McSara @ 05.11.2021 13:09Šķipsnas pati vai pie friziera?
Vispār jau frizierim būtu jāredz tas, ka stipri bojāti mati un jāiesaka kādu alternatīvu! Balinati mati ir īpaši daudz jākopj, jālieto papildus mitrinošie līdzekļi!
Noteikti pie friziera sākumā izvērtēt stāvokli, tad izvēlētos kādu saudzīgo krāsu!
Bet viņa vēljauprojām pastāv uz to, ka jāturpina balināt. Meklēšu citu frizieri pēc ierobežojumu atcelšanas.
goodmorning @ 05.11.2021 14:15Toneris.
Man ir tumši brūni mati un pati mājas apstākļos tiku pie gandrīz baltiem. Sudraba tonis bija.
Man pat prātā nenāca balināt visus matus reizi mēnesī. Izbalināju tikai saknes un vienkārši notonēju pārējos. Vispirms ar Estel toneri kas arī iedeva sudraba toni un vēlāk ar Syoss platinum sāku tonét un tas arī iedeva man baltus matus.
Nav jābrīnās ka lūzt ja ar dzelteno toni cīnies ar balinātāju ?
Jebkurā gadījumā meklē citu frizieri vai vienkārši pati notonē. Visu laiku balināt matus ir neprāts ?
Ja saknes ir tumšas pa starplaikiem palieto violeto šampūnu. Man patīk Matrix brass off maska zilgani violeta. Tie ir produkti paredzēti blondo matu uzturēšanai.
Nav jēgas arī no matu krāsas. Tev toneri vajag!!
Love @ 05.11.2021 19:06Kérastase Blond Absolu
Zebradivi @ 05.11.2021 20:01
Šī ir matu krāsa?
Meitenes nebija jau tā , ka es katru mēnesi balināju. Reizi trijos mēnešos un šķipsnās. Tad ar laiku mati sāka lūzt, Friziere piedāvāja krāsot visus ar blondo krāsu, tas būšot saudzīgāk, kā rezultātā es pārvērtos par cāļa galvu. Tagad meklēju ieteikumus blondai krāsai , kas tiešām ir blonda un ar to varētu likt šķipsnas…
tw274901411 @ 05.11.2021 21:49
Šie sausina matus ?
Zebradivi @ 05.11.2021 20:03
Pasūtiju arī izslavēto K18 masku,ceru , ka glābs matu stāvokli. Varbūt ir vēl kādi ieteikumi , lai apturētu matu lūšanu? Kā jūs esat izglābušas matu stāvokli? Dzeru arī vitamīnus matiem un lietoju matu ampulas no aptiekas.
Vai ar toneri ir tonēt ir tas pats, kas krāsot? Vai tas ar laiku izmazgājas?
Šī ir matu krāsa?
Meitenes nebija jau tā , ka es katru mēnesi balināju. Reizi trijos mēnešos un šķipsnās. Tad ar laiku mati sāka lūzt, Friziere piedāvāja krāsot visus ar blondo krāsu, tas būšot saudzīgāk, kā rezultātā es pārvērtos par cāļa galvu. Tagad meklēju ieteikumus blondai krāsai , kas tiešām ir blonda un ar to varētu likt šķipsnas…
Šī ir matu krāsa?
Ja izvēlēsies pareizi, mati nepaliks pelēki.