Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Darbs SEB banka

 
Reitings 94
Reģ: 28.10.2021
Varbut varat padalities par pieredzi un darbu SEB banka, ne gluzi to, kas pa taisno ar klientiem apkalposanas centros, bet vispareji?
Vai algas paaugstinajums notiek reti? Vai darbs sobrid ir attalinati? Kadi ir galvenie pusi un minusi?
28.10.2021 16:24 |
 
Reitings 19
Reģ: 13.12.2019
Nesen sāku tur strādāt.
Cik atceros, tad algas paaugstinājums notiek reizi gadā, martā.
Viņiem nav tā, ka pēc pārbaudes laika mainās alga.
Lai gan mani pieņemot , viņi vairākkārt uzsvēra, ka attālināts darbs nebūs, jo tiek strādāts ar ļoti sensitīvu, konfidenciālu informāciju. Bet tomēr es nedēļu varu pastrādāt attālināti , kamēr sertifikāts nav aktīvs (lai nebūtu jātērējas testiem). Šobrīd mūsu komandā ir rotācijas kārtībā tas darbs no mājām. Bet , protams, priekšroka ir tiem , kas tur ilgāk strādā.
Tā jau nav ne vainas, īsti neko sliktu teikt nevaru.
Pagaidām arī nav ko citu daudz komentēt, jo pati samērā nesen sāku strādāt.
Jāgatavojas tam , ka apmācības būs diezgan intensīvas un ļooooooti daudz info jāuzņem. Tas mani dažkārt uztrauc , ka šķiet , ka mana smadzeņu kapacitāte nav tik liela, lai to visu spētu iegaumēt un ikdienā nekļūdīgi pielietot... 😅 Bet laiks rādīs.. 🙈
28.10.2021 22:25 |
 
Reitings 748
Reģ: 14.05.2019
Man vīrs tur strādā un neko sliktu nevaru pateikt. Visu covid laiku strādā no mājām, bet cik dzirdu n/o draudzenes, kas arī strādā SEB, tad viņai dažas dienas tagad pirms lokdauna bija jābrauc uz vietas. līdz ar to viss atkarīgs no situācijas. Kopumā esam apmierināti un vīrs tur strādā jau gadus 10 un attiecīgi ir audzis par karjeras kāpnītēm..arī draudzene :)
28.10.2021 23:48 |
 
Reitings 19
Reģ: 13.12.2019
Man arī viens draugs strādā IT nodaļā jau vairākus gadus. Lielāko daļu no laika viņš ir strādājis no mājām un tagad pēdējo pus gadu gandrīz vispār nenāk uz ofisu , ceļo utt. Bet tur es nezinu kādēļ ir savādāk tas. Jo viņš developoja un programmēja no pirmsākumiem viņu galveno sistēmu, kas arī taču varbūt sensitīva informācija, bet, nu, jaa.
Pēc 15.novembra atkal plāno , ka būs jāatgriežas ofisā lielākajai daļai. Jo pirms šī lockdown, SEB bija ~80% vakcinēti. Tagad būs noteikti gandrīz 100%, jo tas jau bija var teikt piespiedu kārtā. Lai gan sākumā, pieņemot darbā, viņi neinteresējās par to vai esi vai neesi vakcinējies, bet tagad gan tas ir nepieciešams.
29.10.2021 13:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits