nav jau tik traki @ 03.10.2021 16:58vēl ja jau esi izstalkojis facebook, mošk uzraksti vnk tur? :D atgadini ar humoru tikšanos un izvelc pats info vai aizņemta vai nē :)
onestop @ 03.10.2021 17:27
Stalkot nestalkoju,tikai todien kad draugs pajautāja parādīt viņas bildi!
sociālajos tīklos arī īpaši neapgrozos jo nav īpaši laika,šad tad uzmetu aci kas notiek,pārsvarā tiek izmantots ikdienā tikai facebook messenger vai kāds cits saziņu līdzeklis!
Un rakstīt vai uzbāzties cilvēkiem tas nav mans lauciņš at all,kur nu vēl pēc tik daudziem gadiem,esmu diezgan piezemēts puisis,ja pēc pavadītas nakts no rīta pieceļos ar sievieti blakus tad tas ir savādāk nekā skriet kādai pakaļ vai mēģināt piesaistīt sev uzmanību sociālos tīklos!
Piekrītu ka stulbs jautājums bija un savas dzīves poēmu bija rakstīt šeit un viedokli jautāt par ziediem,kas izklausās diezgan aplams nesakarīgs lēmums!
Vienkārši dēļ tām sakritībām katru reizi kad biju Lv,pajiet viņai garām katru reizi vai redzēt kopiju viņai un tad sapņos kad viņa parādās šad un tad tas neļauj izmestu viņu no galvas,vai cik attiecības ir bijušas vai nakts sakari,domas ir tikai par vienu personu par mistisko X personu!
Saprotu ka nav veselīgi dzīvot pagātnē vai vecās ilūzijās radīt Hype,bet kkas neļauj viņu izmest no galvas,man nav pret šo X personu pilnīgi nekas,ne aizvainojums,vai kaut kāda skaudība,pilnīgi nekas ļauns!
Jacqueline @ 03.10.2021 17:24Esmu pārsteigta par to cik daudz uzskata, ka labāk ir neriskēt. Ja X sievietei ir draugs, viņa pati sapratīs, ko darīt ar ziediem, tikpat labi var izmest tās puķes miskastē un par to vairs nedomāt. Kas tur ko kādam vēl skaidrot?
Sūti ziedus, neesi anonīms, bet esi gatavs visam.
onestop @ 03.10.2021 17:27
Stalkot nestalkoju,tikai todien kad draugs pajautāja parādīt viņas bildi!
sociālajos tīklos arī īpaši neapgrozos jo nav īpaši laika,šad tad uzmetu aci kas notiek,pārsvarā tiek izmantots ikdienā tikai facebook messenger vai kāds cits saziņu līdzeklis!
Un rakstīt vai uzbāzties cilvēkiem tas nav mans lauciņš at all,kur nu vēl pēc tik daudziem gadiem,esmu diezgan piezemēts puisis,ja pēc pavadītas nakts no rīta pieceļos ar sievieti blakus tad tas ir savādāk nekā skriet kādai pakaļ vai mēģināt piesaistīt sev uzmanību sociālos tīklos!
Piekrītu ka stulbs jautājums bija un savas dzīves poēmu bija rakstīt šeit un viedokli jautāt par ziediem,kas izklausās diezgan aplams nesakarīgs lēmums!
Vienkārši dēļ tām sakritībām katru reizi kad biju Lv,pajiet viņai garām katru reizi vai redzēt kopiju viņai un tad sapņos kad viņa parādās šad un tad tas neļauj izmestu viņu no galvas,vai cik attiecības ir bijušas vai nakts sakari,domas ir tikai par vienu personu par mistisko X personu!
Saprotu ka nav veselīgi dzīvot pagātnē vai vecās ilūzijās radīt Hype,bet kkas neļauj viņu izmest no galvas,man nav pret šo X personu pilnīgi nekas,ne aizvainojums,vai kaut kāda skaudība,pilnīgi nekas ļauns!
Sisenis @ 03.10.2021 17:31
Tai sievietei ir bērns. Faking bērns! Tas nozīmē, ka attiecības.
Diamond- @ 03.10.2021 17:44Sūti ziedus! Pavisam noteikti. :)
Viņa par ziediem nav jānes atbildība vai jāskaidrojas vīram/draugam, ja tāds ir. Pielūdzēji vai seni draugi var uzrasties, izdomāt nosūtīt ziedus un atkal pazust. Vai nepazust. ? Kā arī darba vietā iespējamā otrā puse ziedus nemaz neredzētu. Iesaku darīt! Noteikti nejauksi meitenei galvu, bet gan izraisīsi par vienu smaidu vairāk.
Labāk ir darīt, nekā nedarīt un nožēlot. Tāda ir dzīve. :)
Jacqueline @ 03.10.2021 17:29
Ja tev vajag vajag palīdzību, iedod tās meitenes vārdu, esmu FBI, uzzināšu ar ko dzīvo, guļ un cikos no rīta zobus mazgā :D :D
Jacqueline @ 03.10.2021 17:27Ā, un kas tās par sakritībām no pasakas katru reizi satiekot to sievieti random vietās? Es dzīvojot vienā rajonā ar cilvēku saskrienos reizi pāris gados :D
onestop @ 03.10.2021 17:46
Chill girl,ja tev kāds nav uzaicinājis randiņā uz McDonald's tad tev nav jāizgāž žūlts forumā!
Es pats saprotu ka viņai ir bērns un varbūt draugs vai vīrs!
Atceros to ka bērns nav fucking,tā ka tu to raksturo savās domās!
Un atceries to ka es esmu puisis vai (vīrietis 29 gadi),kā pareizāk interpretēt šo vecumu,to ļaušu tev pašai!
Un manās acīs bērns nav šķērslis veidot nopietnas attiecības ar pareizo cilvēku vai spēlēties ar otrā dzimuma jūtām,tā kā mēs visi zinām ka ir vientuļās māmimiņas visur apkārt pasaulei un maza nevainīga dvēsele citām ir piedzimušas no nepareizā personas kas pēc laikus ir tik lēts un aiziet no ģimenes un aizmirst par savu atvasi!
tāpēc es arī uzrakstīju šo garo poēmu lai izskaidrotu aptuveno situāciju un jautāju cik pareizi vai nepareizi tas būtu kaut ko tādu darīt!
Miaa @ 03.10.2021 21:54Nezinu, varbūt kādai tāds gājiens liktos romantisks, bet es no tāda čaļa bēgtu pa gabalu. Stāsts iz manas dzīves: sāku internetā sarakstīties ar puisi, bija daudz dažādas kopīgas sarunus tēmas, vienreiz tikāmies dzīvē uz tasi kafijas, bet nekad nedevu ne mazāko iemeslu vai cerību domāt, ka mūsu starpā varētu būs kas vairāk, bet, pēc vairāku gadu sarakstīšanās, uzzināju, ka viņš visos tos gadus nav pārstājis par mani domāt, fantazēt, esot pat plānojis braukt uz pilsētu, kurā tolaik dzīvoju, lai it kā nejauši satiktu mani uz ielas utt.. Man tāda apsēstība liekas ļoti nepatīkama un, ja vīrietis vairākus gadus nav spējis aizmirst vienu sievieti, kamēr sievietei tikmēr dzīve iet uz priekšu, veidojas jaunas attiecības vai pat ģimene, tas šķiet vēl skumjāk. Bet, ja nu tik ļoti gribas ar viņu sazināties, tad vienkārši jānosūta ziņa Facebook, kas būs daudz normālāks veids kā viņu uzrunāt, nekā sūtīt uz darbu anonīmus rožu pušķus kā kaut kādam slepenajam Kazanovam. Ja man uz darbu atnāktu ziedi no vīrieša, kuru pirms pāris gadiem esmu vienreiz satikusi dzīvē, man tas liktos vairāk kā creepy. Vēl jo vairāk, ja šī apsēstība romance būtu abpusēja, pati gan jau šo gadu laikā būtu devusi par sevi ziņu, nevis ignorētu ziņas. Tātad no sievietes puses viss, kas bijis, palicis pagātnē, kamēr vīrietis n-tos gadus no vietas vēl uz kaut ko cer. Plus jārēķinās ar to, ka, nosūtot ziedus anonīmi, var gadīties, ka tā sieviete pat nezinās no kā tie ir, jo, visticamāk, vienkārši vairs neatcerās par tāda čaļa, kuru pēdējoreiz satika pirms vairākiem gadiem, eksistenci.