Shayk @ 23.04.2022 19:34Kadai 'intrese' Agneshkas krajumi? ?
Shayk @ 23.04.2022 13:42AgneseBoo ATKAL storijos raud un neko nesaka.
analoģiski viņu domāšana ir tāda pati kā to, kuri ņem sms un mogo kredītus, tad ņem nākamo, lai segtu iepriekšējo.Dzidra Zupa @ 23.04.2022 19:47
Es figeju no tiem viņas NL mēslu kalniem kas viņai ir mājās. Iesaldēta nauda. Viņa neko nesaprot no biznesa. Pati sapērk, lai turētu savu kvalifikāciju un tad nav kur tos produktus likt. ??♀️
Valeeriaa @ 23.04.2022 21:01Es īsti nesaprotu neko no tā NL, bet vai nav tā, ka viņas par tiem saviem PV sapērk produkciju, netērējot savu naudu, un kad kāds grib nopirkt kaut ko, viņas pārdod no saviem krājumiem? Respektīvi, savu naudu viņas nav tērējušas, patur klienta naudu, nesūta viņam neko no Krievijas, bet gan no saviem krājumiem?
Palabojiet mani, ja tā nav. ?
Aa, nu tad skaidrs kāpēc viņām tādi krājumi ir.vivii @ 23.04.2022 23:05
Man liekas, ka tā ir! Jo Sauliete ir minējusi, ka “iekšējo naudu “var tērēt produktiem vai apmācībām/kursiem.
Valeeriaa @ 23.04.2022 23:07Aa, nu tad skaidrs kāpēc viņām tādi krājumi ir.
Shanellle @ 24.04.2022 13:38Baibiņa ar ielikusi jaunu postu, ar ar tādu domu kad dzīve neparedzama kad viss var sagriezties otrādi. Kad sāk veidot jaunu vērtību skalu un viss kas iepriekš bijis ir mācību stunda un sevis labāku dzīvi. Vēl jau protams apgalvo kad nl netaisās pamest un tā. Bet šampūnus un ko tur vēl jau sākusi pirkt citus. Agrāk visu laiku skandinaja kad nepirks nekur citur jo cash back nedabūs.?
Tā visa NL būšana ne pie kā laba nenoved. Bija tā iesēdējusies mājas. Bet labi kad palasīja forumu vai ar kāds nosūtīja šeit rakstīto un pēc pāris dienām jau atrada darbu. Jācer kad sakārtosies galva un dzīve viņai. Iepriekš tik sēdēja zombēšanas zoomiņos un sapņoja pat zelta kalniem ko lielās bišu mātes skandināja..aija93 @ 24.04.2022 13:44
Es to Baibu biju skatījusies pirms kāda gada, kad bija tas Turcijas brauciens, Bāc, viņa palikusi tikai lielāka, žēl gan, ka tas NL nedarbojas vispār.
aija93 @ 24.04.2022 13:44
Es to Baibu biju skatījusies pirms kāda gada, kad bija tas Turcijas brauciens, Bāc, viņa palikusi tikai lielāka, žēl gan, ka tas NL nedarbojas vispār.
Shayk @ 25.04.2022 17:17Baibai forums atkal neliek mieru.
Pagasreiz, kad vina aizgaja no NL, Sauliete bez maz vai aiz matiem atvilka atpakal. ?
Kairi @ 26.04.2022 12:55Nesaprotu tās lielās,masīvās centneres NLietes kas reklamē tos savus notievēšanas līdzekļus. Sandra šodien stāsta par slim produktiem un kā tie palīdz ar vielamaiņu,bet pati reāli ielien knapi kadrā! Man būtu reāli kauns! Es nekad neietu pie friziera kam ir sabeigti,nesmuki mati, tiešām kāda pērk tos līdzekļs no cilvēka,kam pašam tie produkti ne grama palīdz?
Vai ari tā pati vucēna, tievē 10x mēnesī. Meitenes, tās visas tievēšanas jau pierāda,ka jūsu produkti ne vella nestrādā ,jo sniedz īslaicīgu efektu. Iemācieties ēst pareizi, sportot. Vucēnas ēdienus,kad paskaties no malas, ēd kā vīrietis,neskaitāmas porcijas…
Kairi @ 26.04.2022 12:55Nesaprotu tās lielās,masīvās centneres NLietes kas reklamē tos savus notievēšanas līdzekļus. Sandra šodien stāsta par slim produktiem un kā tie palīdz ar vielamaiņu,bet pati reāli ielien knapi kadrā! Man būtu reāli kauns! Es nekad neietu pie friziera kam ir sabeigti,nesmuki mati, tiešām kāda pērk tos līdzekļs no cilvēka,kam pašam tie produkti ne grama palīdz?
Vai ari tā pati vucēna, tievē 10x mēnesī. Meitenes, tās visas tievēšanas jau pierāda,ka jūsu produkti ne vella nestrādā ,jo sniedz īslaicīgu efektu. Iemācieties ēst pareizi, sportot. Vucēnas ēdienus,kad paskaties no malas, ēd kā vīrietis,neskaitāmas porcijas…