6. Decembris liela protesta akcija.?

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Sveiki, kurš dosies 6. Decembrī Alda Gobzema rīkotajā protesta pret obligāti vakcīnāciju un pilnīgu ierobežojumu atcelšanu. Šobrīd pēc viņa atbalsta grupas telegrama un facebooka izskatās ka ielas dosies vairāki tūkstoši, arī es.
Vēlos panākt to lai beidz spiest uz vakcīnu un liek cilvēkiem miera. Piemēram mana nostāja ir kā no manis vakcīnu nedabūs vispār, tā teikt jo vairāk uzspiež jo vairāk iespītējos.
07.11.2021 16:02 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Ko vajag/vajadzēja darīt? Nu minimums bija vismaz palielināt slimnīcu kapacitāti, kas jau pirms pandēmijas bija slikta, to tik vienmēr bija jāklausās, kādas visur rindas, ka par maz vietu rezidentūrā jaunajiem ārstiem, utt. Otra lieta, bija jāveido normāla komunikācija ar iedzīvotājiem, nevis jau no vasaras sākuma jāapsaukā par egoistiem, neizglītotiem un sazin vēl kādiem, pie apstākļa, ka ilgu laiku cilvēki pat nevarēja izvēlēties vakcīnu.

Jā vajadzētu uzcelt 10 slimnīcas un 15 morgus atvērt, lai ir kur visus likt.
Komunikācija ar iedzīvotajiem ? Pēdējos 10 mēnešos par to ir visur runāts, radīts un atkārtots. Cik var skaidrot, ja daļa sabiedrības negrib saprast ka balts ir balts un melns ir melns.
Tā ir tikai cīņa ar sakām. Bet kā apturēt covid pandēmiju vispār ?
Kā redzams visiem lielajiem kritizētājiem un gudriniekiem vairs nav ko teikt.
14.11.2021 09:49 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015

Tu man šo jautājumu esi uzdevis katrā diskusijā, jau no paša sākuma, nu jau vismaz gada garumā. Sākumā es atbildēju (un arī citi Tev ir daudz atbildējuši), bet redzot, ka katra nākamā diskusija atkal sākas tieši no 0, atkal ar šo pašu jautājumu it kā iepriekšējās 20 diskusijas nebūtu bijušas, tad es vienkārši vairs netērēju laiku, jo rezultāts tik un tā ir tas pats.
Bet ko tieši Tu izdarīsi, ja es pa punktiem uzrakstīšu, kas, manuprāt, būtu bijusi daudz efektīvāka rīcība?
Ok, es zinu, ko darīsi Tu - vienkārši noignorēsi.
Bet interesanti, ko tas dotu, piemēram, TimeToDream, kas pieprasa viņai uzrādīt 'konkrētu plānu'? Un uz ko es varu šādu plānu balstīt? No diskusijas uz diskusiju šeit pilnīgi leģitīmi zinātniski avoti tiek saukti par 'feikiem linkiem', empīriski pētījumi aprēkti, Nobela balvu saņēmuši medikamenti norakti kā zirgu tārpu zāles, statistika izmesta mēslainē, reāla valstu pieredze ignorēta utt. Es nezinu kādā totālā demagoģijā man tas plāns būtu jābalsta, lai tipiskie komentētāji to neuzskatītu par izsmieklu.
14.11.2021 10:53 |

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Godfather @ 14.11.2021 09:49

Jā vajadzētu uzcelt 10 slimnīcas un 15 morgus atvērt, lai ir kur visus likt.
Komunikācija ar iedzīvotajiem ? Pēdējos 10 mēnešos par to ir visur runāts, radīts un atkārtots. Cik var skaidrot, ja daļa sabiedrības negrib saprast ka balts ir balts un melns ir melns.
Tā ir tikai cīņa ar sakām. Bet kā apturēt covid pandēmiju vispār ?

