Anetiite @ 06.11.2021 10:51Asos pēdējā laikā super ātri atsūta - laikam noliktava tagad ir Lietuvā, tāpēc. Bet Zalando vēl neesmu neko pirkusi, kas tur labs?
Sauleszakjis @ 07.11.2021 00:21Tikai par asos svarīgi - ietaupīt sanāk vien tad, ja nav planots atgriezt. Jo kurss atgriežot ir citāds un asos atgriez pēc mārciņām nevis precīzu eiro summu kas iztērēta. Es šādi uz atgriešanu zaudēju 5 eiro.. pasūtīju zābakus, samaksāju super lētāk (ja nekļūdos 10 eiro mazāk) bet nederēja un kad atgriezu, sava konta iekrita par 5 eiro mazāk ka iztērēju. Vai vārdsakot - zaudēju uz kursa maiņām
Sauleszakjis @ 07.11.2021 00:21Tikai par asos svarīgi - ietaupīt sanāk vien tad, ja nav planots atgriezt. Jo kurss atgriežot ir citāds un asos atgriez pēc mārciņām nevis precīzu eiro summu kas iztērēta. Es šādi uz atgriešanu zaudēju 5 eiro.. pasūtīju zābakus, samaksāju super lētāk (ja nekļūdos 10 eiro mazāk) bet nederēja un kad atgriezu, sava konta iekrita par 5 eiro mazāk ka iztērēju. Vai vārdsakot - zaudēju uz kursa maiņām
Dola Reģ. 18.08.2014
Sveikas, kādai nav zināms kāds aktīvs atlaižu kods AZETA.lv?
Skaistslaiks @ 11.11.2021 12:13Vai, tad nevajag atmuitot AliExpress? Bet tas varbūt attiecas uz tiem galīgi mazajiem sūtījumiem, gan jau lielākus tā pat jāatmuito
VIP @ 11.11.2021 12:45
Jā, man tas pats, atgriežot preci sanāk “zaudēt”, ja maksāts £
ElizabeteS @ 11.11.2021 11:44Ja nu kādam noder, šobrīd ASOSā ir papildu 20% atlaide, pirms BLACK FRIDAY. Un, protams, 11.11. maratons Aliexpress. Tur gan varbūt kādam ir ieteikumi, ko vērtīgu var pasūtīt? Man personīgi ļoti patīk XIAOMI MIJIA Lint Remover, izmantoju kā drēbēm, tā arī dīvānam. Ja kāds nezina, tad Aliexpress pasūtījumus nav nepieciešams atmuitot, Latvijas Pasts tagad par to aktīvi komunicē. :)
Jā, es arī šo sapratu un pamanīju, bet pati neesmu saskārusies ar lielākiem pirkumiem pēdējā laikā. Man patīk, ka tagad mazos sūtījumus apvieno vienā lielā, neskatoties, ka dažādi shopi. Jau trīs reizes to piedzīvoju. :)Aizspogulia @ 11.11.2021 13:19
Cik esmu novērojusi viņi tagad uzreiz pie pasūtīšanas pierēķina muitas nodokli. Atsevišķi pēc tam saņemot sūtijumu nekas nav jāmaksā