Bet kas notiek ar tām meitenēm, ja viņu tiešais mentors aiziet no kompānijas? Viņas automātiski pāriet pie tā mentora augstākstāvošā mentora vai var izvēlēties no attiecīgā (vai pat otra) zara kādu citu mentoru pēc savām vēlmēm?simona.saimona @ 19.10.2022 14:21Sanāk, ka virsmentori mēģinājuši nocelt mentoriem komandas meitenes. Stapāne rakstījusi Ingas komandas meitenēm un piedāvājusies palīdzēt. Ko tik neizdarīs, lai noturētu kvalifikācijas. Sviests
simona.saimona @ 19.10.2022 14:21Sanāk, ka virsmentori mēģinājuši nocelt mentoriem komandas meitenes. Stapāne rakstījusi Ingas komandas meitenēm un piedāvājusies palīdzēt. Ko tik neizdarīs, lai noturētu kvalifikācijas. Sviests
VanessaAdeliina @ 19.10.2022 15:45Sandra iepazinās ar Sauliete NL, cik saprotu, tātad, tur nekāda iepriekšēja draudzība nav bijusi, tikai "biznesa attiecības". Tīri interesanti, vai Sprogai arī dirš tāpat virsū kā Sandrai, jo viņa jau arī par NL liek arvien mazāk un mazāk un ir nokritusies kvalifikācijā.
ha ha Jaa 100% redz kaa te katra nodomaajusi vienu un to pashu 👍😄 es arii uzreiz par tiem tekstiem virsuu storijiem padomaaju ka taapeec lai Rafa vareetu paartulkot 😄👍Skaistslaiks @ 19.10.2022 13:18Ko, tad Vucēna atzīmējas ar asarām Ibizā, laikam cer uz to, ka Rafiks apskatīsies viņas storijus? Vēl pēkšņi runā krieviski, liek tulkojumu, tā izskatās, lai kāds varētu pārtulkot to, ko viņa tur saka, pieminot tā teikt naudas problēmas. Man jau visas viņas darbības liekas ar aprēķinu ?
VanessaAdeliina @ 19.10.2022 14:33Bet kas notiek ar tām meitenēm, ja viņu tiešais mentors aiziet no kompānijas? Viņas automātiski pāriet pie tā mentora augstākstāvošā mentora vai var izvēlēties no attiecīgā (vai pat otra) zara kādu citu mentoru pēc savām vēlmēm?
easywithaces @ 19.10.2022 13:34
Es nesaprotu kā tā Vārtiņa neredz ka ir pataisīta par cirkla klaunu, kā tik viņu nesauc, par liliputi, par lauku sētu, losīti uttt
Bet ko gan nebūs gatava darīt, arī sevi publiski pazemot, lai tik paspīdētu saulietes storijos..
Nitaris @ 19.10.2022 16:56Vai Vucēna tajā valstī kur Rafa? Tad jau viņa speciāli runā krieviski un stāsta, ka ir viena pati kafejnīcā, ar cerību, ka Rafa uztaisīs pārsteigumu un pēķšņi ieradīsies
siinsin @ 19.10.2022 17:43Vucēna livee stāsta par auto, neesot bijis kasko. ?
siinsin @ 19.10.2022 17:56Manliekas Vucēnai sakāpis. Sāk Agnesi Boo attelot. Sēž lamajas, baigi bravuriga ??♀️