Shayk @ 24.03.2022 16:03NL jaunums - peptide tabletes, kas jadzer ar udeni. Vel lielakas nevareja uztaisit.?
Rit visas bitites skandinas, ka VACIJA razotas!
Visas jau kā viena storijos liek, ka mācās par jauno produktu. Drīzāk mācās kā iesmērēt kakas, cilvēkiem pārmaksājot.Shayk @ 24.03.2022 16:03NL jaunums - peptide tabletes, kas jadzer ar udeni. Vel lielakas nevareja uztaisit.?
Rit visas bitites skandinas, ka VACIJA razotas!
Es pāris NLietēm sekoju, lai paskatītos to vājprātu, bet vienu gan es nesaprotu - viņas izliekas, ka tas produkts ir labs, lai nopārdotu, vai tiešam viņām ir saskalotas smadzenes un visas lieto, jo patiešām ir starā.. Jo Biodronus dzer x4 uzreiz, Draineffectus x2. Vaitad ar vienu devu nepietiek? Drīz visu 32 eiro vērto paku vienā reizē trieks iekšā.Karbonadetaukaina @ 24.03.2022 16:43Es parasti nelamājos ,atkārtošos! Bet viena pī, uzrakstīja ,aicināja komandā, ja ne tad izmēģini , mēģināja visādi! Es pateicu- nē, man neinteresē, ka ēdu normālas veselīgas maltītes , izmantoju dabīgus kvalitatīvus līdzekļus, kas man līdz un netaisos kautkādus krievu sūdus ēst un zieķēt! Un man atbildēja- ja neesi pamēģinājusi, tad kā vari zināt, ka neinteresē un kā es varot saukt šos produktus par sūdiem!
?? Ja jūs zinātu, kā tās verbālās caurejas man ir apnikušas! Pilnīgi jau redzu restes sev acu priekšā!
Xenyy @ 24.03.2022 17:39Es pāris NLietēm sekoju, lai paskatītos to vājprātu, bet vienu gan es nesaprotu - viņas izliekas, ka tas produkts ir labs, lai nopārdotu, vai tiešam viņām ir saskalotas smadzenes un visas lieto, jo patiešām ir starā.. Jo Biodronus dzer x4 uzreiz, Draineffectus x2. Vaitad ar vienu devu nepietiek? Drīz visu 32 eiro vērto paku vienā reizē trieks iekšā.
Okey, pašas pērk, bet no veselības skatoties, vai x2 - x4 lielāka deva ir rekomendējama? :DHaizivs @ 24.03.2022 18:23
Īsumā paskaidrošu. Tur viņām ir tie ranki un lai saņemtu komisiju ir jābūt konkrētā rankā ar konkrētu apgrozījumu, tāpēc ir situācijas, kad viņām pietrūkst apgrozījums un tad pašas pērk. NL un citi MLM pelna uz pašu darbinieku pirkumiem, nevis no pārdotā ārpus NL. Nl meitenes pašas nesaprot, ka uztur to uzņēmumu :) . Un, jā, atgādināšu, ka 95 % strādā ar vidējo peļņu 0 eiro mēnesī .....
Lukreecija @ 24.03.2022 19:29Okey, pašas pērk, bet no veselības skatoties, vai x2 - x4 lielāka deva ir rekomendējama? :D
Cilveeks @ 24.03.2022 19:39Šis jaunums it kā pagarinot jaunību. Pagarina šūnu dzīvi ?? žēl, ka uztura bagātinātājiem nav vajadzīgs iziet testus kā zālēm, līdz sr to tādu sūdu var gvelzt.
Cilveeks @ 24.03.2022 19:39Šis jaunums it kā pagarinot jaunību. Pagarina šūnu dzīvi ?? žēl, ka uztura bagātinātājiem nav vajadzīgs iziet testus kā zālēm, līdz sr to tādu sūdu var gvelzt.
Maiga. @ 24.03.2022 21:43Sauliete īsta mājsaimniece-zupiņai ūdeni uzvarija, maizīti uzcepa... ?
Shayk @ 24.03.2022 22:15Nez vai sis jaunums bus labaks par magisko Biodronu ??
Tie produkti nāk klāt un viņas ikdienā vēl vairāk sāks dzert un lietot visādus bagātinātājus utt.. Beigās būs vesela čupa ar tabletītēm - šis detox, šis omega, te peptīdi, te vēl kaut kas :DNataL @ 25.03.2022 06:20
Tie būšot peptīdi. Laikam visi saprata, kas izmēģinājuši Biodrone, ka tas nestrādā, tad vajag kaut ko jaunu, lai cilvēki mēģina. Šā Saulietei būs apgrozījums 200K, jo visas tūliņ tis zombētas, ka jaunums ir jāiepērk, jo jaunumus izķer un visas līdīs kredītos, ka tik jaunumus sapirktos. Bet bāc tās, kas pirks šos Peptīdus?♀️, pirms palasiet, kas un kā. Atkal tik solīti zili zaļi brīnumi, tjip, ja tagad sāksi dzert 40. gados, čut čut ne mūžīgi paliksi 40. gadniece. Un kā vienmēr - kur būs Aitas , tur būs cirpēji.