Omniva55 @ 17.10.2022 23:29
Nevar jau ta teikt , bet Ja labi apdrosinats auto - laba atlidziba ………..sazin bet dievs nav mazais berns
viņai vairs nav tas teikas dzīvoklis kur meitenes dzīvojās?Vakarkleita @ 17.10.2022 22:56
Tak arī Teikas dzīvokli dēļ “vieglās” peļņas pakāsa.??? agrāk ballites, autiņi, šampji, luxury dzīve gāja uz uzrrā, ņēma kredītus lai tusetu un ceļotu…
Ne velti ir melnaja sarakstā del krediitiem, vismaz pirms gada vēl bija…
Tapec jau māju nevar pirkt, maksātnespejas administratori uzliks ķepu.????
Ko līdz ka esi “milijonārs” ja patiesībai tai naudai nav nekādas vertības! ???
Mia6 @ 18.10.2022 07:13viņai vairs nav tas teikas dzīvoklis kur meitenes dzīvojās?
Vakarkleita @ 18.10.2022 07:30
Vinai agrāk bija savs dzivoklis pie puķu tirdzina. Tas kur meitenes dzīvo ir īres..?
Kairi @ 18.10.2022 08:01Sandras laivs?????
Ūdens liešana vairāk kā stundas garumā. Principā, neko nepareizu mentore nav teikusi, kad ieteica nomest svaru, pamainīt matus utt....to pašu tak meitenes te spriedelēja par resno Baibu, gribi pārdot tievēšanas produktus, nu tak parādi, ka tie tiešām strādā. Un tā ir taisnība, resnam ir vieglāk parādīt efektu nekā jau tā tievam- līdz ar to lieliska iespēja Sandrai reklamēt produktu... Vienkārši Sandrai nepatīk, kad viņu ''bosī ''apkārt. Pat parasts ieteikums, no augstāk stāvoša, viņai krīt uz nerviem. 100% tas ir arī iemesls biežajai pamatdarba maiņai. Ir tādi cilvēki. Tie, kas seko viņas storijiem jau ilgu laiku, Sandrai pa dzīvi besī jebkas ko viņai kāds cits iesaka, uzreiz kā sarkana lupata niknam bullim.
Sandra atgādina Kivičlieni, kas pameta NL jau iepriekš, bet pēc tam savas pašas neveiksmīgo aiziešanu sasaistīja ar karu un ko tik vēl nē.
amaia @ 18.10.2022 07:35
Ja es pareizi atceros, tad tur dzīvoja Kaspars Saulietis un pēc tam viņa viņu izīrēja
Un ja dzirdējāt par tievēšanas ieteikumu, tad varbūt arī dzirdējāt to, ka viņai veselības problēmu dēļ neder tā pulverīšu diēta
Arī par to izskatu, iedomājamies to pašu situāciju, ka Sportland pārdevēja pieņemas svarā un veikala vadītājs viņai uz to norāda – ja gribi kaut ko pārdod, notievē.
Kairi @ 18.10.2022 08:39Tai pašai Sandrai patīk pieminēt to, ka nereklamēs produktus, kas NL neuzrunā. Tak varēja nereklamēt to notievēšanas produkciju. Palikt pie šampūniem un citām lietam. Bet nē, reklamēja tievēšanas produkciju?, kamēr pašai manāmi tie produkti nemaz nepalīdz. Tad sanāk ir ok pārdot ilūziju? Nu, ja bija ok pirms tam, ko tagad šūmējies un aizbildinies ar slimību?
Valdet @ 18.10.2022 09:34Johaidi par to vuceenas mashinu. Atgadinasiet pa cik nopirka?
Bet vispar, es ta apbrinoju, ka vina ta drosi pat ne draudzenem, bet pazinam dod savu mashinu utt. Jus ari ta darat, ka bez problemam dodat citiem vai tikai es tada skopa? ? man savu masinu vispar nekad negribas dot citiem, ja paludz, parasti ar sakostiem zobiem. Ir bijis, ka noshmucee un vel degvielu manu notere, tapec maximali izvairos dot.