Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!
Enazenaz @ 12.11.2021 21:28Oooo, debī*ie antivaxeri tikuši līdz šim forumam. Aplausi!
Nu? Un kāds ir jūsu ieteikums? Ko vajadzētu darīt? Lai strādā dabiskā atlase? Laikam aizmirstat, ka šī dabiskā atlase var ‘nopļaut’ jūsu mātes, tēvus un pat bērnus.
Un jūsu imunitāte jūs nenosagās!
Mēs visa ģimene pārslimojām. Visi esam sportiski un veselīgi cilvēki, puņķi ir reta parādība mūsu ģimenē, bet šis bija kas tāds, ko nekad nevēlos vairs piedzīvot. Drauga mamma nomira no šī. Vakarā jutās labāk un naktī aizveda uz slimnīcu. 8:03 konstatēja nāvi. Strauji palika slikti. Viņai bija 56 gadi! Viņa tik daudz ko varēja vēl piedzīvot!
Kolēģes tēvs arī nomira no kovida. Kaislīgs kovid vakcīnu pretinieks un Vakcīnrealitātes fans. 48 gadi. Kolēģe 6 mēnesī un bērniņš neiepazīs savu vectēvu, jo viņa vairs nav stūrgalvības dēļ.
Latviešu problēma ir tāda, ka nav tāda ‘MĒS’ kā sabiedrība, jo tikai MĒS kopā varam šo apkarot. Bet ir tikai- ES un MAN. Un te nu mēs esam-bez veikaliem, bez izklaidēm, bez skaistumkopšanas, steidzamies vakaros mājās, lai paspētu pirms mājsēdes. Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!
Kāpēc Dānija tagad atkal pastiprinās ierobežojumus, neskatoties uz to, ka bija viena no pirmajām valstīm, kura atgriezās pie pirmspandēmijas dzīves, jo bija savakcinēts pietiekami liels procents sabiedrības? Negribu strīdēties, tīri tā, interesē atbilde uz šo jautājumu
Forele123 @ 12.11.2021 23:52runājot par tēmu, uz šo protestu nedošos. Ticēt Gobzemam - da pie velna, neticu nevienam un kur vēl šim klaunam, Kaimiņa variants kārtējais. un ja ar nebūtu gobzems - dziesmas varu padziedāt mājās vai draugu lokā, nevis tērēt degvielu un laiku uz šādu bezjēdzīgu kārtējo protestu
Latviešu problēma ir tāda, ka nav tāda ‘MĒS’ kā sabiedrība, jo tikai MĒS kopā varam šo apkarot. Bet ir tikai- ES un MAN. Un te nu mēs esam-bez veikaliem, bez izklaidēm, bez skaistumkopšanas, steidzamies vakaros mājās, lai paspētu pirms mājsēdes.
Visu atvērs 15.11., bet ticiet man-decembrī visu atkal aizklopēs. Un es ļoti ceru, ka tieši nevakcinētajiem nebūs nekādu iespēju. Es pat ceru, ka viņi nevarēs no mājas iziet!
Jacqueline - prieks, ka tavā zināmo lokā, nav neviens, kas ir vakcineets un nomiris. diemžēl ne visiem tā ir ? arī vakcinētie var nomirt, un ne pensijas vecumā.
tas fakts, ka reāli redzu, ka tā vakcīna nepalīdz,
ja zinātu, ka vakcinācija palīdz pret to sūdu, ka nesaslimšu, tad arī vakcinētos. bet rezot, ka reāli viņa ne sūda nelīdz un tāpat tik ļoti uzspiež - nē paldies
Lamborghini Poš @ 13.11.2021 00:38
Nu tad sēdi un sit plaukstas cerot ka uz veikalu varēsi aiziet bez vakcīnas.
Es cīnīšos par tavām un savām tiesībām
Godfather, kāpēc esi tik ļotI pārliecināts, ka valdība var izbeigt pandēmiju?
Man ir konkrēts visiem jautājums, kura Mrna vakcīna ir strādājusi?
Reeceejpele @ 14.11.2021 00:49Nu ziniet, nevēlēties vakcinēties es vēl varu kaut kā saprast, bet ikviens, kas pinas ar Gobzemu jebkādā veidā automātiski parāda, ka ar slapju dvieli pa galvu norāvies. Taču kaut kādai kritiskai domāšanai jābūt, tumsonība totāla jau.