Covid slimošana-ārstēšana

10 gadi
Reitings 1108
Reģ: 20.05.2013
Sveikas meitenes!
Padalaties kā arstējāties , ko lietojāt? Cik viegli/ smagi jums bija?
Man pazudusi garša un smarža, kakls nedaudz sauss.
06.10.2021 13:33 |

Reitings 32
Reģ: 14.05.2020
No pieredzes varbut kāda zina teikt… ja jau 4dienu mājas ārstējos un varu teikt ka salīdzinoši diezgan vieglā stāvoklī. Vai pstāv vēl iespēja slimībai progresēt uz smagāku stāvokli ?
24.10.2021 22:00 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Pirmajā dienā jau no rīta jutu,ka ir temperatūra, izmērīju un bija 37.5., uz vakaru jau sāka parādīties slimīga sajūta un kņudinoša sajūta kaklā, temperatūra vēl tā pati 37.5.
Nākošā dienā,kad pamodos bija šausmīgi, ļoti lauza kaulus, sāpēja acis, briesmīgs nespēks -nespēju no gultas vienkārši piecelties, galva sāpēja nežēlīgi un drudzis - āda sāpēja un ik pa sekundei mainījās te karsti un svīstu,te atkal auksti. Izmērīju temperatūra un bija jau 38.7. Pieteicos uz analīzēm,knapi aizgāju, vakarā, protams, pozitīvs.
Trīs nedēļas šādi nogulēju gultā,jo spēka celties vispār nebija, sajūtas bija trakākas kā uz pašām smagākajām paģirām,ar laiku sāka parādīties arī mazs krekšķis,kad kņudina kaklā, galvas reiboņi,kas bija pat tad, ja vienkārši gulēju nekustoties. Naktīs modos no drudža un no tā,ka sāp kakls tā, ka siekalas norīt nevar. Īsti ne ar ko neārstēju, jo ģ.ārste bija neienteresēta manā stāvoklī un ieteica tikai dzert tējas un teraflu, iespējams tāpēc man tas viss bija ļoti ilgi.
Pēc "izveseļošanās" devos nodot analīzes,aknu un nieru rādītāji bija ļoti slikti, bija jālieto antibiotikas un jādodas uz sistēmām.
Reiboņi, nespēks, atmiņas zudumi, aizdusa pie katras fiziskas slodzes, grūtības koncentrēties bija apmēram vēl divus mēnešus. Ir pagājis vairāk kā pusgads, bet smarža un garša vēl aizvien nav atgriezusies.
24.10.2021 22:04 |

Reitings 1060
Mia Jasmin @ 24.10.2021 22:00
No pieredzes varbut kāda zina teikt… ja jau 4dienu mājas ārstējos un varu teikt ka salīdzinoši diezgan vieglā stāvoklī. Vai pstāv vēl iespēja slimībai progresēt uz smagāku stāvokli ?

Manā ģimenē trīs cilvēkiem tā arī bija, pirmā nedēļa bija viegla , otrajā nedēļā palika daudz grūtāk, diviem bija nepieciešama hospitalizācija.
24.10.2021 22:07 |

Reitings 1073
Reģ: 23.10.2019
Ir ārstēšanas līdzekļi, kas balstīti izpētē un reālā pieredzē: https://vladimirzelenkomd.com/treatment-protocol/
Es pats slimojot lietoju D vitamīnu(12000iu devās), cinku un magniju. Līdz smaržas, garšas zudumam nemaz neaizdzīvojos.
Ivermektīns varētu būt efektīvāks cinka absorbcijai un līdz ar to šūnu aizsardzībai.
Ja dodies uz slimnīcu, tad izvairies no Remdesivir, jo tā ir vairāk kā ļoti dārga inde aknām kā rezultātā var iestāties līdzīgi simptomi smagai pneimonijai un pēcāk elpināšana, neatbilstoša terapija un Tu būsi daļa no statistikas, lai gan saslimi tik ar gripveidīgu vīrusu.
24.10.2021 22:32 |

