kā to Sandru atrast ig?vivii @ 18.10.2022 16:52Īstenībā, Sandra ir kā tāds revolucionārs, viņa aizsāka šo tēmu un tagad ir sākušies iekšējie konflikti, parādās ar vien vairāk neapmierinātu meiteņu, augstāk stāvošie līderi sāk stresot, izdara spiedienu, sākas represijas utt. , zemāk stāvošās sāk sacelties un runāt. Nu ko, būs revolūcija un pilsoņu (nlšķicu) karš! ?
Valdet @ 19.10.2022 07:34Dzivoklis kur kacha tgad dzivo ir Petera. Nezinu vai ire vai nopircis vins.
Bet tas ar oranzo virtuvi ir vinas, vina joprojam maksa kosmisku kreditu par to. Pec skirsanas Saulietis tur dzivoja. Un paraleli kacha megina sakrat naudu, lai nopirktu vel vienu dzivokli meitam, lai katrai savs. Tagad jau gan drosi vien neizdodas ?
Pilnīgi ticu tam, ka šie varētu būt notrallinājuši dzīvokli. Jo kad Saulieši vēl bija kopā, abi regulāri tusēja Sapņos. Abi tā nodeva uguņus katru reizi. Un Saulietim patika apgrābstīt citas dāmas un pēc tam šie plūcās klubā.
Valdet @ 19.10.2022 07:34Dzivoklis kur kacha tgad dzivo ir Petera. Nezinu vai ire vai nopircis vins.
Bet tas ar oranzo virtuvi ir vinas, vina joprojam maksa kosmisku kreditu par to. Pec skirsanas Saulietis tur dzivoja. Un paraleli kacha megina sakrat naudu, lai nopirktu vel vienu dzivokli meitam, lai katrai savs. Tagad jau gan drosi vien neizdodas ?
Valdet @ 19.10.2022 08:28Nu vina to dzivokli ar oranzo virtuvi panema trakajos gados, kad visiem deva kreditus un procenti loti lieli. Kacha vel stastija, ka vina paradija kaut kadu diplomu, ka ir uzvarejusi skaistumkonkursa un nekur nestradaja un vinai bez problemam iedeva kreditu tam dzivoklim.
Iespejams tagad varbut ir pardevusi, bet doma vinai bija to dzivokli atstat meitai.
Vakarkleita @ 18.10.2022 15:48Skatos Saulietes storijus, Inga no Talsiem gaida mazuli? Vai arī visi NL strunti tievēšanai nelīdz un rada pretējo efektu…
Es protams apsveicu ja gaida mazulīti! ?
amnēzija @ 19.10.2022 08:16Izskatās, ka Stapāne izlikusi priekš Rukmanes info par to, ka viņas menedžeri drīkst arī vērsties pie citiem mentoriem, respektīvi pie viņas.
iiieviiite @ 19.10.2022 09:50Nu ja tiešām ir tā, kā jūs rakstāt, tad man likās, ka Saulietei ir vairāk smadzeņu (lai arī kā man viņa nepatiktu) ? un es tāpat nesaprotu, kur tas naudas kvantums palika, jo viņa nepirka gučī katru nedēļu un katrs unpacking bija nofilmēts kā baigais notikums.
iiieviiite @ 19.10.2022 09:50Nu ja tiešām ir tā, kā jūs rakstāt, tad man likās, ka Saulietei ir vairāk smadzeņu (lai arī kā man viņa nepatiktu) ? un es tāpat nesaprotu, kur tas naudas kvantums palika, jo viņa nepirka gučī katru nedēļu un katrs unpacking bija nofilmēts kā baigais notikums.