās ar smagu, strutojošu angīnu un pateica, ka tik slikti nebija pat tad, kad slimoja ar Covid. Sakritība? Labi, lai nu tā būtu. A kā ar tiem cilvēkiem, kuri bonusā vakcīnai saņem trombus vai miokardītu? Arī sakrītība? Protams, var jau sākt bļaut, ka arī Ibumetinam ir blaknes un ka trombu droši vien dabūja no hormonālās kontracepcijas, protams, pie notikušā būs vainīgs viss kas cits, tikai ne vakcīna. Tāpat tūlīt gan jau sāksies pretargumenti no sērijas "a tā var notikt tikai vienā gadījumā no miljona". A pasakiet to tam vienam gadījumam no miljona! Es personīgi negribētu izvilkt "laimīgo" lozi un būt tas viens no miljona, kurš nomirst no tromba, kurš radies pateicoties vakcīnai. Bet gribat zināt vislabāko? Esmu vakcinējusies. Wow, wow, wow, trakā Miaa, kura iepriekš kaislīgi iestājās pret vakcīnām, ir vakcinējusies. Man tam bija savi iemesli (pačukstēšu, saistība ar ceļošanu uz citu kontinentu), bet katrā ziņā ne labprātīga vēlme "glābt" savu veselību vai cilvēci. Mana nostāja šajā jautājumā, respektīvi, par to, ka vakcīnu nedrīkst uzspiest ar šantāžu, iebiedēšanu un draudiem, palikusi tāda pati kā līdz šim. Ja par mani, tad pēc pirmās vakcīnas devas saņemšanas naktīs, kad jau apguļos, sākas sirds pārsitieni. Guļu, taustu sirdi, jo paliek baisi, iepriekš tā nebija un sajūta ir dikti riebīga. Lūdzos, lai pēc otrās devas saņemšanas nesāktos vēl kādi jauni brīnumi. Bet te arī ir atbilde uz jautājumu par to, kādi gan var būt iemesli nevakcinēties. Manuprāt, bailes no sirds problēmām vai tiem pašiem trombiem, vai vēl kaut kā cita, kas saistīts ar veselību, ir pat ļoti pietiekams iemesls, lai cilvēks nevēlētos vakcinēties, īpaši, ja ar veselību līdz šim viss bijis vislabākajā kārtībā.
Pati sev nosolījos, ka vairs šāda tipa diskusijās neiesaistīšos, bet, kad sākās atkal tie teksti no sērijas "nu nevar saprast, kāpēc cilvēki negrib vakcinēties?", jau, ja godīgi, nelabi paliek, tāpēc centos, tā teikt, apgaismot šo būtni, kura nespēj saprast kā tad tā. Viss, tālāk gan vairs neturpināšu diskutēt, jo jau tagad prognozēju, ka pār manu galvu gāzīsies samazgu spainis. :D
Viss, čau!

Kaut kur bija saraksts ar pretparādījumiem vakcīnas taisīšanai. Neviens neliedz jums ar tiem iepazīties, aiziet pie ĢĀ un pārliecināties vai jums ir kāds no tiem. Ja ir aizdomas, ka vakcīnai būs nopietnas blakus parādības, tiek pat sasaukta sanāksme, kur piedalās 5 ārsti, kuri šo jautājumu izskata.
Un ja jau kovida profilaksei varam izmantot D vitamīnu un citus uztura bagātinātājus, tad tombu profilaksei varam sportot un veselīgi ēst. 🙂
Par sirds klapēm - aizejiet pie ārsta! Varbūt tas ir placebo efekts, varbūt tiešām problēmas. Cilvēki paši nerūpējas par savu veselību un tad visā vaino vakcīnu. Ja jūs ejat taisīt vakcīnu, tad vismaz paskatieties, kuriem cilvēkiem nav ieteicams to darīt un konsultējaties ar ārstu! Tad tādu bēdu stāstu būs daudz mazāk. ✌🏼
Kā arī, saslimstot ar kovidu, trombu risks ir daudz lielāks, nekā pēc vakcīnas. 😉
17.11.2021 00:41 |

Reitings 103
Reģ: 07.04.2021
Miaa @ 16.11.2021 23:27

Viss, čau!
Es nezinu par kadu shnaukashanos tu runa. Musu gimenes loka pirma vacinejas krustmeita,jo stude medicinu un ari strada slimnica. Pec tam es un pec vakcinas ir pagajis tieshi pusgads. Tad masa un citi radi. Pedeja mamma,jo nevelejos Astrazeniku. Sapore kas ar Modernu un viss ok. Neviens neshnjaukajas un ar sirdi visiem ir ok. Mammai septembri bija ari guzas operacija. Krustmeita slimnica bija kontaktpersona,bet nesaslima. Es darba esmu ljoti ciesha kontakta ar cilvekiem un viss ok. Dzivoju Italija un sheit ir ljoti liels procents vakcineto. Visi draugi un pazinjas,kuri ir vakcinejushies,nesudzas par izmainjam veseliba. Tas,ka tava vecmaminja viegli izslimoja,nav nekads brinums. Ari Italija ir pensionari,kuri izslimo vispar bez simptomiem,bet! ir ari ljoti daudz gados jaunu cilveku,kuri it ka dzivo veseligi,sporto un uztura lieto ljoti veseligu partiku,bet vinjus COVID nopljauj. Un tas notiek ari Latvija. Nevajag paljauties uz it ka labo imunitati un jaunu vecumu. COVID ir reala maita,kura tevi ,piedod par terminju,izpisis. Deaugi un pazinjas,kuri ir izslimojusji,parsvara izslimoja smagi un kads ljoti smagi nonakot ari slimnica. Tie simptomi,kuri bija maniem draugiem/pazinjam pie slimoshanas un pec tas noteikti ir graujoshaki par vaccini. Tas ir mans viedoklis.
17.11.2021 02:33 |

Reitings 103
Reģ: 07.04.2021
La Volpe @ 17.11.2021 02:33
Es nezinu par kadu shnaukashanos tu runa. Musu gimenes loka pirma vacinejas krustmeita,jo stude medicinu un ari strada slimnica. Pec tam es un pec vakcinas ir pagajis tieshi pusgads. Tad masa un citi radi. Pedeja mamma,jo nevelejos Astrazeniku. Sapore kas ar Modernu un viss ok. Neviens neshnjaukajas un ar sirdi visiem ir ok. Mammai septembri bija ari guzas operacija. Krustmeita slimnica bija kontaktpersona,bet nesaslima. Es darba esmu ljoti ciesha kontakta ar cilvekiem un viss ok. Dzivoju Italija un sheit ir ljoti liels procents vakcineto. Visi draugi un pazinjas,kuri ir vakcinejushies,nesudzas par izmainjam veseliba. Tas,ka tava vecmaminja viegli izslimoja,nav nekads brinums. Ari Italija ir pensionari,kuri izslimo vispar bez simptomiem,bet! ir ari ljoti daudz gados jaunu cilveku,kuri it ka dzivo veseligi,sporto un uztura lieto ljoti veseligu partiku,bet vinjus COVID nopljauj. Un tas notiek ari Latvija. Nevajag paljauties uz it ka labo imunitati un jaunu vecumu. COVID ir reala maita,kura tevi ,piedod par terminju,izpisis. Deaugi un pazinjas,kuri ir izslimojusji,parsvara izslimoja smagi un kads ljoti smagi nonakot ari slimnica. Tie simptomi,kuri bija maniem draugiem/pazinjam pie slimoshanas un pec tas noteikti ir graujoshaki par vaccini. Tas ir mans viedoklis.
Atvainojos par kljudas,jo Telefons pats izvelas vardus.
17.11.2021 02:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits