amnēzija @ 25.10.2022 22:51
Nez, varbūt tas laiks ir ilgs pagājis, kad nedarbojās nekur, bet man izskatās, ka Taņa tajā Chogan starojošāka nekā NL laikā. Varbūt tā ir šobrīd vairāk sajūsma par to, ka kaut ko atkal dara. Nav tikai bērni un mājas lietas.
Kairi @ 26.10.2022 11:59Jā,postā tā arī rakstīts,ka tikās Ibizā ar Vitas tēti. Tātad Rafu?
Pareizais @ 26.10.2022 11:56Tas ir Rafa Vucēnas mammas jaunajā storijā???
Skaistslaiks @ 26.10.2022 12:28Apbrinoju to Rafiku, it kā vecis gandrīz 50, bet ļauj sevi izmantot dēļ naudas. Viņš tiešām neapjēdza, ka tiks izmests aiz durvīm tiklīdz uzrādīsies jaunāks ar finansēm? Bet nu, lai jau , tāds tādu atradis, vienam laikam vajag, lai meitas vecuma sievišķis blakus, un tai galvenais status, nauda. Nu redzēsim cik ilgi šī savienība atkal turpināsies, es gan lieku uz to, ka Vucēna šoreiz mēģinās ši vēl noprecēt nu līdz momentam!
amnēzija @ 26.10.2022 12:56
Tas, ka viņš ir storijā, nenozīmē, ka viņš ir atgriezies. Tā varēja būt tikai meitas un tēva satikšanās, un nekas vairāk.
nu jau 13,8 🤭iiieviiite @ 25.10.2022 09:35Vucēnai tiešām krītās sekotāji, vakar vēl bija 14+ tūkst., tagad jau 13.9 rāda.
par sadarbībām viņa var aizmirst, neviens ar viņu nesadarbosies ar šādu atbalstu RU, labāk tiešām paklusētu un nelīstu tur, kur nevajag. Katrīna viņai ir soli priekšā vismaz šajā jautājumā, lai gan es tāpat brīnos, ka kāds ar to pašu Saulieti sadarbojas (pēc tā brauciena uz Abu Dabi un tusēšanu ar krieviem). man tā drīzāk ir kā anti-reklāma uzņēmumam, tāpat kā sadarbība ar Didrihsoni.
Stefania @ 26.10.2022 18:11Sauliete jau cepjas par citu MLM kompāniju, Egita tikai skrien pakaļ ar identisku storiju.
Ja jau NL ir tik ideāli produkti, kāda viņām daļa, ko pārdod citas kompānijas? Bail, ka nebūs cilvēku, ko vervēt savā NL?
Maza432 @ 26.10.2022 18:21Nu ko tā Katrīne dirš .
Mana draudzene bija NL un viņa man teica ka viņa pasūta no Krievijas un tad viņiem ir uzcenojums. Vai LV un RU mājas lapā ir vienādas cenas ja pārēķina uz eiro?
Jo viņai vēl bija jāliek uzcenojums lai atmaksātos piegāde. Viņa man visu stāstijā kā tur ir.