Reitings 1073

Pastāv. Tā ir šīs slimības īpatnība, ka tā progresē lēni un ja ātri uz to nereaģē, tad vienā brīdī būs jau kritiski.
Ir tā ka vienu dienu labāk un nākamā sliktāk, tad atkal labāk...
24.10.2021 22:36 |

Reitings 307
Reģ: 29.08.2020
Jā vīram arī otrajā nedēļā viss trakums sākās.Pareiz, atceros ka acu āboli un āda arī nerāli sāpēja.Tāpēc jau viss ir tādā pakaļa jo cilvēki neuztver šo slimību nopietni.Domā tikai par sevi.Ja kādam pateiktu-Tev ir lipīgs vēzis,cilvēki apzvanītu visus iespējamos variantus lai ieturētu katantīnu,jo zina ka vēzis ir nāvējošs un nevienam to nenovēl.žēl,ka maz runā ka arī kovids ir kādam nāvējošs.Atgriezties ierastā ikdienā ir ļoti grūti.Vīrs principā ir sirmgalvja enerģijas līmenī.Mati krīt,acis iekritušas,aizvien bezspēks.Traki,ka visi gaida kad personīgi izslimos līdz attapsies.Mediķi visu runā ka ātrāk par 5 gadiem neviena pndēmija nav beigusies un arī šo prognozē tik ilgu.Regulāras potes,bet reguāli jauni paveidi,kas nozīmēs ka slimība kā gripa parādīsies un noplaks.Izslimosin visi,tikai jācer ne reizē,jo ja tiešām nepieciešama medicīniskā palīdzība,sūdīgi būtu nomirt tikai tāpēc,ka nav kas to sniedz.Ejiet vakcinēties.Tie slimo daudz vieglāk.Nesagaidiet kad pašas iziesiet cauri.Armaņeva,lielā antivaksere arī 2 nedēļas slimoja un tagad mati krīt ārā
24.10.2021 22:38 |

Reitings 307
Reģ: 29.08.2020
Un beidziet klausīties šitos dauļliteratūras autorus par statistiku.
Draudziņ,palasi oficiālo informāciju,ka Tevis minētais Zelenko ir atkāpies no savu zālīšu biznesa,jo tika pierādīts,ka viņs izplaya fake informāciju un viņa teiktakam nav pamatojuma.Visi grib uz šo nopelnīt,bet ja būtu atrastas zāles,sen cilvēki par to zinātu.
24.10.2021 22:45 |

Reitings 1073
Sintijauzava @ 24.10.2021 22:45
Un beidziet klausīties šitos dauļliteratūras autorus par statistiku.
Draudziņ,palasi oficiālo informāciju,ka Tevis minētais Zelenko ir atkāpies no savu zālīšu biznesa,jo tika pierādīts,ka viņs izplaya fake informāciju un viņa teiktakam nav pamatojuma.Visi grib uz šo nopelnīt,bet ja būtu atrastas zāles,sen cilvēki par to zinātu.

Es neslimoju 2 nedēļas ar savu D vitamīna dozēšanu. Man tas aizņēma kopumā 8 dienas. Pirmās dienās likās, ka pāries, jo jau lietoju D vitamīnu, bet pēc 4dienas sapratu, ka nekas labāks nebūs rakos dikti dziļi un sapratu, ka ir kas dzer D vitamīnu arī 100x lielākās devās(doza vairāk no vecuma, svara atkarīga.) 5dienas pagāja un,tad notika strauja atveseļošanās 3 dienu laikā.
Kas attiecas uz Zelenko, tad nē viņš nav idejas autors tām zālītēm un pētījumi pierāda, ka tās palīdz, līdz ar to viņš izpētījis daudzko nāca klajā ar savu protokolu. Viņš ir tas ārts, kas izārstēja Trampu no c19 un viņš ir slimojis pats ar c19 un viņam šobrīd ir arī vēzis. Tas, ka viņš pārdod savas zālītes ir ļoti labi, jo amazon ir pārtraucis piegādāt šo to no sastāvdaļām, šis tas ir pasludināts par recepšu medikamentu un to drīkst tirgot tikai kā daļu no mikstūras, nevis atsevišķi. Ja dzīvotu ASV, tad noteikti sūtītu no viņa, bet EU var visu nopirkt dažā labā uztura bagātinātāju veikalā.
Ja ir interese par pētījumirm un sastāvdaļām, tad profesors dr. Roger Seheult ir tas no kā Zelenko mācījās: https://youtu.be/Dr_6w-WPr0w
24.10.2021 23:03 |

Reitings 1073
Un tā nav un nevar būt, ka nav ārstēšanas pret c19, jo šis nav pirmais un pèdējais kroņvīruss un elpceļu saslimšana. Vienmēr ir bijuši veidi kā stiprināt imunitāti un galvenais vitamīns tam ir D, nevis C. Lai gan C vitamīnam ir arī pozitīvs iespaids uz cinka absorbciju. Cinks mazina iekaisumus un infekcijas riskus, spēj aizsargāt šūnas.
Quercetin vai Ivermectin kombinācijā ar cinku(+c vit) arī palīdzēs pēc vakcinàcijas. Klāt vēl var padzert NAC-asinsritei.
24.10.2021 23:15 |

Reitings 36288
Reģ: 11.02.2015
Miaa
Nu prieks par tevi.
A man bērnam kāds pielipināja un tika slimnīcā ar 39,7.
2,5nedēļas slimojām, max uz izmirušo smilšu laukumiņu gājām, lai kaut kur pārvējoties tiktu.
Čo ta pilnīgi po visi jūsu apsvērumi.
Jūties slims - vienalga ar ko. Sēdi fakin mājās!
24.10.2021 23:21 |

Reitings 185
Reģ: 14.07.2020
Sintijauzava @ 24.10.2021 19:43
Vīrs izslimoja kovidu un aizvien ceļoties noreibst un reāls bezspēks.Viss sākās ar smaržas un garšas pazušanu un tad sākās tāds klepus,ka goda vārds likās ka atstieps kātus.Neticēja kovidam,īpaši neuzmanījās bet kad saķēra,likās ka toč nomirs.Devās uz slimnīcu,gaidīja 5 stundas gaitenī,jo tiešām viss ir pilns,jo nav jau tikai covid slimnieki bet visu kārtīgi dezinficē. 5 dienas nogulēja slimīcā pie sistēmām un elpošanas aparāta.Tas kas tur notiek ir murgs.Ārsti visu dienu tajos citplanētiešu kostīmos,stādā nenormālas slodzes,pret antivakseriem attieksme briesmīga,kas saprotams,jo paši izvēlējās nepotēties.Viena māsiņa izprašņāja kāpēc pret poti,tecu,ka netic kovid afērai uz ko saņēma-,,tad varēji neticēt līdz galam.ko brauc pie mums un mums ārstiem centies ieskaidrot ka neesi slims ar kovidu.Pasaki
priekšā kādu slimību sev gribi ārstēt".Es biju vakcinējusies un izslomoju ļoto viegli.Kovids ir aida,pneimonijas un gripas savienojums(jau pierādīts ka izveidots māksligi) tāpēc katrs slimo savādāk.Vīram 30 gadi bet nu goda vārds,ja ne ārsti-būtu nomoris.Nezinu kas būs kad slimnīcās vispār nebūs vietas.Skats viņam briesmīgs.Paldies Dievam es sapotējos.nezinu kā būtu bijis jo vīrs vispār 5 gadu laikā vienreiz varbūt iesnas vai klepu saķēra,imūnsistēma likās perfekta.Nu nav nav diršana...

Tavs vīrs ir lohs dubultā. Otrā reizē ar zvanu ārstiem. Ceru, ka jūsu bērni, ja būs, nebūs tik debīli. Bet šis štampelis - degeneratus debilis - uz mūžu, nesatraucies. 🙂. Žēl bērnu.
Reizēm nesaprotu, kā šādā infantilu sabiedrībā vispār iespējams adekvāti dzīvot, jo šādu indivīdu atpalicība izpaužas gandrīz katrā dzīves sfērā.
24.10.2021 23:33 |

Reitings 185

Jā, protams.
Putns gan kaut ko nedaudz safleitēja par tārpu zālēm, bet nu ok, piedosim. 👑
24.10.2021 23:37 |

Reitings 32
Reģ: 14.05.2020
Diez ko prātīgi jau nav lasīt pieredzes bet nu pati jau jautāju, neliela panika uznāk..🙈
Parunāju ar mammu nedaudz ilgāk un garākus teikumus no vietas - palika slikti, sāka tirpt galvas āda, nedaudz uz vēmienu un vājums. Nogūlos uz grīdas, jo labāk nepalika un nezināju ko lai citu dara šajā situācijā (man vannas istabā vēsas flīzes uz grīdas varbūt arī tas palīdzēja) centos mierīgi elpot un necelt paniku, jo nervu sistēma manuprāt arī šajā slimībā spēlē lomu. Negribas tuviniekus sabiedēt.
24.10.2021 23:40 |

Reitings 1073
Artūrs77 @ 24.10.2021 23:37

Jā, protams.
Putns gan kaut ko nedaudz safleitēja par tārpu zālēm, bet nu ok, piedosim. ?
Tārpu zāles, tas tāds ierobežots skatījums uz medikamentu, kas ir visplašāk izmantotais un Nobela balvu saņēmušais. Ja labpatīk, tad ir arī Quercetin, kas ir līdzīgu funkciju pildošs, dabīgs un mazliet dārgāks.
Ivermectin un Quercetin un Hidroxyqhloroquine ir t.s. "zinc ionophore" medikamenti, kuru galvenā funkcija ir cinka vadīšana uz šūnàm, nevis attārpošana. Ivermectin bez cinka nestrādās, tāpat kā cinkam nebūs lielas jēgas bez Ivermectin!
Meinstrīma mēdojus neklausos un lieliski - bez aizspriedumiem! Vakcīna neglābs, ja esi slims un ja esi slims arī ārsti slimnīcā bļauj, ka nav medikamentu un ka vajag elpināt(kas var izstaipīt plaušas, pēcāk vairs nespējot pašrocīgi elpot).
Un ja ir izslimots, tad imunitāte uz mūžu. Nevajag tik haltūrēt uz izziņas procesu, tad arī var uzzināt kas,ko, kapēc!
24.10.2021 23:51 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
reina @ 24.10.2021 23:21
Miaa
Nu prieks par tevi.
A man bērnam kāds pielipināja un tika slimnīcā ar 39,7.
2,5nedēļas slimojām, max uz izmirušo smilšu laukumiņu gājām, lai kaut kur pārvējoties tiktu.
Čo ta pilnīgi po visi jūsu apsvērumi.
Jūties slims - vienalga ar ko. Sēdi fakin mājās!

Nu, un man tad arī, runājot taviem vārdiem, čo ta pilnīgi po par to vai es kādu aplipinu vai ne, jo man tajā brīdī ir svarīgāk glābt savu radinieku un, ja neviens cits nevar aiziet uz aptieku, es iešu kaut slima, ja zinu, ka tādā veidā izglābšu sava tuvinieka dzīvību. Tu uztraucies par savu bērnu, es par savu vecmmamu, viss pareizi.
25.10.2021 00:00 |

Reitings 185
.Putns. @ 24.10.2021 23:51
Tārpu zāles, tas tāds ierobežots skatījums uz medikamentu, kas ir visplašāk izmantotais un Nobela balvu saņēmušais. Ja labpatīk, tad ir arī Quercetin, kas ir līdzīgu funkciju pildošs, dabīgs un mazliet dārgāks.
Ivermectin un Quercetin un Hidroxyqhloroquine ir t.s. "zinc ionophore" medikamenti, kuru galvenā funkcija ir cinka vadīšana uz šūnàm, nevis attārpošana. Ivermectin bez cinka nestrādās, tāpat kā cinkam nebūs lielas jēgas bez Ivermectin!
Meinstrīma mēdojus neklausos un lieliski - bez aizspriedumiem! Vakcīna neglābs, ja esi slims un ja esi slims arī ārsti slimnīcā bļauj, ka nav medikamentu un ka vajag elpināt(kas var izstaipīt plaušas, pēcāk vairs nespējot pašrocīgi elpot).
Un ja ir izslimots, tad imunitāte uz mūžu. Nevajag tik haltūrēt uz izziņas procesu, tad arī var uzzināt kas,ko, kapēc!

Astotā diena, nu jau ir pēdējās sekundes. Paldies potei.
Imunitāte uz mūžu? Pirmais variants dažiem tika slimots pat divreiz, šobrīd dominē Indijas. Neesmu vēl dzirdējis par atkārtotu slimošana ar šo, bet šo niansi es labprāt uzzinātu. Šajā stāstā galvenais mainītājs ir ģenētika.
25.10.2021 00:04 |

Reitings 36288
Reģ: 11.02.2015
Tikai starpība tajā, ka ne es APZINĀTI slima vazājos apkārt un tavu radinieku aplipinu, lose.
25.10.2021 00:05 |

Reitings 150
Reģ: 01.10.2021
Mia Jasmin @ 24.10.2021 23:40
Diez ko prātīgi jau nav lasīt pieredzes bet nu pati jau jautāju, neliela panika uznāk..?
Parunāju ar mammu nedaudz ilgāk un garākus teikumus no vietas - palika slikti, sāka tirpt galvas āda, nedaudz uz vēmienu un vājums. Nogūlos uz grīdas, jo labāk nepalika un nezināju ko lai citu dara šajā situācijā (man vannas istabā vēsas flīzes uz grīdas varbūt arī tas palīdzēja) centos mierīgi elpot un necelt paniku, jo nervu sistēma manuprāt arī šajā slimībā spēlē lomu. Negribas tuviniekus sabiedēt.
noteikti tas uz nervu pamata. Padzer kaut ko nomierinošu, kaut vai parastos sirds pilienus. D vitamīnu lieto, kā jau te teica, vismaz 3l šķidrumu un guli. Pati neesmu slimojusi, bet nu jaarstejas kā pie pārējiem vīrusiem. Arī jāēd vieglas maltītes, noteikti māja jāvēdina, vairākas reizes dienā, tā ka logu kārtīgi atver vaļā. Guli uz vēdera ja klepus parādās, pie covid tas esot efektīvi. Un jā plaušu vingrojumi ir labi, var to pašu wim hof pamēģināt, youtube ir. Noņem arī nervu spriedzi. Būs viss normāli. Pēc tam ej vakcineties.
25.10.2021 00:15 |

Reitings 1060
IMUNITĀTE UZ MŪŽU? Tad jau es slimojot divreiz esmu kaut kāds pirmais pasaules brīnums.
25.10.2021 00:41 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
reina @ 25.10.2021 00:05
Tikai starpība tajā, ka ne es APZINĀTI slima vazājos apkārt un tavu radinieku aplipinu, lose.

Un es, tavuprāt, apzināti, nu, tā, tīri aiz labas gribas, slima staigāju apkārt un vēl visiem, kas nāca pretī, speciāli virsū uzšķaudīju? Labi, bet to, ka nav vērts turpināt diskutēt, sapratu pēc vārda "lose" izlasīšanas. Ja pieaugusi sieviete savādāk diskutēt neprot, kā tikai izmantojot tīņiem raksturīgus apvainojumus, ir skaidrs, ka tālāk nav vērts turpināt. Iedzer kādu tējiņu, nomierini nervus un lai jauks naktsmiers!
25.10.2021 01:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits