NataL @ 27.10.2022 14:46
Cik man zināms, neko viņas neviena nav iemācījusi. Visa skola - dariet kā mēs, atkārtojiet storijus, izmazgājiet matus un galvenais pa 13-15 storijiem dienā, kur pusei jābūt par savu dzīvi un puse par produktu. Skat es divos teikumos uzrakstīju, ko kā Sauliete un Eglīte saka, viņas esot mācījušas ik ilgi un smagi.
Pie tam arī, cik man zināms, viņām uzskats, ka ja bite grib, tad pati darīs un interesēsies, diži neiespringst ar apmācībām vai uzmanību. Tik mēneša beigās pamasēs, lai kvalifikācijas sasniedz, savtīgu mērķu vadītas.
Valdet @ 27.10.2022 15:00NL vienkarsi ir loti toksiska vide ka darba vietai. Notiek nemitiga salidzinasana kurai ir kura kvalifikacija. Kura paradis shikaku dzives veidu vai krutaku kleitu darba pasakuma. Ja aiziet kada, tad ta ir liela beda, jo bite tak samazinasies sava kvalifikacija. Vienkarsi sadam darbam ir loti daudz negativu minusu, ko vinas protams neredz vai neruna.
Man neviena darba nav bijis tadas salidzinasanas un aizejot prom skaisti prasti nosvin un davanas utt par ieguldito laiku un novel labu jaunas dzives gaitas, nevis kladzina pa visu internetu kada nu nodeveja. Nu fui.
Lauva1994 @ 27.10.2022 16:06Ilgtermiņa biznesa vidē nekad netiek nolikts konkurents, kur nu vēl publiskajā vidē. Es strādāju uzņēmumā , kur ir konkurenti, bet ar tiem tiek uzturētas labas attiecības. Ir protams, ka gadās arī tāds par kuru iekšēji pasmejam, bet uz āru, tas nekad netiek nests. Tie parasti ir tādi viendīnīši, kam līdzīgs uzskats, kā mūsu biznesa womenei.
Jā ir tikai normāli, ka maina darbu un visos darbos taču tu gūsti pieredzi, tevi sūta kursos un esi sagatavots, bet tāpēc jau iepriekšējais darba devējs neraud instagram storijos.
nope, kas tur bija, viņai slēgts profils...Shanellle @ 27.10.2022 16:31Redzējāt Baibas story par lielo muitu?
ha ha 😄😄😄😄👌Krizdole @ 27.10.2022 16:55Sauliete saka, ka NL meitenes paliek vīriem interesantākas ? tur gan taisnība, ja brokastīs sāk dot švammīgu pulveromleti un pusdienās sūkt kokteili, tad noteikti sieva intetesanta palikusi ?
amoreamore @ 27.10.2022 14:01
nu, skatoties kas ir ar insulīna rezistenci utt., BET, man arī ir diabēts, arī bija liekais svars (liels), kopā ar endekrinologu veiksmīgi tikām ar visu galā lietojot papildus medikamentus. ir jāiet un jādara, nevis mūždien jāattaisnojas ar diabētu. viņai tak jau ir bīstami liels tas svars.
ja būtu tā kā Sandra tur taisnojas, tad visi kuriem atklāj diabētu kad viņi jau ir aptaukojušies - tā arī paliktu mūžam resnīši, tikai lielākajai daļai nāk kaut kāda apskaidrība un sāk kaut ko darī ar savu dzīvi, nevis guļ dīvānā un mūždien čīkst.
Dalia @ 27.10.2022 17:34
Sandra vaino slimību. Kā tad. Pavērojiet kā un cik daudz viņa ēd kameras priekšā + vēl cik nemaz neparāda, ka noedas.
Šodien pat, salātu šķīvja vietā štopē veselu bļodu ar salātiem. Normāla ģimenes porcija.
NL kokteiļus, kurus visas čikas jauca ar ūdeni, Sandra lej treknāko pienu pa virsu. Rādīja arī kā putras ēd, kur 1 porcijas vietā 2 jauca iekšā un vēl kalnu ar ogām piekrāmēja. Un tā vēl ilgi var turpināt. Sandra ēd daudz un tas ir fakts. Ja būtu kaloriju deficīts ar visu slimību tauki zustu.