Pārdomas.

Reitings 12
Reģ: 11.10.2021
Sveikas.
Aiz loga rudens. Varbūt tā iespaidā, bet pēdējā laika tāds drūmums. Gribas sirdi izkratīt.
Pēdējā laikā domāju par sevi. Par savu dzīvi. Par to ko daru. Ir darbs, ir nauda, varu atļauties vairāk kā vidusmērs. Bet sirds tukša. Esmu attiecībās, pat ļoti labās. Saprotošās un draudzīgās.
Pēdējā laikā apkārt redzu cilvēkus, kam notiek virzība. Divas saderinājušās, tad vienai bērns, tad vel citai bērns. Šķiet, ka kaut kā dzīvoju garām. Tās ir lietas, ko nespēju ietekmēt. Tāpēc brīžiem šķiet, vai es neesmu pietiekami laba, vai tomēr es gaidu no nepareizā cilvēka. Varbūt vispār nav jāgaida. Varbūt nevajag gaidīt un tad viss būs. Varbūt nebūs vispār.
Zinu, zinu. Katram savs laiks. Bet tas tukšums nepāriet ne līdz ar vasaru, ne līdz ar rudeni, ziemu vai pavasari.
11.10.2021 21:25 |

Reitings 12
Es saprotu, ka to savu dzīves laimi nav jāieliek kāda cita rokās par pienākumu īstenot. Tāpēc jāfokusējas uz sevi un kā pati to varu īstenot, lai cita cilvēka veidotais darbs kļūst vienkārši kā pievienotā vērtība, nevis definē laimes vai nelaimes sajūtu dzīvē.
13.10.2021 21:18 |

Reitings 207
Reģ: 14.07.2020
Kā Tu vari apgalvot, ka ir labas attiecības, ja tur ir pilnīgs emocionāls tukšums? Beidz sevi mānīt.
15.10.2021 19:15 |

Reitings 12
Artūrs77 @ 15.10.2021 19:15
Kā Tu vari apgalvot, ka ir labas attiecības, ja tur ir pilnīgs emocionāls tukšums? Beidz sevi mānīt.

Man tiešām patīkami zināt, ka tu esi bijis klāt manās un mana vīrieša savstarpējās attiecībās. 🙂
15.10.2021 19:29 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
EsTeKasTee @ 13.10.2021 21:16

Man šobrīd vispār ir tāds stagnācijas periods. Ir doma par savu īpašumu, bet saprotu, ka man tikai puse no tās summas ir sakrāta. Liekas, nekas neiet uz priekšu. Un ja neiet uz priekšu kaut kādos savos mērķos, tad liekas, ka varētu taču attiecību gultnē. Bet arī nekā nekustas. Baigi grūti saprast.

tikai puse? es gribētu teikt - jau puse. :) :D
Es domāju, ka tev vienkārši vajag sev kādu nodarbošanos, hobiju vai kaut kur darboties. Dejas, kādi kursi, valodas, hobijs, īpašums + attiecīgi tā iekārtošana utt. kaut kas, kur labprātīgi labi pavadīt laiku.
Domas par precībām ir labi, bet 2 gadi ir salīdzinoši maz un ja esi devusi puisim mājienus, tad atliek tikai gaidīt, ja vien viņš plāno precēties un viņam tas ir svarīgi.
15.10.2021 23:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits