Jacqueline @ 22.09.2021 01:20Jums varbūt ir komunikācijas problēmas? Šķiet, ka divi gadi ir pietiekami liels laika posms, lai paspētu izrunāt visas tīkāmās tēmas. Skaties, ka neievelc to līdz 30.gadiem, ja nopietni vēlies veidot ģimeni. Bet no tevis rakstītā noprotu, ka tas nav tava partnera wishlistā.
Arta* @ 22.09.2021 08:15Es domāju, ka vēl drusku par ātru. Ir, protams, cilvēki, kas dara arī ātrāk, bet man šķiet, ka par tādām lietām labāk nopietni runāt, kad kopā ir 3-5 gadus, nevis nepilnus 2. Daudziem tomēr bagāžā ir kādas izjukušas attiecības, kuru ilgums bijis zem 3 gadiem - iedomājies, ja visi tie būtu paspējuši apprecēties...
Es domāju, ka vēl drusku par ātru. Ir, protams, cilvēki, kas dara arī ātrāk, bet man šķiet, ka par tādām lietām labāk nopietni runāt, kad kopā ir 3-5 gadus, nevis nepilnus 2. Daudziem tomēr bagāžā ir kādas izjukušas attiecības, kuru ilgums bijis zem 3 gadiem - iedomājies, ja visi tie būtu paspējuši apprecēties...
Lexxie @ 22.09.2021 12:50Vai tu vispār esi viņam jautājusi, kā viņš skatās uz laulībām/ bērniem?! Ja nē tad nav ko brīnīties. Un nav tāds ātri vai vēlu. Es pēc 8 mēnešu kopā būšanas apprecējos, bērns pieteicās pēc divu mēnešu kopā būšanas jo abi to gribējām. Ja IR tad ir tas klikšķis un tas ka gribi ar to precēties un darīt visu pārējo.
lote_te @ 22.09.2021 12:48
Tas ir normāli 20gadniekiem, nevis jau gandrīz 30gadniekiem vēl 5 gadus "draudzēties", pēc tam saplānot kāzas, piedzemdēt bērnus, kuri arī nepiesakās uz pirmā burvju mājiena... Vai arī pēc 5 gadiem saprast, ka otrs nemaz nevēlas ne kāzas, ne bērnus. Nav nekāds sapņu scenārijs.
Atbildot autorei - ir pilnīgi normāli gribēt attiecībās nākamo soli. Taču visas tās vīriešu atrunas, ka nav īstais laiks, vajag to un to, ir viens liels bullshits. Dzīt jokus, kad tava sieviete runā par attiecību loģisku turpinājumu - kāzām, nav nekas pozitīvs. Ja savu sievieti neredz kā sievu un bērnu māti, tad tāds vīrietis ir ērti iekārtojies, lai apmierinātu dabiskās vajadzības pēc sievietes, māju siltuma utt. Un lieki tērē sievietes laiku, kura cer uz kaut ko vairāk.
Tad apsver ideju vai vispār būt vēl ar tādu kopā. Ja jums nesaskan dzīves mērķi tālākie, diemžēl tu viņa domas pēkšņi neizmainīsi.Chemical @ 22.09.2021 13:01
Jā, esam par to runājuši. Viņš pret abiem scenārijiem vairāk izturas kā pret ideju, ne realitāti.
Lexxie @ 22.09.2021 15:09Tad apsver ideju vai vispār būt vēl ar tādu kopā. Ja jums nesaskan dzīves mērķi tālākie, diemžēl tu viņa domas pēkšņi neizmainīsi.
Taču visas tās vīriešu atrunas, ka nav īstais laiks, vajag to un to, ir viens liels bullshits. Dzīt jokus, kad tava sieviete runā par attiecību loģisku turpinājumu - kāzām, nav nekas pozitīvs.
Piekūns @ 22.09.2021 15:25
Neteiktu, ka tas ir bulshits. Kāzas ir dārgs un plānietilpīgs pasākums. Un ja cilvēkam ir savi mērķi un ambīcijas, tad tērēt tūkstošus kāzām ir viena no pēdējām lietām, ko cilvēks vēlētos darīt. Es autores vietā pamēģinātu parunāt par kāzu vīziju kā tādu. Varbūt čalis nav gatavs rīkot masīvas kāzas, bet sarakstīties viņam nav nekādu iebildumu. Varbūt tas der kā variants.
Bet tev pašai arī jāsaprot vai tev PAŠAI tas šķiet okay un apmierina. Ko dos tas ka viena pateiks,tas nav okay un otra teiks ko citu? Tādas lietas jau tā kā pašai jāsaprot vai vēl un vēl iet un runāt ar vīrieti, vai arī gaidīt kamēr viņš kādu dienu izdomās ko darīt.Chemical @ 22.09.2021 15:21
Mans dzīves mērķis nav būt glābējsievietei kuras dēļ kāds vīrietis izmainas. Mans jautājums bija par to, vai ir ok gribēt soli augšup pēc diviem gadiem. Attiecību raksturojumu ievietoju labākai skaidrībai.
Neteiktu, ka tas ir bulshits. Kāzas ir dārgs un plānietilpīgs pasākums. Un ja cilvēkam ir savi mērķi un ambīcijas, tad tērēt tūkstošus kāzām ir viena no pēdējām lietām, ko cilvēks vēlētos darīt. Es autores vietā pamēģinātu parunāt par kāzu vīziju kā tādu. Varbūt čalis nav gatavs rīkot masīvas kāzas, bet sarakstīties viņam nav nekādu iebildumu. Varbūt tas der kā variants.