Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Uzdevumi bērniem

 
Reitings 226
Reģ: 19.01.2015
Sveikas meitenes un arī puiši! 🙈
Es studēju psiholoģiju un viens no maniem uzdevumiem ir iedot 4-7 gadus vecam bērniņam izpildīt četrus prāta uzdevumus un pajautāt dažus jautājumus (kā radās saule, kā radās mēness u.tml.).
Tā kā man pašai šobrīd nav īsti iespējas dzīvē satikt nevienu šāda vecuma bērnu, iedomājos, varbūt šeit ir kāda mamma, kurai būtu interesanti savam bērnam uzdot šos uzdevumus un paskatīties ko viņas bērns atbildētu? Piemēram, viens no uzdevumiem ir nolikt bērnam priekšā divas vienādas glāzes ar vienādu ūdens daudzumu, pajautāt viņam, vai glāzēs ir vienāds ūdens daudzums, un kad viņš atbild, ka jā, tad viņa acu priekšā no vienas glāzes pārliet ūdeni tievākā glāzē un tad pajautāt vēlreiz, vai glāzēs ūdens daudzums ir vienāds. Uzdevumi ļoti vienkārši :)
Ja šeit ir kāda, kas labprāt piedalītos, uzraksti man, lūdzu. Ne Tavs, ne Tava bērna vārds netiks jautāts, vienīgi man vajadzes zināt bērna vecumu un tas arī viss 🙈
06.11.2021 13:13 |
 
Reitings 172
Reģ: 12.02.2016
Gribēju noskaidrot, vai par psihologu var strādāt uzreiz pēc psiholoģijas maģistra grāda saņemšanas, vai vēl ir jāsedz serifikācijas izdevumi par savu naudu un vēl jābūt kaut kādiem dokumentiem sagatavotiem?
06.11.2021 14:58 |
 
Reitings 226
Reģ: 19.01.2015
Hmmmm, cik es zinu, tad pēc maģistra pabeigšanas viens gads jānostrādā supervīzijā (tas ir, kad Tava darbs tiek uzraudzīts, pati precīzi nezinu kā tas notiek, bet laikam vienkārši pēc konsultācijām ar klientiem Tev ir jāatskaitās par konsultācijas gaitu) un tad ja tas gads paiet veiksmīgi, Tu dabū apliecinājumu, ka vari strādāt par psihologu. Šķiet, ka nekas jāmaksā par to nav, bet es tiešām neesmu tik tālu interesējusies. Man tagad pašai palika interesanti un es pajautāšu kādam, kas to tiešām zina, un tad pastāstīšu 😀 Principā, Tu jau esi samaksājis/samaksājusi par studijām, diez vai būtu jāmaksā vēl par diplomu
06.11.2021 21:15 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits