Mani kaut kā pārsteidz, ka te tiek minētas profesijas kā lopkopis, kasieris, sētnieks, dežurants, fabrikas darbinieks u.tml. Protams, ka ne ar kādu prestižu tās profesijas nav saistītas, bet es arī neteiktu, ka tas ir kaut kas ''neprestižs'', kam jau ir negatīva nokrāsa. Tās ir diezgan parastas profesijas. Tikai lopkopis gan var būt pat ļoti forša profesija, ar ko nopelnīt labu piķi un dzīvot laukos daudz labāk nekā dzīvo vidusmēra Rīdzinieks ar savu ''luksusa'' ofisa darbu.
Es pie neprestižām profesijām pieskaitītu lielu daļu ofisa dirnētāju, kas nedara neko produktīvu. Jau minēto izklaides industriju, kas ražo lētus šovus, kas tikai notrulina sabiedrību. Visus, kas strādā dzeltenajā presē, sākot no direktoriem, redaktoriem, līdz pēdējam žurnālistam. Lielu daļu jau minētās valsts pārvaldes, kas bieži vien parazitē uz nodokļu maksātājiem un neveic nekādas vērtīgas funkcijas. Visu mārketinga industriju, kas uzbāžas cilvēkiem ar saviem produktiem. U.tml. profesijas, kas sabiedrību degradē. Lopkopis, sētnieks un fabrikas darbinieks to nedara.