Nevar apturēt to kā nav, sāksim ar to, forši kā gripas puņķi tagad ir tik ārkārtējs lai apturētu ekonomiku.
14.11.2021 16:03 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
putns, es tikai gribu zināt to ģeniālo plānu, ko antivakseri ir izdomājuši kā alternatīvu vakcīnai. Labums ir tas, ka mēs, muļķie cilvēki, spēsim tikt beidzot galā ar pandēmiju. Ja reiz iesāki par pētījumiem, kāpēc tad tie pasaulē netiek ņemti vērā? tiešām valstīm ir izdevīgāk gremdēt ekonomiku visā pasaulē? Iekopē savu teikto no savām iepriekšējām tēmām. Piemēram, es šeit nesēžu 24/7, lai zinātu, ko kāds ir rakstījis.
14.11.2021 23:11 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
es tikai gribu zināt to ģeniālo plānu, ko antivakseri ir izdomājuši kā alternatīvu vakcīnai

D vitamīns
14.11.2021 23:26 |

Reitings 273
Reģ: 22.02.2020
Man nedēļas laikā ir nomiruši 2 tuvi cilvēki. Vismaz 3 gadījumi, kad saslimuši draugi 20-25 gadu vecumā, kuri nonāca arī slimnīcā. 🙂 Tiešām, lai antivaxeri un tie, kas slaistās apkārt slimi, nevakcinējas, mazāk egoistisku cilvēku uz pasaules būs. ✌🏼
15.11.2021 00:52 |

10 gadi
Reitings 315
Reģ: 16.04.2009
Vajadzētu saprast, ka cilvēks, kas raujas pie varas, to darīs ar jebkādiem līdzekļiem, arī ar FB pusizglītotās tautas apjāšanu un tukšiem solījumiem. Ir iemesls, kādēļ viņš tā dara. Parādus ne vienmēr atdod naudā. Ja viņš būtu empātisks, tad būtu gājis uz Maxima traģēdijā cietušo tiesas prāvām, nevis neieradies uz tām. Ja viņš būtu izdarīgs un saimniecisks, tad pēc ievēlēšanas Saeimā būtu strādājis melnu muti, nevis taisījis skandālus. Ja viņš būtu valstij lojāls, tad viņam tiktu piešķirta pieeja valsts noslēpumam.
Cerams, ka Jums tomēr piemīt kritiskā domāšana un pirms sekot tukšiem saukļiem un rīcībnespējīgiem cilvēkiem, domājat arī ar savu galvu.
15.11.2021 03:14 |

Patīk
Reitings 335
Tu man šo jautājumu esi uzdevis katrā diskusijā, jau no paša sākuma, nu jau vismaz gada garumā. Sākumā es atbildēju (un arī citi Tev ir daudz atbildējuši), bet redzot, ka katra nākamā diskusija atkal sākas tieši no 0, atkal ar šo pašu jautājumu it kā iepriekšējās 20 diskusijas nebūtu bijušas, tad es vienkārši vairs netērēju laiku, jo rezultāts tik un tā ir tas pats.

Es bieži esmu uzdevis šo jautājumu diskusijās, diemžēl tas tiek ignorēts un neviens nav devis nekādu atbildi. Ir bijušas dažādas atbildes no tēmas covid nav, visi melo un citi murgi par indīgām vakcīnām. Kā arī ēst ķiplokus un lielot d vitamīnu, tad cilvēki neslimos un nemirs.
Šādas neadekvātas atbildes neņemu vērā.
Visi kritizētāji kuri kuriem uzdod jautājumu, kāds būtu labākais variants izbeigt covid pandēmiju, ignorē un izvairās no atbildes.
15.11.2021 08:49 |

10 gadi
Reitings 2508
Reģ: 11.03.2010
Atradu Gobzema varoņdarbus saistībā ar Zolitūdes traģēdiju via Twitterī
2018.gads
https://failiem.lv/u/9wadczwe5
Un ja dēļ šāda idiota vēl grib iet ielas, tad tur vairs ko stāstīt.
15.11.2021 10:49 |

Reitings 436
TimeToDream,
es tikai gribu zināt to ģeniālo plānu .. Labums ir tas, ka mēs, muļķie cilvēki, spēsim tikt beidzot galā ar pandēmiju.

