Iepazinos ar meiteni ļoti ļoti daudz gadus atpakaļ caur internetu nejauši,kur varēja parunāties ar svešinieku,nebiju vadīts iepazīties vai meklēt attiecības,tīri for fun to kill time :)
Vārds pa vārdam samainījāmies ar Vārdu un uzvārdu un sākām čatot ja nemaldos caur Skype,tolaik populāra lieta bija!Un tas ievilkās pāris mēnešu katru vakaru!
Tā kā es pats tolaik jau dzīvoju ārzemēs (x) bet viņa Latvijā (x) nebija nekādi plāni ka varētu satikties,jo nebija plāni pašam tuvākā laikā braukt uz LV,tad viņa spēra savu soli uz priekšu un piedāvājās atbraukt uz ārzemēm (x) un pats es ļoti beigās izvairījos no tā,jo mēs darbinieki dzīvojām kopā vienā mājā!Nebijām protams kā žurkas mucā katram sava istaba,normālos apstākļos!
Neko beigās viņai neteicu un pēc pāris dienām viņa teica ka ir izbraukusi no Lv uz ārzemēm pie manis protams mans šoka klusums iestājas utt nezināju ko darīt utt :) atceros kā vakardienu visu,kaut vai pagājuši ļoti ļoti daudz gadi :)
Kad viņa izkāpa no atbrauktā transporta sagaidīju ar rozi un mājas uztaisīju romantisku vakaru ar svecēm utt :)
Tā kā nevarēju ļoti daudz laika pavadīt ar viņu ikdienā jo pašam bija jābrauc uz darbu un paņemt atvaļinājumu nebija iespējams jo viņa uzkrita ka ledus uz galvas,pie manis viņa bija nedēļu,bet iepazīt dēļ tā ka bija jāiet uz darbu nepaspēju līdz galam(kur varbūt ir tā problēma)
Kad viņa aizbrauca prom vēl protams čatojām un viņa piedāvāja braukt dzīvot pie viņas uz Latviju (x) pilsētu un es protams atteicu un tad beigās viss ar mazu laiciņu visi gali upē pazuda!
Tad pēc 1.5 vai 2 gada kad biju aizbraucis uz LV,rakstīju viņai,viņa protams vairs neatbildēja,rakstīju viņas māsai un viņa neatbildēja vai kko atbildēja lai liek viņai tagad mieru(tiešām precīzi neatceros)
Tad čomi uzaicināja mani aizbraukt pie viņiem uz pāris dienām uz to pašu pilsētu kur dzīvo viņa,staigājam apkārt un tieši viņa man nāca pretī lielveikalā bet protams ar savu draugu un ar bērnu ratiņiem,atceros toreiz saskatījāmies viens ar otru un pagājām garām kā svešinieki :%
Nezinu kāda bija iespēja,bet iespēja paiet garām tam cilvēkam ir 1 pret 600k iedzīvotājiem!Biju jauns un nelikos ne ziņas par viņu īpaši arī neiespringu!
Tad protams pēc laika devos atpakaļ uz ārzemēm kur nostrādāju kādu laiku un tad atkal devos uz LV atvaļinājumā,tā kā vajadzēja izdarīt pāris lietas (x) pilsētā braucot garām atkal ieraudzīju viņu,protams nezinu vai viņa redzēja mani,bet iespēja ieraudzīt viņu tieši ir ļoti niecīga 1 pret 600K
Tad devos atpakaļ uz ārzemēm un pēc 2 gadiem kas ir šogad atkal devos atvaļinājumā uz LV,tad draugi uzaicināja šogad pavadīt laiku pie viņiem kur dzīvo,nu jau sieviete(x), (x) lielpilsētā!
Pirmajā dienā pēc ielidošanas izdomājām doties paēst uz Lido,ejot tieši uz lido no autostāvvietas stāvēja tieši viņa (x),bet tas skatiens no manas puses bija tik mazs un momentāls uz viņu pāris milisekundes tikai, jo pēc lidojuma biju saguris un izsaucis, tikai pēc pāris sekundēm sapratu kā tā bija viņa kad jau biju nogājis pāris 20 metrus griezu skatienu uz aizmuguri bet viņa vairs tur nestāvēja :/
Manam draugam ir pazīstama meitene kas ir ļoti līdzīga X sievietei un sanāca satikt arī viņu kad bijām aizbraukuši uz automašīnu nakts sajietu,es uz šo sievieti nevarēju paskatīties jo viņa manās acīs izskatījās kā kopija X meitenei,nākamajā dienā kad satiku čomu teicu ka man bija meitene kura bija ļoti līdzīgi tavai paziņai,viņš teica lai parāda viņas bildi,tā kā facebookā draugu lokā man X sieviete nav,sākumā rakstīju google viņas vārdu un uzvārdu un nejaušības pēc iespējams uzzināju viņas darba vietu X sievietei un tur bija arī google links uz viņas facebook profilu,kad čoms ieraudzīja teica ka jam līdzīga ir mazliet,kad ieraudzīju X sievieti man tik dīvainas sajūtas pārskrēja pāri skatoties uz profila bildi kad domas vispār netlaiž un kā arī sapņos manos viņa sāk rādīties!
Tā kā nejaušības pēc caur google uzzināju kur viņa strādā iespējams un tā kā gadiem atpakaļ viņa spēra milzīgu soli ļoti ļoti daudz gadus atpakaļ atbraucot uz ārzemēm impulsīvi vadīta nezinot kas otrajā galā viņu sagaida!
Jautājums jums dāmas!
Man ienāca doma galvā nosūtīt ziedu klēpi uz viņas darba vietu kā X persona neko nesakot kas ir sūtījis un no kurienes sūtījis vai tas būtu stūlbs gājiens no manas puses ?
Jo cik es toreiz kad ar čomu gājām cauri bildēm viņai ir dēliņš,tad arī iespējams arī draugs vai varbūt vīrs bet uz rokām gredzens nebija redzams !
Vai varbūt kāds var kaut ko ieteikt jo ļoti daudz gadi ir pagājuši,biju par viņu domājis šad un tad bet ne tā kā tagad un arī ne tā!
Uzdevu pats protams sev jautājumu,ko es gribu panākt šajām domām un puķēm utt-un pats nespēju arī atbildēt uz to!