6. Decembris liela protesta akcija.?

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Sveiki, kurš dosies 6. Decembrī Alda Gobzema rīkotajā protesta pret obligāti vakcīnāciju un pilnīgu ierobežojumu atcelšanu. Šobrīd pēc viņa atbalsta grupas telegrama un facebooka izskatās ka ielas dosies vairāki tūkstoši, arī es.
Vēlos panākt to lai beidz spiest uz vakcīnu un liek cilvēkiem miera. Piemēram mana nostāja ir kā no manis vakcīnu nedabūs vispār, tā teikt jo vairāk uzspiež jo vairāk iespītējos.
07.11.2021 16:02 |

Reitings 103
Reģ: 07.04.2021
Trojas zirgs @ 15.11.2021 15:18

Tīri intereses pēc, varbūt zini, cik valstīs un kādās ir šādi noteikumi kā LV, ka nevakcinētos atstādina no darba un atstāj bez iztikas līdzekļiem? Varbūt nebesās tāpēc, ka īsti nav par ko besīties?
Godīgi sakot, cilvēku dalīšanu 2 daļās un "sašķeltību" novēroju tikai interneta vidē, it sevišķi komentāros. Bet varbūt man ir paveicies ar kolēģiem/paziņām. Komentāru lapas neuzskatu par drošu rādītāju sabiedrības noskaņojumam kopumā.
Piemeram,Italija
15.11.2021 19:03 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Itālijā der arī negatīvs tests, un viss šis noteikums ir spēkā tikai līdz 31. decembrim. Pagaidām arī man ir zināma tikai Latvija ar tik ekstrēmu prasību, bet neesmu pilnīgi visām valstīm gājusi cauri.
Slovēnija mēģināja izbīdīt līdzīgu noteikumu Latvijai, bet tiesa atzina par neleģitīmu un atcēla, arī ASV pirms dažām dienām ar tiesas lēmumu tika apturēta valdības prasība par obligātu vakcināciju. Šķiet, bija vēl kādas valstis, kurās notika tiesāšanās.
15.11.2021 19:19 |

Reitings 122
Reģ: 15.06.2020
Ok ,es dažas dienas neiegāju forumā, ok izrādās ir divas vakcīnas ar veco tipu, labi tas tik un tā nepiepilda Mrna iedarbību. Lai gan es uzskatu ,ka man vajadzēja zināt, tikai gribēja ar kaut kādu phizer spričēt, principā kas pagadijās.
Ja negribiet Gobzemu,tad kuru no tiem visiem gribiet? Pa šo laiku ši paša valdība ir melojusi tik ļoti ,kā nekad. Laikam vispār neiešu uz vēlēšanām, jo balsoju Kaimiņu, kurš tā īsti neko nedara.
Es redzu , ka dara vai nedara, baigi aug ļoti daudzām izjevielām cenas, es kaut kur lasīju , ka grib atnemt uz pusi subsīdijas zemniekiem priekš zaļajiem(eko), tas nozīmē vēl dargāku pārtiku. Inflācija ,visi veida trūkumi, darba un partikas, lietu tirgus teikšu kā ir jāj kopā. Takā variet patiešam gaidīt tumšu un aukstu ziemu ar tukšu vēderu.
Baigi daudz konspirācijas teorijas piepildas. Sakiet ko gribiet, vienu arī pieminēju tepat augšā.
15.11.2021 20:28 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
ok izrādās ir divas vakcīnas ar veco tipu, labi tas tik un tā nepiepilda Mrna iedarbību.

To saka cilvēks, kas tikko atklājis adenovīrusa vakcīnu eksistenci. 😁
15.11.2021 21:11 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
putns @ 15.11.2021 19:19
Itālijā der arī negatīvs tests, un viss šis noteikums ir spēkā tikai līdz 31. decembrim. Pagaidām arī man ir zināma tikai Latvija ar tik ekstrēmu prasību, bet neesmu pilnīgi visām valstīm gājusi cauri.
Slovēnija mēģināja izbīdīt līdzīgu noteikumu Latvijai, bet tiesa atzina par neleģitīmu un atcēla, arī ASV pirms dažām dienām ar tiesas lēmumu tika apturēta valdības prasība par obligātu vakcināciju. Šķiet, bija vēl kādas valstis, kurās notika tiesāšanās.

Ja mācētu lasīt ne tikai feikus, tad spētu atrast arī citas valstis 🤣🤣🤣 Latvija ir valsts, kura vēl auklējas ar tumsoņām.
15.11.2021 21:55 |

Reitings 273
Reģ: 22.02.2020
putns @ 15.11.2021 13:04

Interesanti, Tavi draugi bija vakcinējušies? Vai arī Tu saviem draugiem novēli nāvi? Kā jau īstens empātijas paraugs?

Draugi nebija vakcinējušies, jo tas notika tajā periodā, kad vakcīnas nebija vai tikko parādījās Latvijā. Pēc izslimošanas paši gāja saņemt poti, jo nevēlējās vairs neko tādu piedzīvot. Tagad jau viss draugu loks ir vakcinēts. Tie, kas nomira - nebija vakcinējušies.
Nezinu, kur Jūs saskatījāt novēlējumu maniem draugiem nomirt, bet nu labi. 😄
15.11.2021 22:09 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
Alishaaa @ 15.11.2021 22:09

Draugi nebija vakcinējušies, jo tas notika tajā periodā, kad vakcīnas nebija vai tikko parādījās Latvijā. Pēc izslimošanas paši gāja saņemt poti, jo nevēlējās vairs neko tādu piedzīvot. Tagad jau viss draugu loks ir vakcinēts. Tie, kas nomira - nebija vakcinējušies.
Nezinu, kur Jūs saskatījāt novēlējumu maniem draugiem nomirt, bet nu labi. ?

"Man nedēļas laikā ir nomiruši 2 tuvi cilvēki. Vismaz 3 gadījumi, kad saslimuši draugi 20-25 gadu vecumā, kuri nonāca arī slimnīcā. 🙂 Tiešām, lai antivaxeri un tie, kas slaistās apkārt slimi, nevakcinējas, mazāk egoistisku cilvēku uz pasaules būs. ✌🏼"
Izlasi vēlreiz savu rakstīto!
Un, ja raksti sākotnēji "nedēļas laikā nomiruši", tad jau vajag sākotnēji minēt, ka nevis šobrīd miruši, bet tajā laika posmā, kad vakcīnas vēl Latvijā nebija pieejamas. Ir MILZĪGA atšķirība!
15.11.2021 22:23 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
Susurrrrrs @ 15.11.2021 21:55

Ja mācētu lasīt ne tikai feikus, tad spētu atrast arī citas valstis ??? Latvija ir valsts, kura vēl auklējas ar tumsoņām.

Varbūt padalīsies ar konkrētāku info? Savādāk man pēc feika izskatās tavs komentārs.
Tikko mēģināju sameklēt šādas valstis, ja neskaita Itāliju, tādas neizdevās atrast. Atradu tikai par atsevišķām teritorijām - Jaunkaledoniju, kas ir Francijai piederoša salu grupa. Jukonu Kanādā, bet tur obligāta vakcinācija esot tikai publiskajā sektorā (t.sk. tiem, kas saņem valsts finansējumu) un veselības aprūpē nodarbinātajiem. Cik atradu info par valstīm, tad obligāta vakcinācija pēc nodarbinātības kritērija ir tikai dažās konkrētās nozarēs, piem., veselības aprūpē.
Tiešām labprāt uzzinātu, kuras ir šīs citas valstis, kur vakcinācijas prasība būtu tikpat stingra kā Latvijā. Lūdzu neturi sveci zem pūra un apgaismo "tumsoņas".
15.11.2021 23:06 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Susurrrrrs @ 15.11.2021 21:55

Ja mācētu lasīt ne tikai feikus, tad spētu atrast arī citas valstis ??? Latvija ir valsts, kura vēl auklējas ar tumsoņām.

Nu jā, ir divas citas valstis, kurās ir noteikta obligāta vakcinācija visiem nodarbinātajiem - Saūda Arābija un Tunisija. Par tām Tu runā, salīdzinot ar kurām Latvija 'vēl auklējas'? Vai par kaut kādu Turkmenistānu, kurā ir obligāta vakcinācija visiem pieaugušajiem bez izņēmuma? Jo Rietumos nav nevienas (kur nu vēl vairāku) valsts ar Latvijai pielīdzināmiem vai pat vēl striktākiem noteikumiem. Teorētiski varēja nebūt arī mums, bet redzot cik mūsu ministriju birokrāti ir ģeniāli, un uz tiesu aiziet ar vājākiem argumentiem nekā es šajā forumā varu izlasīt, tad nu mums pagaidām arī jādzīvo, kā ir.
15.11.2021 23:06 |

Reitings 430
putns @ 15.11.2021 23:06

Nu jā, ir divas citas valstis, kurās ir noteikta obligāta vakcinācija visiem nodarbinātajiem - Saūda Arābija un Tunisija. Par tām Tu runā, salīdzinot ar kurām Latvija 'vēl auklējas'? Vai par kaut kādu Turkmenistānu, kurā ir obligāta vakcinācija visiem pieaugušajiem bez izņēmuma? Jo Rietumos nav nevienas (kur nu vēl vairāku) valsts ar Latvijai pielīdzināmiem vai pat vēl striktākiem noteikumiem. Teorētiski varēja nebūt arī mums, bet redzot cik mūsu ministriju birokrāti ir ģeniāli, un uz tiesu aiziet ar vājākiem argumentiem nekā es šajā forumā varu izlasīt, tad nu mums pagaidām arī jādzīvo, kā ir.

