6. Decembris liela protesta akcija.?

Reitings 111
Reģ: 06.11.2021
Sveiki, kurš dosies 6. Decembrī Alda Gobzema rīkotajā protesta pret obligāti vakcīnāciju un pilnīgu ierobežojumu atcelšanu. Šobrīd pēc viņa atbalsta grupas telegrama un facebooka izskatās ka ielas dosies vairāki tūkstoši, arī es.
Vēlos panākt to lai beidz spiest uz vakcīnu un liek cilvēkiem miera. Piemēram mana nostāja ir kā no manis vakcīnu nedabūs vispār, tā teikt jo vairāk uzspiež jo vairāk iespītējos.
07.11.2021 16:02 |

Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Esmu vakcinēta, bet atbalstu brīvprātīgu vakcinēšanos. Nav tā, ka visi nevakcinētie ir stulbi antivaxeri... lielākā daļa manā paziņu lokā, kas sākotnēji bļāva "mani neviens nepiespiedīs" tagad ir vakcinēti. Būšu godīga... arī es ilgi negribēju, taču man nebija citas izvēles kā vakcinēties, jo es vēlos pabeigt universitāti. Skumji, bet daži pēdējā gadā nolēma aiziet. Vienkārši nevakcinējies, bet klusē un nenosodi vakcinētos. Man patika salīdzinājums "Mani neviens nepiespiedīs vilkt cepuri -30 grādos, jo meningīts nav nāvējoša slimība, mūs māna! Es iešu protestēt pret piespiedu cepures valkāšanu"
12.11.2021 06:45 |

Reitings 206
Reģ: 18.08.2015
Gribēju teikt, ka tie bļāvēji šobrīd izklausās stulbi, jo neviens neļautu pus pasaulei ielaist nāvējošu vakcīnu. Šķidrums nevar pārvērsties par čipu vai magnētu. Es tomēr nepiedzimu vakar un saprotu, ka vakcīna un zāles pret covid-19 ir farmācijas ziedu laiki. Turklāt vienā brīdī arī mums nāksies sākt par to maksāt.
12.11.2021 06:49 |

Reitings 111
unicorngirl @ 12.11.2021 06:45
Esmu vakcinēta, bet atbalstu brīvprātīgu vakcinēšanos. Nav tā, ka visi nevakcinētie ir stulbi antivaxeri... lielākā daļa manā paziņu lokā, kas sākotnēji bļāva "mani neviens nepiespiedīs" tagad ir vakcinēti. Būšu godīga... arī es ilgi negribēju, taču man nebija citas izvēles kā vakcinēties, jo es vēlos pabeigt universitāti. Skumji, bet daži pēdējā gadā nolēma aiziet. Vienkārši nevakcinējies, bet klusē un nenosodi vakcinētos. Man patika salīdzinājums "Mani neviens nepiespiedīs vilkt cepuri -30 grādos, jo meningīts nav nāvējoša slimība, mūs māna! Es iešu protestēt pret piespiedu cepures valkāšanu"

Huj iekriti?
Es cepuri nevelkaju ziemā, gribi tici, gribi ne. Arī pie -30
12.11.2021 07:33 |

Reitings 388
Reģ: 22.02.2021
burunduks @ 07.11.2021 19:33
Es ceru ka visi kas apmeklēs to pasākumu tiks sodīti. Tā ir klaja necieņa pret cilvēkiem kas tagad slimnīcā cīnās par savu dzīvību! Pēc tāda pasākuma skaitļi kāps milzu ātrumā un attiecīgi mirušo skaits! Nu kā var rīkoties tik bezatbildīgi??

Tā pat vajadzētu sodīt visus ,kad izvelas tālsēdi,arlietu ministrija skaidri un gaiši ludza bez tiesham serious iemesla necelot,bet pilns Instagram ar ietekmelem ,kas nevar menesi majas pasedet,javazajas apkart pa pasauli un tik vaza ieksha valsti jaunus paveidus,jo svarigak tacu ir paest arpus majas,ka domat par kaiminos dzivojošo pensionaru!
12.11.2021 07:49 |

Reitings 111
Wonder woman @ 12.11.2021 07:49

Tā pat vajadzētu sodīt visus ,kad izvelas tālsēdi,arlietu ministrija skaidri un gaiši ludza bez tiesham serious iemesla necelot,bet pilns Instagram ar ietekmelem ,kas nevar menesi majas pasedet,javazajas apkart pa pasauli un tik vaza ieksha valsti jaunus paveidus,jo svarigak tacu ir paest arpus majas,ka domat par kaiminos dzivojošo pensionaru!

Tieši tā, tās stulbas maukas var ceļot pa pasauli, bet es nevaru aiziet u, protestu?
Huj jums, iešu un protestēšu, lai cūkas beidz vienreiz ceļot un hujzin ko vēl.
12.11.2021 08:15 |

Patīk
Reitings 335
Reģ: 12.10.2018
Es tomēr nepiedzimu vakar un saprotu, ka vakcīna un zāles pret covid-19 ir farmācijas ziedu laiki. Turklāt vienā brīdī arī mums nāksies sākt par to maksāt.

