Vai visas sievietes Latvijā ir skaistas?

Reitings 90
Reģ: 01.10.2021
Vakar dzirdēju podkāstu, kur LV sievietes tika nolietas ar dubļiem, pasakot,ka nav jau nekādas skaistules, kā ginta lapina. Biju šokā.
Pirmkārt, kā var par kādu pateikt nav jau nekāda skaistule.
Otrkārt, ka ginta lapina tiek uzskatīta par pirmo skaistuli. Atvainojos. Tipiska vidēja LV seja, kas nav neglīta, bet viņai nonākot pie normāla svara visas smalkās sejas iezīmes, lūpas, deguns un viss pārējais vispār pazudīs. Izskatīsies pat nesimpātiski (pašai bija draudzene ar nenormali smalkām sejas sastāvdaļām, UK uzrijās, tagad seja apaļa, nu ir traki mazas acis, deguns, un planas lūpas pie bumbas sejas.)
Tad ir jautajums, vai uzskatāt LV sievietes par skaistām vai neglītām? Un vai tiešām tādas kārnas modelītes ka ginta tiek uzskatītas par pirmajām skaistulēm? Ja ja, tad kāpēc? Jo ja nemaldos, tad tas viss looks ir totally outdated. Tas bija modē 2000šo sākumā ar Hiltoni un viņai līdzīgajām. Tagad nedz nenormāls tievus un formu neesamība nav modē sievietēm, nedz arī super smalkie sejas vaibsti, jā, ar nesmuku smaidu komplektā.
Skatījos Kendelly Jenneri pirms ntajām plastiskajām. Daudz kas viņai bija ne īpaši izskaa. Bet tas smaids tiešām bija nenormāli appurošs.
Un vispār, kā var kādu Latvijas sievietei nosaukt par neglītu? Cilvēki vispār zin kādi ir gadījumi pasaules praksē.
03.10.2021 20:59 |

Patīk
Reitings 11479
Reģ: 18.09.2021
Ginta Lapiņa man neliekas skaista, nu ne jau WOW.
Kendall Jenner - nope. Domāju, ka mūsdienu topmodelēm (Jennner, Hadidām utt.) lieta ir tāda, ka tur vairāk strādā atpazīstamība, soc. tīkli. Viņas nevar ne salīdzināt ar ikoniskajām modelēm 20 un vairāk gadus atpakaļ.
Tas, ko otra māsa (Kylie) dara,- šausmas. Viņai jau vairs seja nekustas no plastiskajām.
Bet gala beigās jau protams nav tāda viena standarta un mērauklas - vienam smuka, otram nē.
04.10.2021 09:31 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Es gan nepiekritīšu šim te "kopts/nekopts" iedalījumam. Realitātē tu vari būt sakopta sieviete ar skaistiem matiem un nagiem un glītu tīru apģerbu, bet šīs lietas noteikti kāda pamanīs un paslavēs atsevišķi ja busi ar nesimpātiskiem sejas vaibstiem. "Kads skaists koptēls,kādi skaisti mati, kāds skaists mētelis, bet pati gan tāda ne īpaši...". Tāpat arī otradāk, "Vai kāds simpātisks vīrietis, bet nesakopies gan".
Vienkārši jāpieņem tas ka, ir cilvēki ir skaistākiem sejas vaibstiem un detaļām kas kopā izskatas labi, bet ir cilvēki ar ne tik skaistiem sejas vaibstiem. Tāpat arī ar formām. Es zinu daudzas plus size sievietes kas sevi iznes ļoti labi un zinu arī daudzas tievas kuras nezin kā apģerbties lai kaut kā izceltu savas formas.
Runājot par tieši latvietēm, tagad padomajot es nevaru nosaukt nevienu tīri dabisku skaistu cilvēku kas nebutu sev veicis kādus uzlabojumus. Pirmā prātā nāk Maija Silava bet domaju ka arī viņa veikusi sev kādus uzlabojumus. Latviešu sievietes ir vidējas, lai tur vai kas.
Un jāspēj nošķirt, kas ir dabisks/nedabisks skaistums un dabisks/nedabisks neglītums. Šeit ideāls piemērs tā pati Didrihsone. Nu pirms tām manipulācijām vina arī nebija lielā skaistule bet simpātiska gan - dabiski. Tagad mākslīgi, manuprat, sabojata.
Un runājot par modelēm, ja kā piemērs tika dota Ginta Lapiņa tad varu teikt ka ja pavēro modes šovus un kampaņas tad liela daļa modeles kas nav kaut kādas victoria secret, ir nesimpātiskas jo svarigākie parametri ir apģerbam nevis sejai tapec modeles noteikti nav janem vērā kā kāds skaistuma etalons.
04.10.2021 10:23 |

