Krabapele @ 18.10.2022 16:13Inga Rukmane IG arī šokā,tiekot apstrādātas viņas meitenes.
Mmaija @ 18.10.2022 16:31Tā Trīne, nu bāc. Nelikšot savā konta neko par karu, jo sekojot mazas meitenes, bet ciemuņus sagaidīt apakšveļā ir normāli, vismaz nebūtu filmējus. Un tas puišelis vel pasmejās, būtu to savu līgavu vismaz halātā ietērpis.
Viņas apstrādā Ingas komandas meitenes. Abām storijos ir jūsmošana par NL un pie profila info par Maldives komandu, līdz ar to - apjūsmo un pielūdz galma ākstu :DNitaris @ 18.10.2022 17:15Es nesaprotu, tiek apstrādātas Stapàne un Auziņa? Vai arī viņas ir tās, kuras citus apstrādā?
Nitaris @ 18.10.2022 17:15Es nesaprotu, tiek apstrādātas Stapàne un Auziņa? Vai arī viņas ir tās, kuras citus apstrādā?
easywithaces @ 18.10.2022 14:14https://failiem.lv/u/fxw2ea4mp
Šeit video ar vucēnu kā šmoļī. No storijiem jau izņemts laikam
VanessaAdeliina @ 18.10.2022 17:12Es nezinu kā jums, bet man šī NL drāma liek paņemt popkornu :D Daudz interesantāk par Didī dzemdībām vai jebkuru ne pārāk labas reputācijas influenceri.
Augstākstāvošās vai nu izsmej vai bullijo, citas (Egita) ir iebāzušas galvu smiltīs kā strauss, bet mazās saceļas! Nu ko, NL dāmas. Mēs esam par jums, lai NL aizietu Latvijā pa burbuli, jo tas, kas tur notiek.... man šķiet neatsver tos 100, 200 eiro nopelnītos, kur tāpat beigās tiek nobloķēts konts un jūs paliekat bešā.
Un, protams, Vucēna ar mašīnas zādzību. Man arī tas liekas ļoti savādi + viņa vēl jūsmoja, ka paliek 3 dienas ilgāk tur. Vai tik nav tā, ka vajadzēja nogaidīt brīdi, kad neviens apkārtnē nedzirdēs (un 3 dienas ilgāks laiks tiek dots), kad tā mašīna tā pazūd pa kluso... Es nezinu, bet ir tikai 2 iespējams - vai tiešām nozagta vai pati inscenēja.
viņas sajūt fantastisku enerģiju pēc meiteņu apdiršanām. Lîderu Royal čatā nelīderes tika aprunātas pat lîdz privātām detaļām. Nu nav tur nekādas draudzīgās komandas. Bullshits tas viss irNitaris @ 18.10.2022 18:00Agita Auziņa jūt fantastisku enerģiju pēc šiem meiteņu apstrādes zūmiem, tik laimīga storijos stāsta. Droši vien abas ar Stapāni no augšas saņēmušas komandas
Vakarkleita @ 18.10.2022 08:24
Nē, vins bija kredita un viņiem viņu atņēma.?
Tajā māja uz Teikas krustijuma kur Maxima.?
Man liekas ka Jūs domajat citu dzivokli.
Vina pa Teiku ir vandijusies, tad Lielvardes iela 68 Kur viņas Kažam kaut ko izdarija kaimiņi, tad Bajāru ielā, 4 (tur dzivoja saulietis) tad vel tagad nez kur.???
tas noteikti ir atrunāts pirms filmēšanas. Tā ir organizēta reklāma, tātad vecāki informēti. Un noteikti tie bērni , kuriem vecāki nepiekrīt bilžu/ video izlikšanai uz to brīdi netiek filmēti vai atrodas nost no bariņa.Omniva55 @ 18.10.2022 19:26Ka kvina var iet darzina un filmet citu vecaku bernus ?es butu soka ka peksni savu ieraudzitu !! Vienkarsi drausmigi , tada cuska izveleta lai reklametu