Nevaru vien sagaidīt tās mutācijas un ģenētiskās izmaiņas. 😵😵😵
Kāpēc "pasaules varenie" grib indēt un mocīt cilvēkus, nav īsti saprotams.
Gribētos gan redzēt "LIELO PROTESTA AKCIJU" kuru organizē topošais valsts vadītājs Gobzems. 😵
12.11.2021 08:36 |

Reitings 111
Godfather @ 12.11.2021 08:36

Nevaru vien sagaidīt tās mutācijas un ģenētiskās izmaiņas. ???
Kāpēc "pasaules varenie" grib indēt un mocīt cilvēkus, nav īsti saprotams.
Gribētos gan redzēt "LIELO PROTESTA AKCIJU" kuru organizē topošais valsts vadītājs Gobzems. ?

Nemīz šobrīd izskatās ka ielas būs ap 7-10k
Es piemēram 6.decembrī šobrīd gaidu kā dzimšanas dienu
12.11.2021 12:42 |

Patīk
Reitings 335
Nemīz šobrīd izskatās ka ielas būs ap 7-10k
Es piemēram 6.decembrī šobrīd gaidu kā dzimšanas dienu

Tiešām tik daudz tautas būs ? Gobzems uzstāsies ?
Ooo es piedalos. Kurā vietā, cikos būs ?
Patēlošu antivaxeri un safilmēšu daudz ko
12.11.2021 13:15 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Acīmredzot daļa joprojām nesaprot, par ko ir visa, kā jūs to saucat, 'cepšanās'. Ne jau par to, ka vakcīnas ir nāvējošas. Bet par to, ka valdībām nav tiesību piespiest veselus cilvēkus iziet medicīniskas procedūras, dot darba devējiem tiesības un pat likt viņus atlaist no darba par atteikšanos to darīt, aizliegt biznesiem viņus apkalpot utt. Tā ir totāla tirānija. Un cilvēki, kas stāsta, kā savakcinējušies 'lai varētu aiziet uz restorānu' šo tirāniju stutē ļoti nožēlojama iemesla dēļ.
12.11.2021 14:14 |

Reitings 312
Reģ: 29.04.2021
atļaušos novirzīties drusku no tēmas. Īsti nesaskatu jēgu tai vakcīnai. Man pazīstama slimoja pērn ap šitais laiku, patīkami neesot bijis, bet nu mājās izslimoja. vasarā vakcinējās. Un tagad pāris nedēļas atpakaļ atkal slima, ar visu vakcīnu. un sajūtu ziņā, ne sūda neesot vieglāk bijis, palielam tāpat, kā pērn, tik šoreiz galva vēl trakāk sāpējusi. Tad kur jēga tai vakcīnai? un arī citi man pazīstamie slimo, gan vakcinētie, gan pāris nevakcinētie, kurš nu piecas dienas, kurš tikai vienu, bet nu īsti atšķirība nav.
12.11.2021 14:36 |

Patīk
Reitings 335
Acīmredzot daļa joprojām nesaprot, par ko ir visa, kā jūs to saucat, 'cepšanās'. Ne jau par to, ka vakcīnas ir nāvējošas. Bet par to, ka valdībām nav tiesību piespiest veselus cilvēkus iziet medicīniskas procedūras, dot darba devējiem tiesības un pat likt viņus atlaist no darba par atteikšanos to darīt, aizliegt biznesiem viņus apkalpot utt. Tā ir totāla tirānija. Un cilvēki, kas stāsta, kā savakcinējušies 'lai varētu aiziet uz restorānu' šo tirāniju stutē ļoti nožēlojama iemesla dēļ.

Ko valdībai vajadzēja un vajag darīt lai Covid pandēmija beigtos ?
12.11.2021 15:06 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
atļaušos novirzīties drusku no tēmas. Īsti nesaskatu jēgu tai vakcīnai. Man pazīstama slimoja pērn ap šitais laiku, patīkami neesot bijis, bet nu mājās izslimoja. vasarā vakcinējās. Un tagad pāris nedēļas atpakaļ atkal slima, ar visu vakcīnu. un sajūtu ziņā, ne sūda neesot vieglāk bijis, palielam tāpat, kā pērn, tik šoreiz galva vēl trakāk sāpējusi. Tad kur jēga tai vakcīnai? un arī citi man pazīstamie slimo, gan vakcinētie, gan pāris nevakcinētie, kurš nu piecas dienas, kurš tikai vienu, bet nu īsti atšķirība nav.

Vakcīnas mērķis ir samazināt smagi slimo un hospitalizēto skaitu, ko arī tā dara, par ko liecina hospitelizēto un mirušo straujš kritums statistikā valstīs ar augstu vakcinācijas aptveri. Tas nenozīmē, ka vakcīna pasargās no saslimšanas vai nodrošinās ļoti vieglu slimības gaitu. Kā Tavi draugi būtu slimojuši, ja nebūtu vakcinēti - Tu nezini.
12.11.2021 15:55 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
Lamborghini Poš @ 12.11.2021 08:15

Tieši tā, tās stulbas maukas var ceļot pa pasauli, bet es nevaru aiziet u, protestu?
Huj jums, iešu un protestēšu, lai cūkas beidz vienreiz ceļot un hujzin ko vēl.