Reitings 1847
Reģ: 26.03.2020
Neviena valsti nav un nebūs VISAS sievietes skaistas. Bet, tā paskatoties apkārt, manuprāt, Latvijā ir ļoti daudz skaistu sieviešu.
04.10.2021 11:24 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Nez, ja man vēl būtu aktuāli, tad neteiktu, ka varētu sūdzēties par izvēles trūkumu (tīri pēc tā vai patīk vizuāli vai nē).
Absolūti visas, protams, nekad nebūs skaistas. Bet atkarīgs kā to vērtē. Ja pieņem, ka cilvēks ir skaists tad, ja to par skaistu uzskata kaut viens cits cilvēks, tad varbūt arī ir visas skaistas.
04.10.2021 11:40 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
mollia @ 04.10.2021 10:23
Es gan nepiekritīšu šim te "kopts/nekopts" iedalījumam. Realitātē tu vari būt sakopta sieviete ar skaistiem matiem un nagiem un glītu tīru apģerbu, bet šīs lietas noteikti kāda pamanīs un paslavēs atsevišķi ja busi ar nesimpātiskiem sejas vaibstiem. "Kads skaists koptēls,kādi skaisti mati, kāds skaists mētelis, bet pati gan tāda ne īpaši...". Tāpat arī otradāk, "Vai kāds simpātisks vīrietis, bet nesakopies gan".
Vienkārši jāpieņem tas ka, ir cilvēki ir skaistākiem sejas vaibstiem un detaļām kas kopā izskatas labi, bet ir cilvēki ar ne tik skaistiem sejas vaibstiem. Tāpat arī ar formām. Es zinu daudzas plus size sievietes kas sevi iznes ļoti labi un zinu arī daudzas tievas kuras nezin kā apģerbties lai kaut kā izceltu savas formas.
Runājot par tieši latvietēm, tagad padomajot es nevaru nosaukt nevienu tīri dabisku skaistu cilvēku kas nebutu sev veicis kādus uzlabojumus. Pirmā prātā nāk Maija Silava bet domaju ka arī viņa veikusi sev kādus uzlabojumus. Latviešu sievietes ir vidējas, lai tur vai kas.
Un jāspēj nošķirt, kas ir dabisks/nedabisks skaistums un dabisks/nedabisks neglītums. Šeit ideāls piemērs tā pati Didrihsone. Nu pirms tām manipulācijām vina arī nebija lielā skaistule bet simpātiska gan - dabiski. Tagad mākslīgi, manuprat, sabojata.
Un runājot par modelēm, ja kā piemērs tika dota Ginta Lapiņa tad varu teikt ka ja pavēro modes šovus un kampaņas tad liela daļa modeles kas nav kaut kādas victoria secret, ir nesimpātiskas jo svarigākie parametri ir apģerbam nevis sejai tapec modeles noteikti nav janem vērā kā kāds skaistuma etalons.

Maija Silova? Labriit no riita. Botoksa kilograms sejaa. Un pa smago nevis mazliet.
Vinja, protams, ir skaista un ar labu gaumi, bet botoksa par daudz, efekts kaa piepumpeeta seja. Jutai Valdmanei identiski. Taada panika abaam no dabiigaam mazaam kruncinjaam, ka bliezh iekshaa paari meeram.
04.10.2021 12:57 |

Reitings 300
Reģ: 26.04.2021
Kāda jau ir skaista Latvijā arī,bet man šķiet ka skaistākās ir Turcijas, Spānijas, Krievijas meitenes. Latvijā nevar saprast kādas ir, tās kas sevi kopj ir skaistas, bet pārsvarā it sevišķi Rīgā vērojams tāds pelēko peļu sindroms.
04.10.2021 13:13 |

Reitings 1427
Reģ: 19.07.2019
Lexxie @ 04.10.2021 13:13
Kāda jau ir skaista Latvijā arī,bet man šķiet ka skaistākās ir Turcijas, Spānijas, Krievijas meitenes. Latvijā nevar saprast kādas ir, tās kas sevi kopj ir skaistas, bet pārsvarā it sevišķi Rīgā vērojams tāds pelēko peļu sindroms.

Piekrītu.
Latvijā, protams, nav neglītas sievietes, bet neteiktu arī, ka skaistākās pasaulē. Parastas sievietes, kuras dabiski ir simpātiskas, bet skaistu ir mazs procents.
04.10.2021 13:36 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
C00L Dzipsy @ 03.10.2021 23:20

akdievs, vistas :D :D
04.10.2021 13:37 |

Reitings 1349
Karina Gara another try @ 03.10.2021 23:56
Esmu šokā no komentāriem. Tiešām. Uzrakstīju šausminoties par cilvēkiem, kas par skaistām uzskata tikai modeles, un pārējās, kas neatbilst modelēm- kam bieži īsti sakara ar skaistumu nav, tās sauc par neglītam.
Un te, vēl labāka tumsonība. Sakoptas un nesakoptas. Tas nosaka skaistumu.
Vispār skaistumu nosaka iedzimtība un gēni. Un jā, jaunība. Diemzēl slikta dzīve to var negatīvi ietekmēt. Vai skaistumu var ietekmēt uz pozitīvo pusi- šaubos. :D Nevajag sevi te mānīt.
Nezināju, ka par skaistām uzskata uzpumpētas, sašpricētas un ko tur vēl. Pasaulē tas jau ir sliktais tonis, tāpat tas patīk zemas klases vīriešiem. Klasi augstāk dabiskais tiek daudz augstāk vērtēts.
Dāmas un kungi, kurš tad jums vairak patīk, naudas sniegtais skaistums vai dabīgias? 1. vai 2. attēls un kāpēc?

Pirmais variants acīmredzmami nav izdevies, ir arī ok rezultāti pēc plastiskajām operācijām, nav uzreiz jāizvelk sliktākais, ko atrodi.
+ abi varianti nav skaisti.
Piekrītu par iedalījumu kopts/nekopts, man krietni simpātiskāks būtu cilvēks sakopts, nekā smuku vizuālo tēlu, bet taukainu speķi uz galvas.
Tēma ļoti individuāla, jebkurā gadijumā katram ir savs sakāmais šajā. Vienam būs labi, otram ne.
04.10.2021 13:41 |

Reitings 60
Reģ: 20.08.2021
C00L Dzipsy @ 03.10.2021 23:20

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
04.10.2021 13:46 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Man ir lieliska iespēja salīdzināt UK esošās daiļavas ar LV esošajām. Latvietes ir daudz skaistākas. Bet tas ir subjektīvi.
04.10.2021 15:57 |

Reitings 204
Reģ: 10.08.2020
Es īsti nesaprotu, kādēļ pie koptuma mērauklas neskaitās svars, bet skaitās sejas āda. Jo pirmais gandrīz teju vienmēr ir paša vaina, bet otrais bieži vien ir iedzimts. Piem., rudmatainiem ir ļoti augsts rozācijas risks pat pie ok dzīvesveida, cilvēkiem ar biezo ādas tipu augsts pastāvīga uztūkuma risks (jeb alkoholiķa seja, pat ja alko nelieto) un agrāk noslīd sejas ovāls nekā pārējiem ādas tipiem, kā arī ar gadiem ilgu akni mēdz cīnīties pat dermatologi. Jeb, ja ēd līdzīgi, nesmēķē un neaizraujas ar alkoholu, dažādu cilvēku sejas ādas stāvoklis var atšķirties atkarībā no gēniem un ādas tipa kopumā.
04.10.2021 16:03 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Sisenis @ 04.10.2021 15:57
Man ir lieliska iespēja salīdzināt UK esošās daiļavas ar LV esošajām. Latvietes ir daudz skaistākas. Bet tas ir subjektīvi.

Es dažreiz intereses pēc paskatos britu šovu "Naked attraction". Nē, ne kailo vīriešu dēļ. :D Interesanti pavērot to, cik ļoti dažādi ir cilvēki, kā atšķiras cilvēku gaume, ja runa iet par tīri ārējo izskatu, kā arī reizēm sanāk pacelt pašai savu pašapziņu, redzot, ka arī citām nav ideālas krūtis, ideālas presītes utt.. Bet, tas ko ievēroju jo īpaši, ir tas, cik ļoti daudz gados jaunu sieviešu šajā šovā ir, nebaidīšos šī vārda, resnas. 19-22 gadīgas meitenes ir tik resnas, daža laba atnāk uz tādu šovu ar nodrupušu nagu laku, noaugušiem, dzelteniem kāju nagiem. Pretīgi pat. Esmu šokā, ka jaunas sievietes var tā nerūpēties par sevi. Līdz ar to nebrīnos par tiem nostāstiem, kas dzirdēti par to, ka čaļi, kuri kādu laiku padzīvojuši UK, atgriežoties LV ir pārsteigti par to, cik daudzas latviešu sievietes, pat ja nav klasiskās skaistules, tomēr ir koptas, labi ģērbtas, kamēr UK ir tik daudzas, kuras riktīgi nolaidušās. Protams, ne visas, bet, acīmredzot, tas nav tikai tāds mīts par britu sievietēm.
04.10.2021 18:36 |

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Sisenis @ 04.10.2021 15:57

Tu vienkārši izvēlējies nāciju, kurai ir neglītāko Eiropas sieviešu un vīriešu slava :D Viņiem arī modeļu per capita ir maz, mazāk nekā Baltijas valstīs.
Bet paturpinot tēmu - manās acīs kopts/nekopts un skaists/neglīts ir divas dažādas kategorijas. Neglīts cilvēks var būt ļoti kopts un tas var piešķirt viņam kaut kādu šarmu, bet skaistu tas nepadarīs.
04.10.2021 19:19 |

Reitings 90
Jacqueline @ 04.10.2021 13:41

Pirmais variants acīmredzmami nav izdevies, ir arī ok rezultāti pēc plastiskajām operācijām, nav uzreiz jāizvelk sliktākais, ko atrodi.
+ abi varianti nav skaisti.
Piekrītu par iedalījumu kopts/nekopts, man krietni simpātiskāks būtu cilvēks sakopts, nekā smuku vizuālo tēlu, bet taukainu speķi uz galvas.
Tēma ļoti individuāla, jebkurā gadijumā katram ir savs sakāmais šajā. Vienam būs labi, otram ne.

Plastiskajām? Šeit tieši runāju par koptumu- kas ir 1. bildē pasaulslavenaijai dizaierei Donatellai Versace un vnk jaunību un dabisko sakaistumu, kas ir 2. bildē.
Nosaukt Donatellu Versace par neizdevušos plastisko operāciju , tas bija izcili. Viņai vienkārši ir 66 gadi. Un dabiski nav piedzimusi par 1. skaistuli, bet gan stipri viduvēja.
05.10.2021 10:19 |

Reitings 1349
Karina Gara another try @ 05.10.2021 10:19

Plastiskajām? Šeit tieši runāju par koptumu- kas ir 1. bildē pasaulslavenaijai dizaierei Donatellai Versace un vnk jaunību un dabisko sakaistumu, kas ir 2. bildē.
Nosaukt Donatellu Versace par neizdevušos plastisko operāciju , tas bija izcili. Viņai vienkārši ir 66 gadi. Un dabiski nav piedzimusi par 1. skaistuli, bet gan stipri viduvēja.

Nocitēšu.
Dāmas un kungi, kurš tad jums vairak patīk, naudas sniegtais skaistums vai dabīgias? 1. vai 2. attēls un kāpēc?

Vispār, tu esi tā pati širmanutā, kura te pirms laba laika forumā vētru uztaisija? Nav kauns atgriezties ar savu vārdu? Tevi te entās reizes nobanoja, apsmēja un vēl visur izvazāja😳
05.10.2021 11:28 |

Reitings 90
Vispār, tu esi tā pati širmanutā, kura te pirms laba laika forumā vētru uztaisija? Nav kauns atgriezties ar savu vārdu? Tevi te entās reizes nobanoja, apsmēja un vēl visur izvazāja

Grūti pateikt, tik nesekonju notikumiem šeit tik ļoti kā tu. Kauns, par ko? Atklāti sakot kaunam jābūt tev, pirmkārt nezināt ka bildē ir Donatella Versace, piedevām tik ļoti uzsverot sevis kopšanu. Otrkārt, nolikot cilvekus kas dara arī ko ciitu, kā tikai sevi kopj no rīta līdz naktij. Atkklāti sakot, esmu šokā, nekad nedomāju, ka LV līdzinās Indija un te tādi aizspriedumi un apsēstība ar sevis kopšanu, tai pat laikā dzīvojot slums.
05.10.2021 13:20 |

Reitings 1349
Karina Gara another try @ 05.10.2021 13:20

Grūti pateikt, tik nesekonju notikumiem šeit tik ļoti kā tu. Kauns, par ko? Atklāti sakot kaunam jābūt tev, pirmkārt nezināt ka bildē ir Donatella Versace, piedevām tik ļoti uzsverot sevis kopšanu. Otrkārt, nolikot cilvekus kas dara arī ko ciitu, kā tikai sevi kopj no rīta līdz naktij. Atkklāti sakot, esmu šokā, nekad nedomāju, ka LV līdzinās Indija un te tādi aizspriedumi un apsēstība ar sevis kopšanu, tai pat laikā dzīvojot slums.

Vai tad nezināju viņu, no kurienes tāds info? Neej pretrunās ar sevi, draudzenīt.
Kā tad īsti ir Indijā? biji tur? :)
05.10.2021 13:36 |

Reitings 90
Jacqueline @ 05.10.2021 13:36

Vai tad nezināju viņu, no kurienes tāds info? Neej pretrunās ar sevi, draudzenīt.
Kā tad īsti ir Indijā? biji tur? :)

Jā virtuāli. Dzīvē nekad negribētu aizbraukt uz Indiju, visiem saprotamu iemeslu dēļ. Nesaprotu kāpēc to izvilki, jo tiešām Indija LV nav polulārs galamērķis. Tikpat labi varēji paprasīt par Etiopiju vai Ruandu.
Nu ir kā dažam labam pie mums.
Pirmās skaistules, ļoti rūpējas par savu izskatu. Patērē ļoti daudz laika pucējoties utt. Augsti skaistuma standarti.
Algas, kā jau tu to noteikti zini ar ar izglītību 2-3 rezes zemākas a dzīvokļu cenas piemēram Mumbajā ir vizmaz 2 x augstākas.
Tad nu programmētāji un pirmās skaistules dzīvo graustu rajonos, kā šis.

Noteikti nevēlos nevienu aizvainot, kas ir spiests dzīvot tādos apstākļos, un nenosotu, ka pie tādiem apstākļiem ir apsēsti ar sava ķermeņa un sejas kopšanu. Tomēr, kad tāds sāks vīpsnāt, ka cik nesakpts un neglīts ir cits. Tad gan nosodu un vēl kā.
Mums ar daudziem LV ir kas līdzīgs. Likās, ka krievu tautībai baigi raksturīgi, bet te latvietes vēl sliktakas. Un trakākais, ka tas ar katru gadu pieņemas spēkā- zemāks dzīves līmenis, kombinācijā ar apsēstību ar tīrību un sevis kopšanu, izskaistināšanu utt.
Situācijā, pie nenodrošinātām pamatvajadzībām, bez pietiekamiem iekrājumiem un ka tik vēl nē, sagaidīt, ka tiks tērēta bagātību un milzums daudz laika uz sevis sakopšanu ir atklati sakot šausmīgi. Un vēl šausmīgāk ir noniecināt tās, kas to nedara. Tā ir katra brīva izvēle. Un atklāti sakot skaistuma karalienes, bez izglītības, nekustamā īpašuma un iekrājumiem es neuzsaktu pat par smieklīgam, bet gan par nožēlojamām. Vēl pievieno tam klāt lēta mēsla lupatas no ZARA un H un M. pilns komplekts.
Pati esmu ļoti noņēmusies ar skaistumkopšanu, un atklāti sakot, ja pa īstam sevi kopj, tad mierīgi var skaistumkopšanai izdot hipotekārā kredīta maksājumu summu. Nemaz nerunājot par laiku, kas veretu tikt patērēts lietderīgāk.
Piedod. Bet nevaru vairak klausīties nedz tavus aizspriedumus par nesakoptību nedz ''ģeneālos'' jautajumus par būšanu Indijā.
Valsīs kurās biju, ģidi sagrozīja patiesību un pasniedza tikai valsti glaimojošu pusi. Patiesās informācijas iegūšana vispār ir smags darbs, jo ikviena valsts, ne tikai Krievija selektīvi pasniedz infromāciju, parādot sevi publiski tikai no skaisākās puses. Gluži tāpat, ka tu to mēģini darīt.
05.10.2021 14:02 |

Reitings 1349
Ko īsti vairs nevari klausities? :D savu viedokli šeit izteicu vienu teikumā.
Un kāds vispār sakars salīdzināt eiropu ar trešajām valstīm? kaut ko atkal sāc murgot. tajā penterī neiedziļinājos un nav arī vēlmes iesaistīties šajā, bet 🥇🍾 par centību.
05.10.2021 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits