Tu esi tā jaunā čiepa, kas reģistrēsies NL ? :DBedege @ 17.03.2022 10:42Jūs saviem bērniem arī mācāt apdirst pārējos tā kā jūs to darāt šeit? ?
Bedege @ 17.03.2022 10:42Jūs saviem bērniem arī mācāt apdirst pārējos tā kā jūs to darāt šeit? ?
Lukreecija @ 17.03.2022 10:27Krasta savos storijos teica, ka viņai pāris Zoomi bijuši ar meitenēm, kas reģistrēsies NL. Vēl vairāk piedrazots IG būs :D
Un galvenais, ka visām, kuras ir NL iekšā, ir 101 storijs, bet neraža - tie followeri vai nu stāv uz vietas, vai pa vienam atkrīt :D :D
Pietam DNS prasīšana man liekas daudz sāpīgāks sitiens nekā tā iespējamā vardarbība
Varbūt viņai pietrūka,ka kāds viņu sit! 😁Dzidra Zupa @ 17.03.2022 12:49Es pareizi saprotu, Vucēna atkal laizās gar Rafiku Papiku? To pašu Rafiku kurš viņu esot fiziski iespaidojis, tobiš sitis? Un par kuru teica, ka nekad nepiedos un nespēj ar tādu būt kopā? ??? Robčiks vairs nav aktuāls, jo Spānijas Papiks turīgāks? ? Tāpēc izdzēsa visus savus IG, kur bija piedirsts pilns ar meliem par to kā Spānijas Papiks viņu esot sitis. ???? Vucēna, tu esi vēl lielāka šļura nekā es līdz šim domāju. Cik gan nožēlojama dzīvīte viņai. Dzīvo no vieniem meliem līdz otriem meliem.
Diez Rafiks Papiks zin, ka viņš Vucēna sita? ?
Khali @ 17.03.2022 19:09Kamēr jūs te par Vucēnas tipisko muldēšanu, es no smiekliem vairs nevaru paelpot. Sekoju resnajai Sandrai, īsta parodija.
Resnā Sandra no Elīnas Didrihsones iespaidojusies uztaisīt auksto zupu. Viss jau forši!
Kāmēr Didriķe ēd zupas porciju no deserta trauciņa (ar vismazāko kaloriju daudzumu) tikmēr Sandra no vislielākās bļodas ar piekrautu olu kaudzi. Tur tās zupas visai ģimenei pietiktu.
Sandra, grib ietekmēties no Elīnas. Hahaha, tad lai ēd no deserta trauciņa. Nāktu tikai par labu!
Elīnai tā zupa nedēļai pietiktu ????????
Reāli ja Sandra grib paspīdēt, bet sanāk tikai sevi apkaunot.
Sonora_A @ 17.03.2022 20:36Pēc šiem komentāriem atkal varam gaidīt raudošo reel :D :D
Sultry @ 17.03.2022 21:54
Bet pavisam nopietni.
Kā viņai matracis iztur to smago masu? Pieņemu, ka arī Sandras partneris nav no vieglākajiem. Jābūt extra firmīgam matracim vai arī Sandra guļ bedrītē, tāpēc mūžīgi čīkst, ka neizguļās.
Bjork @ 17.03.2022 19:11Viņai vajag kuņģa samazināšanu, ja nevar kontrolēt sevi rīšanā
VIP @ 17.03.2022 22:33
Ja godigi, es tiešam domaju, ka ta ir vieniga opcija viņai. Nu tā, ka pedējā. Labi, ka viņai meita jau liela, viņas veselibai ir realas briesmas. Traki.
Hermia @ 17.03.2022 22:47
Lai veiktu operāciju vispirms ir jāzaudē 5-10kg pirms operācijas, bet cik no foruma saprotu tur nekas neiet mīnusos,tikai plusos. Taču zinu vairākus cilvēkus kuriem šī operācija ir veikta. Cilvēki dažādi,bet viens ir skaidrs - Ja taisi operāciju, tad jāmaina arī domāšana par to kas ir normāls uzturs,jo nebūs jēga no tā visa,ja pēc gada sāksi rīt vai nedod dievs lietot tos drausmīgos pulverus.