Skaidrs, Tu gribi parēkt.
Bet nopietni, Tev tiešām nav ne jausmas, kas bija jādara? Situācijā, kad jau no paša sākuma bija zināms, kas ir riska grupa, un tagad, kad mēs jau otro gadu pēc kārtas noskatāmies, kā riska grupa pārpludina valsts slimnīcas, Tev joprojām nav ne jausmas, kas bija jādara?
Patiesi, lai saprastu tik sarežģītu problēmu, ir vajadzīgi vismaz pieci Ph.D. grādi. Noteikti ka savakcinējot vēl vairāk skolnieku, studentu un darbspējas vecuma cilvēku, nākamgad pensionāri - lielākajai daļai no kuriem vakcīnas imunitāte jau būs dramatiski kritusies - vairs nepārpludinās slimnīcas? Nākamgad taču vairs nebūs lokdauns, vai ne...?
Godfather,
Kā arī ēst ķiplokus un lielot d vitamīnu, tad cilvēki neslimos un nemirs.

Varu garantēt, ka neviens neko tādu nekad nav apgalvojis. Bet vakcīnfanātiķi nespēj uztvert nekādas nianses. Pasaki, ka D vitamīna deficīta mazināšana pensionāros drošticami samazinās slimnīcu noslodzi - vakcīnfanātiķi dzird 'iedodiet cilvēkiem vienu D vitamīna tableti un kovids (kas neeksistē!) Latvijā pazudīs!' Protams, ka Tu saņem tikai 'neadekvātas atbildes', jo Tu pilnīgi visu dramatizē līdz pilnīgam farsam, un tad apgalvo, ka neviens nav spējīgs neko pateikt.
15.11.2021 12:58 |

Reitings 436
Vismaz 3 gadījumi, kad saslimuši draugi 20-25 gadu vecumā, kuri nonāca arī slimnīcā. 🙂 Tiešām, lai antivaxeri un tie, kas slaistās apkārt slimi, nevakcinējas, mazāk egoistisku cilvēku uz pasaules būs. ✌🏼

Interesanti, Tavi draugi bija vakcinējušies? Vai arī Tu saviem draugiem novēli nāvi? Kā jau īstens empātijas paraugs?
15.11.2021 13:04 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Jo vairāk antivakseru,jo mazāk antivakseru
15.11.2021 13:38 |

Reitings 436
Kur tad ir problēma? Tad jau tieši valsts svētki būtu jāizsludina. Vakar miruši sekojoši antivakseri:
viens cilvēks 70-79 gadu vecumā, viens 80-89 gadu vecumā, viens 90-99 gadu vecumā

Super!
Pavasarī tad saskaitīsim, cik antivakserus pa ziemu esam veiksmīgi nomērdējuši, un izsludināsim kādu nacionālo brīvdienu, lai visiem prieciņš.
15.11.2021 14:14 |

Reitings 430
Reģ: 22.07.2021
miss99 @ 15.11.2021 13:38
Jo vairāk antivakseru,jo mazāk antivakseru

Starp citu, sākoties visai šai vakcinācijas lietai, cilvēki, kas nevēlējās vakcinēties, bieži savu tekstu sāka: "neesmu nekāds antivakseris, bet..." Tagad arī no vakcinētajiem, kad tie pauž pozitīvu viedokli par vakcināciju vai noteiktu valdības rīcību, pēdējā laikā sāku dzirdēt līdzīgas piebildes, piem., "neesmu vakseris vai antivakseris...". Kā redzams, abām "pusēm" jau jāsāk taisnoties, lai netiktu identificēts ar šādiem neadekvātajiem, kas novēl citiem nāvi vai arī par to ieņirdz.
15.11.2021 14:17 |

Patīk
Reitings 335
Varu garantēt, ka neviens neko tādu nekad nav apgalvojis. Bet vakcīnfanātiķi nespēj uztvert nekādas nianses. Pasaki, ka D vitamīna deficīta mazināšana pensionāros drošticami samazinās slimnīcu noslodzi - vakcīnfanātiķi dzird 'iedodiet cilvēkiem vienu D vitamīna tableti un kovids (kas neeksistē!) Latvijā pazudīs!' Protams, ka Tu saņem tikai 'neadekvātas atbildes', jo Tu pilnīgi visu dramatizē līdz pilnīgam farsam, un tad apgalvo, ka neviens nav spējīgs neko pateikt.

