Marla @ 13.10.2021 11:05Troļļu salidojums?!
Lauma07 @ 13.10.2021 08:52Labrīt, dāmas!
Mums ar draugu ir romantiska seksa rotaļa- Viņš gultā kails sagāzies uz priekšu tup uz ceļiem ar gaisā izslietu dibenu (krievu valodā to apzīmē ar "rakom"), kājas ir pavisam nedaudz ieplestas, lai vīrišķais ķekars (kule un loceklis) brīvi karājas. Es no aizmugures piesūcos pie olām sēklinieku maisiņā, bet ar roku braucīju viņa lepnumu kā slaucēja govs tesmeni. Un tajā pašā laikā viena acs man ir tieši piespiesta pie mīļotā vīrieša dibena cauruma (latīņu: anus). To mēs saucam par lūkošanos binoklī. Un tad draugs pa laikam jautā dažādus jautājumus, uz kuriem sniedzu improvizētas atbildes- vai Ņujorku jau redzi? Vai Antarktīdā ledāji jau kūst?
Tas ir baudpilns piedzīvojums ar nelielu improvizācijas un humora devu.
Vai arī jūs spēlējat šādu vai lidzīgas rotaļas un spēles?
Līga151 @ 13.10.2021 14:23kā atbildēt uz jautājumiem, ja kulei piesūkusies :D
Miaa @ 13.10.2021 21:34Bet nu cepuri nost par izdomu. :D Un, pie tam, vienmēr viss gramatiski pareizi, ļoti korekti noformēti teikumi. Var just, ka cilvēks, kas to raksta nav muļķis. Tikai tās izklaides, sacerot un publicējot tādus stāstiņus forumā, visai savdabīgas. :D
Klīrīgā @ 13.10.2021 23:36
Es līdz galam nevaru noticēt, ka tas pa īstam notika?!
Padomā pati - tas skats????
Miaa @ 14.10.2021 01:18
Es pieļaju, ka nekas no tā, ko autore (vai autors?) apraksta savās diskusijās, reālajā dzīvē nav noticis. :D Bet par iztēli un spēju kaut ko tādu vispār izdomāt - žetons no manis! :D
BellaCiao @ 13.10.2021 21:29Kad lasu Lauma07 gara darbus, vienmēr iztēlojos, kā viņa izskatās… Ūsains vecis ar alus vēderu. ?