Paldies par info, man ar meklēšanu gan lāga neveicās.
Susurrs, kā redzams, vēlas dzīvot kā Tunisijā, nu cool.
15.11.2021 23:11 |

Reitings 103
Italija no 15.10,lai stradatu ,ir nepiecieshams Green pass!
15.11.2021 23:16 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Daudzās valstīs noteikta obligāta vakcinācija ir tiem, kas strādā veselības sektorā. Tanī pat laikā notiek diskusijas par visas valsts strādājošajiem vakcināciju. Tā kā sarakstiņu drīz droši varēsiet papildināt.
15.11.2021 23:19 |

Reitings 19
Reģ: 31.03.2014

Neesmu lasījusi par strādāšanu, bet Austrijā no šīs nedēļas ir cietais lockdouns nevakcinētajiem un ar negatīviem testiem tikai, ja tas nav izņēmuma gadījums, nekur nevar tikt.
15.11.2021 23:28 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Visa pasaule - Vakcinēsimies. Tā mēs varēsim visu atkal noturēt līdzsvarā!
Latvieši - Es NeĻaUšU kA mAnI iZsEkO, nElAiDīŠu SeVī NeZiNāMaS iZcElSmEs ViElU!
15.11.2021 23:36 |

Reitings 430
La Volpe @ 15.11.2021 23:16
Italija no 15.10,lai stradatu ,ir nepiecieshams Green pass!

Nezinu, ko tu ar to biji domājusi, es par Itāliju atradu šādu info:
"The Green Pass is a digital or paper certificate showing that people have been vaccinated, tested negative or recovered from covid-19.
What are Italy's new Green Pass rules?
From this Friday the Green Pass will be compulsory for all workers - in both the public and private sectors - affecting around 23 million people.
Those caught violating the new rules will face hefty fines or suspension without pay, however nobody can be fired for not having the health certificate"
https://www.wantedinrome.com/news/what-are-italys-new-green-pass-rules-for-workers.html
Raksta ticamību īpaši nepārbaudīju, neesmu izmeklētājs. Ja ir korektāka info, esat laipni aicinātas padalīties ar saiti.
15.11.2021 23:38 |

Reitings 103
cinderella @ 15.11.2021 23:28

Neesmu lasījusi par strādāšanu, bet Austrijā no šīs nedēļas ir cietais lockdouns nevakcinētajiem un ar negatīviem testiem tikai, ja tas nav izņēmuma gadījums, nekur nevar tikt.
Austrija pat uz ielas varot apstadinat un palugt uzradit Covid Pass. Ja nav,var piemerot ljoti iespaidigu sodu.
15.11.2021 23:39 |

Reitings 19
Šis ir īss apkopojums par daļu no valstīm. Publicēts nesen un avots pietiekami uzticams.
https://www.google.com/amp/s/m.economictimes.com/nri/visit/these-countries-have-made-vaccines-mandatory/amp_articleshow/87628462.cms
15.11.2021 23:43 |

Reitings 302
Reģ: 15.10.2021
Nesen kādā Al Jazeera raidījumā viena no galvenajām Polijas infektoloģēm runāja, ka vakcinācijas temps būtībā tur ir apstājies, kādi 50% palikušie ir antivakseri, tādēļ viņasprāt ''piespiešana'' tur arī varētu būt nepieciešama, bet politiķi baidās par savu reputāciju, tādēļ vilcinās. Redzēs, kā tur būs.
15.11.2021 23:45 |

Reitings 19
La Volpe @ 15.11.2021 23:39
Austrija pat uz ielas varot apstadinat un palugt uzradit Covid Pass. Ja nav,var piemerot ljoti iespaidigu sodu.

Jā, tas ir spēkā no šīs nedēļas. Pēc nejaušas izlases principa pārbaudīs cilvēkus uz ielas, vai var uzrādīt sertifikātu. Pārējie sēž mājās.
15.11.2021 23:46 |

Reitings 430
quote=3147838]La Volpe teksts @ 15.11.2021 23:39
Bet vai tas attiecas uz strādāšanu, t.sk. došanos uz darbu un atpakaļ? Cik lasīju, sapratu, ka tas ir kaut kas līdzīgs kā LV bija komandantstunda, ka nevar atrasties ārā bez svarīga iemesla, bet tikai attiecībā uz nevakcinētajiem.
15.11.2021 23:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits