Dzidra Zupa @ 27.04.2022 21:21Sproga kā stiliste nekad nav mani saistījusi. Bet kas pie velna ir šis! Kāpec viņa izķēmo Saulieti! WTF?! Tie apģērba gabali ir briesmīgi un Saulietei nepiestāv.
Dzidra Zupa @ 28.04.2022 12:04Sauliete cenšas izskatīties labi un dārgi, bet viņai kaut kā nesanāk. Viss kopskats ir diezgan pabriesmīgs, bet pasniedz pati kā nez ko.
Būtu vērsusies pie tiešām laba stilista, kaut vai Pavlova, kurš viņu tiešām labi saģērbtu.
Signes apģērbu izvēles ir drausmīgas.
Man šķiet, ka tās botas vēl tā, bet 1. tās zilās bikses neglaimo viņas figūrai. 2. Tās bikses kopā ar bēšo trenci?Heidy @ 28.04.2022 12:27Nu tās botas pie zilajām auduma biksēm ir vnk vāks! Tiešām stilista salikums? :D
Lukreecija @ 28.04.2022 12:43Man šķiet, ka tās botas vēl tā, bet 1. tās zilās bikses neglaimo viņas figūrai. 2. Tās bikses kopā ar bēšo trenci?
WHHAAT? Es no modes guru esmu kā saule līdz mēnesim, bet vai jūs kaut ko tādu vilktu kopā? :D
Kas vainas melnai žaketei ar melnu blūzi? Obligāti jāvelk krāsains apakšā? Pff-mani neviens stilists nepierunātu nēsāt sarkanas, zilas, zaļas vai dzeltenes drēbes!Bjork @ 28.04.2022 11:45Pie melnas žaketes melna blūze?? ?
Man patīk garās auduma bikses zilā un baltā krāsā un bēšais trencis. Bet pārējais ?? un tie volānsvārki garie ar oversize bārkšu jaku? Un par pārējo...aij.
Dzidra Zupa @ 28.04.2022 12:02Tās melnbaltās kedas arī ir stilistes ieteikums pie solīdajām biksēm? ??♀️
Es kka palaidu garām.. kāpēc Marija ieraksta storijus atkal latviski? Viņa tak teica, ka turpmaak tikai krieviski. Es nesekoju viņai katru dienu, tāpēc esmu palaidusi garaam
Dzidra Zupa @ 28.04.2022 12:02Tās melnbaltās kedas arī ir stilistes ieteikums pie solīdajām biksēm? ??♀️
Shanellle @ 28.04.2022 18:27Par kādu kompāniju Vucēna runā kura izlaida Drain maxi?
Dzidra Zupa @ 28.04.2022 12:04Sauliete cenšas izskatīties labi un dārgi, bet viņai kaut kā nesanāk. Viss kopskats ir diezgan pabriesmīgs, bet pasniedz pati kā nez ko.
Būtu vērsusies pie tiešām laba stilista, kaut vai Pavlova, kurš viņu tiešām labi saģērbtu.
Signes apģērbu izvēles ir drausmīgas.