Nu es pieņemu, ka nozagta. Ja tiešām tā nav un ir kaut kas izspēlēts, tad es vienīgi redzu to kā, ka mēģina iežēlināt Rafiku, ka palikusi bez auto, darbā neiet, jo domājot reāli vai tā mašīna ir paredzēta vizināt 3 bērnus un vēl + mammu, ne gluži. Man liekas, ka jebkurā gadījumā viņai bija tā mašīna jāpārdod, a tagad vēl tehnisko neizgāja. Tagad vēl remontam nauda vajadzīga. Varbūt tas ir plāns kā tikt pie jaunas ģimeniskas mašīnas ar Rafika palīdzību, jo redz viņai nozagts, bet atļauties nevar nopirkt jaunu. Papikam tak jāpalīdz kā nekā viņa bērni. Iespējams arī, tad pa kluso ir pārdots uz ārzemēm, tāpēc var tagad izlikt storijos. Tas, ka KASKO viņai nebija tas bija skaidrs, jo ar to skrāpējumu uz sāna tā arī brauca vēljoprojām, gandrīz jau gadu. Bet nu ok, man tiešām tad tā liekas jau afēra augstākajā pakāpē. Jā, viņa ir pārāk mierīga priekš šāda gadījuma, pat nesteidz mājās, kas man arī liekas dīvaini, vismaz es tā darītu, ja man nozagtu auto, bet nu katrs mēs esam savādāks.
Attiecībā uz Rafu ir vairāk kā skaidrs, ja tagad viņai sanāks viņu iežēlināt un aizies pie viņa atpakaļ, tad varu tikai teikt, ka Rafa galīgi domā ar pakaļu, tak visiem ir skaidrs, ka tas būs tikai dēļ naudas no Marijas puses, ceru vismaz būs tik gudrs, lai laulības līgumu slēgtu, jo šajā gadījumā viņa noteikti mēģinās šoreiz vēl savādāk nodrošināt nākotni! Nu sorry, bet viss, kas ir noticis viņu attiecībās pēdējā laikā, es nevaru domāt par Mariju savādāk kā, ne no tās jaukākās puses.