Ilanchiks @ 30.03.2022 19:23Taņa visu laiku saka, ka saskaņo ar ārstu. Domāju, muld. Un zīdainim dot biodronu- jo stress pēc ballītes? Nopietni? Tur galviņa jāārstē Taņušai un viņas debīlajam vīram
Heidy @ 30.03.2022 19:35
Paskat, ko uz to atbildēja Raivis. Raivi, Tu esi malacis!
https://failiem.lv/u/hqc7kzq9g
Nemierīgā @ 30.03.2022 19:45
Taņa jau pati iedomājusies , ka ir ārsts, nav ne jausmas par viņas izglītību, bet man ar viņu viss ir skaidrs. Viņas senči ir reāli čigāni, paskataties bildes, viņai tā tirgošanās kā jau īstam čigānam asinīs iedzīta, tāpēc arī var dirst aci nepamirkšķinot, ka pārvalda sastāvu, un dakteri rekomendē šos burvīgos produktus. Nu man ir viss skaidrs, nemaz nebiju pievērsusi uzmanību Taņuškai līdz šim, domāju parasta lauku meitene, izrādās čigāniete no vietējajiem forumiem.
Cilveeks @ 30.03.2022 20:25
Kāda izglītība -vidusskola. Interesanti par čigāniem-moš no turienes tas deguns.
Nemierīgā @ 30.03.2022 20:40
Paskaties viņai trešo jaunāko postu. Otrā bilde , ja tie vecāki nav čigāni, tad es nezinu. Brīnos, ka viņa tik gaiša. Bet acis un deguns tiešām kā čigānei, mati arī. Tātad atkal nevis occubas šampūns , bet čigānu gēni vainojami pie garās bizes .
bija sākusi laikam jurispudenci studēt, bet, protams, pameta. Nepavilka noteiktiCilveeks @ 30.03.2022 20:25
Kāda izglītība -vidusskola. Interesanti par čigāniem-moš no turienes tas deguns.
Dzidra Zupa @ 30.03.2022 21:02
Viņa tak matiem taisa botoksu un tad stāsta cik viņai veseli mati no NL šampūniem. ???
ak jel. Nekāda lîdzība 🤣 vispār. Vienīgais, kur drusku varētu padomāt, ka viņa- ar iepirkumu maisiņiem. Pārējos- absolūti nulle līdzības. Taņai, Vucēnai un Saulietei redzēju stikerus- līdzīgi, ļoti.MikaR @ 30.03.2022 21:54NL Sandrai un dz.d. Uzdāvināti tie stickers, kas ir vucenai, Egitai un bišu mātei, bet līdzība praktiski tur nav. Pilnīgi citādāk izskatās sejas vaibsti, stipri smalkāka. Pārejas vismaz var atpazīt tajos..
Jūs jau galīgi nojūgušās ar tām krievu lodēm. Neatkarīgi kāds būs valsts budžets, vienmēr noteiktie % aizies armijai. Un tas neskars prezidentu vai tam tuvu stāvošus cilvēkus, bet tautu- vienkāršo tautu.Dzidra Zupa @ 30.03.2022 23:14Agrita tāda divkose.
Nopriecājos, ka palīdz ukraiņiem, brauca, veda, šķiro mantas. Un še tev, turpina izplatīt krievu NL, taisa vēl unpacking. Nu bļeģ!
Ar vienu roku palīdz ukraiņiem, ar otru roku palīdz krieviem pirkt lodes, lai slepkavotu ukraiņus.
Kaijulens @ 30.03.2022 23:21Jūs jau galīgi nojūgušās ar tām krievu lodēm. Neatkarīgi kāds būs valsts budžets, vienmēr noteiktie % aizies armijai. Un tas neskars prezidentu vai tam tuvu stāvošus cilvēkus, bet tautu- vienkāršo tautu.
Man tāli radi dzīvo Krievijā. Ir pret pastāvošo iekārtu, bet tieši viņi cietīs, jo pazudīs darbavietas, ienākumi kritīs uttutt
Dzidra Zupa @ 30.03.2022 23:27
Lai cieš!
Ukrainā cilvēki mirst!
Kaijulens @ 30.03.2022 23:31
Katrs cilvēks ir vērtība, neatkarīgi no tautības, dzīvesvietas, rases.
Un ne jau parasts iedzīvotājs kko grib nogalināt… tas ir absurdi un pat necilvēcīgi- tur nedrīkst cilvēkiem ciest un mirt, bet tur- drīkst.
Politika taču ir pavisam kas cits. Es ļoti ceru, ka tur drīz viss mainīsies, pie varas nāks normāli politiķi.
Kaijulens @ 30.03.2022 23:31
Katrs cilvēks ir vērtība, neatkarīgi no tautības, dzīvesvietas, rases.
Un ne jau parasts iedzīvotājs kko grib nogalināt… tas ir absurdi un pat necilvēcīgi- tur nedrīkst cilvēkiem ciest un mirt, bet tur- drīkst.
Politika taču ir pavisam kas cits. Es ļoti ceru, ka tur drīz viss mainīsies, pie varas nāks normāli politiķi.
Kaijulens @ 30.03.2022 23:21Jūs jau galīgi nojūgušās ar tām krievu lodēm. Neatkarīgi kāds būs valsts budžets, vienmēr noteiktie % aizies armijai. Un tas neskars prezidentu vai tam tuvu stāvošus cilvēkus, bet tautu- vienkāršo tautu.
Man tāli radi dzīvo Krievijā. Ir pret pastāvošo iekārtu, bet tieši viņi cietīs, jo pazudīs darbavietas, ienākumi kritīs uttutt
cik var, tik ir izdarījuši. Cietumā nesēž.NataL @ 31.03.2022 07:23
Ko Tavi radi ir darījuši, lai nomainītu valdību? Krievijas konstitūcijā ir rakstīts, ka vadība ir tautas ievēlēta, un vadība pilda tautas gribu. Es reāli tik daudz tagad redzu video ar Krievijas tautiešiem, kas atbalsta Krievijas iebrukumu, aptaujās uz ielām cilvēki 90% za Putina. Tā kā nevajag tikai. Bet NL meičas turpina uzstājīgi melot, ka precei nav sakara ar Krieviju.
Kaijulens @ 31.03.2022 09:21cik var, tik ir izdarījuši. Cietumā nesēž.
Man ir šausmīgi žēl Ukraiņu tautu, zemi, valsti, bet ir jāsaprat, ka ne jau krievu tauta, tie parastie cilvēki, ir vainīgi. Neviens negrib karu, neviens! Un nekur!
Kaijulens @ 31.03.2022 09:21cik var, tik ir izdarījuši. Cietumā nesēž.
Man ir šausmīgi žēl Ukraiņu tautu, zemi, valsti, bet ir jāsaprat, ka ne jau krievu tauta, tie parastie cilvēki, ir vainīgi. Neviens negrib karu, neviens! Un nekur!