Cik no šīs filozofijas var saprast, ka viss ieteikums ir – covid nav un d vitamīns.
Jautājums bija, kāds risinājums nepieciešams lai tiktu galā ar covid pandēmiju.
Kāda rīcība, pasākumi nepieciešami no valdības puses un kādi ieteikumi sabiedrībai lai samazinātu inficēšanos, slimības un nāves gadījumu skaitu.
Kā jau bija sagaidāms nekādas loģiskas atbildes nav.
15.11.2021 14:18 |

Reitings 430
Kā jau bija sagaidāms nekādas loģiskas atbildes nav

Piedod, Godfather, bet redzot, kā tu izsmej visus ieteikumus, pamatojoties uz paša izdomātiem pārspīlējumiem (piem., tas par tām 10 slimnīcām un 15 morgiem), kā arī vispār nevēlies saprast komentāra jēgu, diez vai kāds te vēl tērēs savu laiku, lai tev atbildētu.
15.11.2021 14:25 |

Patīk
Reitings 335
Piedod, Godfather, bet redzot, kā tu izsmej visus ieteikumus, pamatojoties uz paša izdomātiem pārspīlējumiem (piem., tas par tām 10 slimnīcām un 15 morgiem), kā arī vispār nevēlies saprast komentāra jēgu, diez vai kāds te vēl tērēs savu laiku, lai tev atbildētu.

Es atvainojos. Labprāt uzklausīšu sakarīgas, konkrētas atbildes.
Tikai bez pretjautājumiem un gariem palagiem ar tukšu filozofiju.
15.11.2021 14:46 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Nekur tā nebesās par vakcīnām kā Latvijā.
Un neviens cits kā latvietis tā nesāks dalīt tautu divās daļās.
Nu esam mēs pretīga tauta. Esam. Strādīga, bet pretīga.
15.11.2021 14:55 |

Reitings 430
Sisenis @ 15.11.2021 14:55
Nekur tā nebesās par vakcīnām kā Latvijā.
Un neviens cits kā latvietis tā nesāks dalīt tautu divās daļās.
Nu esam mēs pretīga tauta. Esam. Strādīga, bet pretīga.

Tīri intereses pēc, varbūt zini, cik valstīs un kādās ir šādi noteikumi kā LV, ka nevakcinētos atstādina no darba un atstāj bez iztikas līdzekļiem? Varbūt nebesās tāpēc, ka īsti nav par ko besīties?
Godīgi sakot, cilvēku dalīšanu 2 daļās un "sašķeltību" novēroju tikai interneta vidē, it sevišķi komentāros. Bet varbūt man ir paveicies ar kolēģiem/paziņām. Komentāru lapas neuzskatu par drošu rādītāju sabiedrības noskaņojumam kopumā.
15.11.2021 15:18 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Es dzīvē arī esmu piedzīvojusi tikai vienu agresīvi noskaņotu antivakseri, bet tas ir no tiem gadījumiem, kurš iet pie BP ar plakātiem.
Bet kopumā,starp biedriem tādi jautājumi netiek pārsvarā uzdoti, vai ja tiek, neviens necenšās viens otram kaut ko pierādīt vai pārliecināt. Iespējams, arī manā burbulī ir paveicies, bet drīzāk domāju, ka komentāru sadaļā ir vieglāk un drošāk par to komunicēt. Neviens jau tā negrib viens otram iet ieriebt vai ko sliktu teikt, ir tikai viedokļu domstarpības. Kas kuram šķiet pareizāk. Vai nepareizāk.
Piemēram, es nesaprotu kā tu vari pilnā mierā tipināt pa dzīvi, kamēr apkārt mirst cilvēki, un tas, ka esi jauns nav nekāda privilēģija vai garantija.
15.11.2021 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits