es vispaar nekad neesmu sekojusi vinjai , bet Taapat apskatos sad tad vinjas storijus, jo profils vienmeer ir atveertsMazaa15 @ 25.10.2022 00:00Arī domāju atsekot Vucēnai, storiji sviestaini.Un šodienas par valodu. Fui cik agresīva,neadekvāta.
Un jēga nav palikt sekotājos, krievu valoda ne visai saprotama man.
Nav ko domāt! Es tikko atsekoju! Tā labi ap sirdi palika!Mazaa15 @ 25.10.2022 00:00Arī domāju atsekot Vucēnai, storiji sviestaini.Un šodienas par valodu. Fui cik agresīva,neadekvāta.
Un jēga nav palikt sekotājos, krievu valoda ne visai saprotama man.
iiieviiite @ 25.10.2022 09:35Vucēnai tiešām krītās sekotāji, vakar vēl bija 14+ tūkst., tagad jau 13.9 rāda.
par sadarbībām viņa var aizmirst, neviens ar viņu nesadarbosies ar šādu atbalstu RU, labāk tiešām paklusētu un nelīstu tur, kur nevajag. Katrīna viņai ir soli priekšā vismaz šajā jautājumā, lai gan es tāpat brīnos, ka kāds ar to pašu Saulieti sadarbojas (pēc tā brauciena uz Abu Dabi un tusēšanu ar krieviem). man tā drīzāk ir kā anti-reklāma uzņēmumam, tāpat kā sadarbība ar Didrihsoni.
Es domāju, ka viņu tas baigi nesatrauc, ka viņai sekotāju skaits sarūk. Sevišķi, ja atsekotāji ir lv auditorija. Savu nostāju viņa jau ir pietiekami skaidri paudusi. Tas sevišķi pēdējā live Ibizā bija dzirdams, kad sniedza atbildi kāpēc latviešu valodā nerunā.
VanessaAdeliina @ 25.10.2022 14:49Sanāk, ka gan Tanja, gan Sandra ir pārgājušas uz to Chogan?
iiieviiite @ 25.10.2022 15:08Daļa aizgāja uz kaut kādu MIHI.
Hanah @ 25.10.2022 10:49Es arī, visus uzņēmums, kas sadarbojas ar saulieti, vai jebkuru nl, uzskatu par savā ziņā krievu kara atbalstītājiem. Visi zin, ar ko pelna sauliete, bet ja turpina piedāvāt sadarbības - sorry, nav pa ceļam.
iiieviiite @ 25.10.2022 09:35Vucēnai tiešām krītās sekotāji, vakar vēl bija 14+ tūkst., tagad jau 13.9 rāda.
par sadarbībām viņa var aizmirst, neviens ar viņu nesadarbosies ar šādu atbalstu RU, labāk tiešām paklusētu un nelīstu tur, kur nevajag. Katrīna viņai ir soli priekšā vismaz šajā jautājumā, lai gan es tāpat brīnos, ka kāds ar to pašu Saulieti sadarbojas (pēc tā brauciena uz Abu Dabi un tusēšanu ar krieviem). man tā drīzāk ir kā anti-reklāma uzņēmumam, tāpat kā sadarbība ar Didrihsoni.
Nitaris @ 25.10.2022 16:16“NL departaments” joprojām sūdzās vadībai par Sandru, ka viņa it kā pārvilinot NL menedžerus uz citu kompāniju. Ja arī tā tas būtu, kas viņai var to aizliegt?! Laikam baidās, ka cilvèki straumēm plūst prom no NL. Un vai tad tur Sandra vainīga?