Perfektu attiecību nav, jo nav perfektu cilvēku.
nepiekritīšu, mans gadījums tāds noteikti nav - ir vīri, kuri savas sievas uz rokām nēsā, kaut arī ar māti kontakta nav vispār. pieļauju, ka var tik drastiskas situācijas ir iespējamas, bet bērnības traumas ir tikai daļa no tā. mana specialitāte nav psiholoģija, tāpēc neiedziļināšos, bet pēc pieredzes (man vispār pat 3x tā sagadījies :D), noteikti neesmu to manījusiJacqueline @ 28.09.2021 02:48Pamatā attiecībās, kā partneris uzvedās pret savu partneru ir sekas-rezultāts, bērnībai un vecākiem. Spoguļ-attēls. Piemēram, ja vīrietim bija sliktas attiecības ar savu māti, visticamāk, ir sliktas attiecības arī ar partneri, ja mātei nedāvina puķes, nedāvinās arī partnerei. Un tā ķēdītē. Šī tēma ir ļoti dziļa un ārkārtīgi interesanta. Pametu jums interesantu pavedienu par ko padomāt.
TeaPot @ 28.09.2021 07:53nepiekritīšu, mans gadījums tāds noteikti nav - ir vīri, kuri savas sievas uz rokām nēsā, kaut arī ar māti kontakta nav vispār. pieļauju, ka var tik drastiskas situācijas ir iespējamas, bet bērnības traumas ir tikai daļa no tā. mana specialitāte nav psiholoģija, tāpēc neiedziļināšos, bet pēc pieredzes (man vispār pat 3x tā sagadījies :D), noteikti neesmu to manījusi
Pamatā attiecībās, kā partneris uzvedās pret savu partneru ir sekas-rezultāts, bērnībai un vecākiem. Spoguļ-attēls. Piemēram, ja vīrietim bija sliktas attiecības ar savu māti, visticamāk, ir sliktas attiecības arī ar partneri, ja mātei nedāvina puķes, nedāvinās arī partnerei. Un tā ķēdītē. Šī tēma ir ļoti dziļa un ārkārtīgi interesanta. Pametu jums interesantu pavedienu par ko padomāt.
mangos @ 28.09.2021 00:29Sveikas. Interesē, vai kādai no jums ir attiecības, kuras jūs sauktu par ideālām un perfektām? Jautājums tam, kuras kopā jau ilgāku laiku. :)
Jacqueline @ 28.09.2021 02:48Pamatā attiecībās, kā partneris uzvedās pret savu partneru ir sekas-rezultāts, bērnībai un vecākiem. Spoguļ-attēls. Piemēram, ja vīrietim bija sliktas attiecības ar savu māti, visticamāk, ir sliktas attiecības arī ar partneri, ja mātei nedāvina puķes, nedāvinās arī partnerei. Un tā ķēdītē. Šī tēma ir ļoti dziļa un ārkārtīgi interesanta. Pametu jums interesantu pavedienu par ko padomāt.
Jacqueline @ 28.09.2021 13:00
Nu jā, ir atšķirība, ja kontakta nav vispār. Tur tiešām nav kam piekrist. Tev likās, ja nav kontakta ar māti, vīrietis nespēs nodibināt attiecības ar sievieti? Pārāk virspusīgs skatijums, un komentārs nevietā vispār neiedziļinoties tajā, ko rakstu.
Tavā gadijumā, protams, ka nēsā uz rokām, jo sieviete dod to, ko māte nekad viņam nav sniegusi.
"ja sliktas attiecības ar māti, tad sliktas ar partneri" , "ja nedāvina mātei puķes, nedāvina partnerei" , lūk, par šo es runāju, nezinu, kāds vēl te konteksts domāts vai kur vēl dziļāk iet. Kā jau minēju, man kkā ir paveicies ar trim attiecībām, kur nebija labas attiecības ar māti (idk, moš tādus pievelku :D), bet attiecības mums bija labas, gan puķes, gan dāvanas saņēmu utt. Visi nav vienā maisā bāžami. Pirms raksti komentāru, ieelpo dziļi un izelpo, nevajag tā satrauktiesJacqueline @ 28.09.2021 02:48Pamatā attiecībās, kā partneris uzvedās pret savu partneru ir sekas-rezultāts, bērnībai un vecākiem. Spoguļ-attēls. Piemēram, ja vīrietim bija sliktas attiecības ar savu māti, visticamāk, ir sliktas attiecības arī ar partneri, ja mātei nedāvina puķes, nedāvinās arī partnerei. Un tā ķēdītē. Šī tēma ir ļoti dziļa un ārkārtīgi interesanta. Pametu jums interesantu pavedienu par ko padomāt.
šim es varētu piekrist vairāk, jo tēvs arī zināmā mērā rāda piemēru ģimenē - ja nes puķes sievai svētkos, bērns uzaug ar to kā pašsaprotamu lietu - bet atkal, nav visi vienā maisā bāžami, protams, attiecības ar vecākiem, apstākļi uzaugot spēlē milzīgu lomu personības attīstībā, bet tas nav galvenais rādītājs, jo vīrieši arī ar labiem, sakarīgiem vecākiem var izturēties pret otru briesmīgilote_te @ 28.09.2021 13:22
Es drīzāk teiktu, ka spoguļattēls nevis vīrietim ar savu māti, bet vīrietim ar savu tēvu. Tēva attieksmi pret bērna māti, savu sievu. Šī tēma ir tiešām ļoti interesanta, un pašķetinot šo visu dziļāk, bieži vien atklājas visi - kāpēc manējais tā dara vai tā nedara. Tas pats attiecas uz sievieti un viņas attiecībām ar vecākiem, piedzīvoto modeli.