EmilijaArm @ 22.10.2022 11:15Man no vakardienas Kvīnas laiva nepalika iespaids, ka NL rūpals brūk un jūk. Vai arī viņa spēj atstāt tādu iespaidu, ka dzīvē viss joprojām superīgi. Vai jums viņa šķita izmisusi?
EmilijaArm @ 22.10.2022 11:15Man no vakardienas Kvīnas laiva nepalika iespaids, ka NL rūpals brūk un jūk. Vai arī viņa spēj atstāt tādu iespaidu, ka dzīvē viss joprojām superīgi. Vai jums viņa šķita izmisusi?
bbet izskatās ka tam Rafam viņa vairs neinteresē. Tad jau būtu satikušies.Nitaris @ 22.10.2022 15:00Man liekas, ka Vucēna grib to, no kā ar vieglu roku atteikusies. Atteicās no Spānijas, tagad grib, tā ka nevar izturēt, pameta Rafu, tagad raud un mēģina visādus veidus, lai atkal satiktos.
Mia6 @ 22.10.2022 15:28bbet izskatās ka tam Rafam viņa vairs neinteresē. Tad jau būtu satikušies.
jā, kurš gribēs tādu otru pusīti, kas pie pirmajiem strīdiem šķirās. Tas nav nopietni.Hubabuba @ 22.10.2022 17:45
Nu Rafa laikam sapratis ka nekas nopietns tur ar Vucēnu nebūs. Vucēnai Rafu vajag, jo pakaļa deg. Pēc laika viņi atkal izsķirtos.
Bet viņas jau arī nekādas atlaides nedabū, ja vien nemaksā no iekšējo kontu dāvanu naudas.123annna @ 22.10.2022 20:46Egita savā NL majaslapas video ļoti labi parādija cik bezjedzīgi ir izmantot menedžera numuru - nekādas atlaides, pilnā summa garantēta.
Man piemēram 0 motivacijas iedziļināties tajos 10 ciparos ?
Vakarkleita @ 18.10.2022 15:48Skatos Saulietes storijus, Inga no Talsiem gaida mazuli? Vai arī visi NL strunti tievēšanai nelīdz un rada pretējo efektu…
Es protams apsveicu ja gaida mazulīti! ?
Senāk atpakaļ arī bija tāds pats jautājums, bet nu vēl joprojām nekas nav piedzimis. Domāju, ka šoreiz arī varētu būt viltus trauksme :DRallika @ 23.10.2022 17:25
Talsi ir maza pilsēta, to taču var viegli noskaidrot. Vai šeit ir kāda no Talsiem?
Jèzus kàdu labak izskatities? Visàm sejas kà brugis, 3 mati 5 rindàs.. Staigàjośas antireklàmas…amnēzija @ 23.10.2022 20:01Ja jau lietojot NL produkciju sāk izskatīties labāk, kāpēc tad lielākā daļa IG liek filtrus ? vide apkārt un cilvēki ir gaišāki - mhm, kā tad. Ja visi NL būtu tik gaiši un feini, nebūtu kašķi. Un tas kā tā pati persona, kura šo raksta, izķengāja sava zara meitenes par to, ka lētāk izpārdod produktus, neliecina par to, ka pati būtu gaiša persona.
NataL @ 23.10.2022 20:52Nu tā! Atsauksme par man uzdavināto NL tušu. Uzdāvināja gan pavasarī, bet tā kā biju jau atvērusi citu jaunu, tad nu tagad izmetot veco, paņēmu dāvināto. Termiņš līdz nākošā gada martam. Nesaprotu, kā noņemot to aizsargplēvi, nekad neatvērta tuša tā var smirdēt?! Reāli kā veca būtu. Jautājums tās, kas NL tušu lieto, Jums ar viņa smird?
Par pašu tušu - krāso ok, mega efekta nav, bet klājas ok, un dienas laikā neizmērojams, tas ar ok. Bet tad kāpēc pārmaksāt un pirkt pa 13€ tušu, ja tāds pats ok efekts ir jebkurai Avon vai Oriflame tušai, kas maksā 5-6 €? Protams, ka izlietošu, ar visu smirdoņu, bet vismaz skaidrs, kur aiziet tā mega pārmaksa. Krievu bosiem. Aaaa un Latvijas bosiem. Pat ar visu cashbaku saprotu, tā cena būtu ap 10€. Tad nu saku, kā ir pārmaksa, par tušu, kuru citām firmām var nopirkt pat pusi lētāk.
Starp citu man arī pačus iedavināja. Ar doma vērt vaļā, gan pēc laika došu atsauksmi.