Nu bet tak ej uz savu suuda protestu, ko tu te chiiksti? Protesteetu veel vismaz pret naudas izzagshanu visaados tupos projektos, kad slimos pensionaarus nav kur baazt. Bet tumsonjas jau par smeceri taalaak neredz, vakciinas shiem pasaules posts un ljaunums. Truli pastalnieki, Gobzema stabulee puuteeji, tas pats Gobzems, ja tiks pie siles, savakcinees visus ar armiju, lai pie siles notureetos un izvairiitos no starptautiskaam sankcijaam. Vnk uz dotu momentu Gobzems meerkakjojas opoziicijaa, lai pamuljkjie tumsonjas, kuru ir vairaak nekaa puse, sho ieceltu kaa siles paveelnieku. Gobzemu sile un publicitaate interesee, pie dirsas vinjam vakciinas, blakusparaadiibas un naivie tumsonjas.
P.S. ja -30 graados staigaa bez cepures, staigaa, nevis aizskrien uz piemaajas veikalu kapucii, tad, uznjem video, kljuusi slavens, iespeejams Tevii ir kaads paarcilveeka geens, kuram nenosalst ausis, ha ha ha.
12.11.2021 16:17 |

Reitings 436
Starptautiskas sankcijas :D Ģeniāli, ko tādu dzirdu pirmo reizi :D Vari pastāstīt, kurš un uz kāda tieši pamata Latvijai uzliks sankcijas, ja piespiedu kārtā netiks novakcinēti cik tur % sabiedrības? :D
12.11.2021 16:25 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
putns @ 12.11.2021 16:25
Starptautiskas sankcijas :D Ģeniāli, ko tādu dzirdu pirmo reizi :D Vari pastāstīt, kurš un uz kāda tieši pamata Latvijai uzliks sankcijas, ja piespiedu kārtā netiks novakcinēti cik tur % sabiedrības? :D

Latvija nav mezhonju zeme, kuraa var lepni savaakt starptautisko paliidziibu un tad uzlikt miiksto, feiku karali. Ja kaads pie siles seedoshais shobriid lepni starptautiskaa liimenii pazinjotu, ka mums te tagad dabiigaa atlase, pie siles vairs neseedeetu. Bet dziivo vien savaa pasaku un feju pasaulee, jo nojeegas par politiku Tev nav.
12.11.2021 17:14 |

Reitings 436
Bet Tu tā arī neatbildēji - kāda institūcija un uz kāda tieši pamata uzliktu Latvijai sankcijas?
Tā pati institūcija, kas pirms gada Zviedrijai uzlika sankcijas par ierobežojumu neieviešanu?
Laipni aicinu paskatīties uz Zviedrijas plakano jauno infekciju līkni. Kā jau entās reizes rakstīju - citas valstis zviedru un vēl augstāku mirstību arī savāks, tikai daudz ilgākā laika periodā un daudz mokošākā veidā.
Sankcijas šobrīd būtu jāuzliek lielākajai daļai ES, ASV, Kanādai, Austrālijai un Jaunzēlandei - par visiem birokrātu power trip'iem, kas notiek nu jau otro gadu.
Btw, es esmu sieviete ;)
12.11.2021 17:32 |

Reitings 436
Bet vispār, proporcionāli pret iedzīvotāju skaitu Latvijai jau ir augstāka mirstība nekā Zviedrijai. Varbūt Latvijai tiešām jāuzliek sankcijas, jo iedzīvotāji tiek terorizēti jau otro gadu, bet kļūst tikai sliktāk.
12.11.2021 17:46 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Forele123 @ 12.11.2021 14:36

Hm. Jēga moš nenomirst? Hallo?!🤣
12.11.2021 19:02 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Nenomirt. Tā sasmējos, ka nepareizi uzrakstiju😂
12.11.2021 19:02 |

Reitings 114
Reģ: 14.07.2021
Lamborghini Poš @ 07.11.2021 16:19
ir daudz jomas kur nelegāli pelnīt naudu, arī šobrīd es strādāju neoficiāli un netaisos šajā valstī maksāt nodokļus. Iespējams pat nākamgad lidošu prom ja nekas nemainīsies. Ļoti daudzi cilvēki pametuši jau šo valsti. Tieši dēļ drastiskajiem ierobežojumiem. Cīņa sāksies 6.Decembrī un rezultāts novedīs palikt te vai doties prom

Un ar to arī Tevi apsveicu! Tik kad būsi pensijas vecumā, nedomā skriet uz soc.dienestu un prasīt palīdzību ar rēķinu nomaksu, vai kādiem pabalstiem un saņemt maznodrošinātā vai trūcīgā statusu.
Jo ja nevēlies maksāt nodokļus,tad rēķinies ar sekām,kādas var būt nàkotnē.
12.11.2021 19:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits