Invicta @ 21.10.2021 13:54Vari pamēģināt matu pulēšanu. Tā itkā atbrīvo no tiem sašķeltajiem matiem, nebojājot matu garumu.
Daudzi frizieri matu pulēšanu nemaz neiesaka
Dola @ 21.10.2021 16:25
Kāpēc tieši neiesaka?
No manas pieredzes -es biju vienreiz, otreiz nejiešu. Mati man likās vairāk sabojāti nekā pirms tam. Bija daudz vairāk 'baltās pumpiņas' galos (varbūt aparāts nebija pietiekami ass). Bet man likās ka tie mati bija tādi kā izstiepti. Sāka ātri lūzt :(
Autorei - nezinu ko ieteikt vai jāgriež visi vai nē. Griešana ar karstajām šķērēm it kā aiztaisot matu galus ilgāk saglabajot matu veselu, tik ātri nešķeļas un nebojājas.
hmx @ 21.10.2021 19:21Jūs laikam nesapratāt to stāstu, jo sašķelti man nav, tikai sauss tas gabals kādi 9 cm. Man šķiets sauss tādā izpratnē, kuru nevar atjaunot kā tikai noaudzēt un nogriezt. Kā Jums šķiet kā ar šo darīt? Ja nogrieztu, tie mati neķertos galos un nerautos līdzi, bet nogriežot, garums par īsu.
hmx @ 21.10.2021 19:21Jūs laikam nesapratāt to stāstu, jo sašķelti man nav, tikai sauss tas gabals kādi 9 cm. Man šķiets sauss tādā izpratnē, kuru nevar atjaunot kā tikai noaudzēt un nogriezt. Kā Jums šķiet kā ar šo darīt? Ja nogrieztu, tie mati neķertos galos un nerautos līdzi, bet nogriežot, garums par īsu.