mollia @ 04.10.2021 10:23Es gan nepiekritīšu šim te "kopts/nekopts" iedalījumam. Realitātē tu vari būt sakopta sieviete ar skaistiem matiem un nagiem un glītu tīru apģerbu, bet šīs lietas noteikti kāda pamanīs un paslavēs atsevišķi ja busi ar nesimpātiskiem sejas vaibstiem. "Kads skaists koptēls,kādi skaisti mati, kāds skaists mētelis, bet pati gan tāda ne īpaši...". Tāpat arī otradāk, "Vai kāds simpātisks vīrietis, bet nesakopies gan".
Vienkārši jāpieņem tas ka, ir cilvēki ir skaistākiem sejas vaibstiem un detaļām kas kopā izskatas labi, bet ir cilvēki ar ne tik skaistiem sejas vaibstiem. Tāpat arī ar formām. Es zinu daudzas plus size sievietes kas sevi iznes ļoti labi un zinu arī daudzas tievas kuras nezin kā apģerbties lai kaut kā izceltu savas formas.
Runājot par tieši latvietēm, tagad padomajot es nevaru nosaukt nevienu tīri dabisku skaistu cilvēku kas nebutu sev veicis kādus uzlabojumus. Pirmā prātā nāk Maija Silava bet domaju ka arī viņa veikusi sev kādus uzlabojumus. Latviešu sievietes ir vidējas, lai tur vai kas.
Un jāspēj nošķirt, kas ir dabisks/nedabisks skaistums un dabisks/nedabisks neglītums. Šeit ideāls piemērs tā pati Didrihsone. Nu pirms tām manipulācijām vina arī nebija lielā skaistule bet simpātiska gan - dabiski. Tagad mākslīgi, manuprat, sabojata.
Un runājot par modelēm, ja kā piemērs tika dota Ginta Lapiņa tad varu teikt ka ja pavēro modes šovus un kampaņas tad liela daļa modeles kas nav kaut kādas victoria secret, ir nesimpātiskas jo svarigākie parametri ir apģerbam nevis sejai tapec modeles noteikti nav janem vērā kā kāds skaistuma etalons.
Lexxie @ 04.10.2021 13:13Kāda jau ir skaista Latvijā arī,bet man šķiet ka skaistākās ir Turcijas, Spānijas, Krievijas meitenes. Latvijā nevar saprast kādas ir, tās kas sevi kopj ir skaistas, bet pārsvarā it sevišķi Rīgā vērojams tāds pelēko peļu sindroms.
Karina Gara another try @ 03.10.2021 23:56Esmu šokā no komentāriem. Tiešām. Uzrakstīju šausminoties par cilvēkiem, kas par skaistām uzskata tikai modeles, un pārējās, kas neatbilst modelēm- kam bieži īsti sakara ar skaistumu nav, tās sauc par neglītam.
Un te, vēl labāka tumsonība. Sakoptas un nesakoptas. Tas nosaka skaistumu.
Vispār skaistumu nosaka iedzimtība un gēni. Un jā, jaunība. Diemzēl slikta dzīve to var negatīvi ietekmēt. Vai skaistumu var ietekmēt uz pozitīvo pusi- šaubos. :D Nevajag sevi te mānīt.
Nezināju, ka par skaistām uzskata uzpumpētas, sašpricētas un ko tur vēl. Pasaulē tas jau ir sliktais tonis, tāpat tas patīk zemas klases vīriešiem. Klasi augstāk dabiskais tiek daudz augstāk vērtēts.
Dāmas un kungi, kurš tad jums vairak patīk, naudas sniegtais skaistums vai dabīgias? 1. vai 2. attēls un kāpēc?
Sisenis @ 04.10.2021 15:57Man ir lieliska iespēja salīdzināt UK esošās daiļavas ar LV esošajām. Latvietes ir daudz skaistākas. Bet tas ir subjektīvi.
Sisenis @ 04.10.2021 15:57Man ir lieliska iespēja salīdzināt UK esošās daiļavas ar LV esošajām. Latvietes ir daudz skaistākas. Bet tas ir subjektīvi.
Jacqueline @ 04.10.2021 13:41
Pirmais variants acīmredzmami nav izdevies, ir arī ok rezultāti pēc plastiskajām operācijām, nav uzreiz jāizvelk sliktākais, ko atrodi.
+ abi varianti nav skaisti.
Piekrītu par iedalījumu kopts/nekopts, man krietni simpātiskāks būtu cilvēks sakopts, nekā smuku vizuālo tēlu, bet taukainu speķi uz galvas.
Tēma ļoti individuāla, jebkurā gadijumā katram ir savs sakāmais šajā. Vienam būs labi, otram ne.
Karina Gara another try @ 05.10.2021 10:19
Plastiskajām? Šeit tieši runāju par koptumu- kas ir 1. bildē pasaulslavenaijai dizaierei Donatellai Versace un vnk jaunību un dabisko sakaistumu, kas ir 2. bildē.
Nosaukt Donatellu Versace par neizdevušos plastisko operāciju , tas bija izcili. Viņai vienkārši ir 66 gadi. Un dabiski nav piedzimusi par 1. skaistuli, bet gan stipri viduvēja.
Dāmas un kungi, kurš tad jums vairak patīk, naudas sniegtais skaistums vai dabīgias? 1. vai 2. attēls un kāpēc?❓
Vispār, tu esi tā pati širmanutā, kura te pirms laba laika forumā vētru uztaisija? Nav kauns atgriezties ar savu vārdu? Tevi te entās reizes nobanoja, apsmēja un vēl visur izvazāja
Karina Gara another try @ 05.10.2021 13:20
Grūti pateikt, tik nesekonju notikumiem šeit tik ļoti kā tu. Kauns, par ko? Atklāti sakot kaunam jābūt tev, pirmkārt nezināt ka bildē ir Donatella Versace, piedevām tik ļoti uzsverot sevis kopšanu. Otrkārt, nolikot cilvekus kas dara arī ko ciitu, kā tikai sevi kopj no rīta līdz naktij. Atkklāti sakot, esmu šokā, nekad nedomāju, ka LV līdzinās Indija un te tādi aizspriedumi un apsēstība ar sevis kopšanu, tai pat laikā dzīvojot slums.
Jacqueline @ 05.10.2021 13:36
Vai tad nezināju viņu, no kurienes tāds info? Neej pretrunās ar sevi, draudzenīt.
Kā tad īsti ir Indijā? biji tur? :)