sauliiite.paula @ 15.10.2022 17:09Pēdējā laikā tik tiešām var redzēt, ka karaliene ar galma ākstu ir iebāzušas galvu smiltīs. Pilnīgs klusums. Parasti dienā bija ap 10 -15 storijiem.
Un cik aizdomīgi - vakar pēkšņi ne no kā, ne no šā Egita ciemos brauc pie karalienes un vēl ar kūku(dirsā līdēja), un protams karaliene savu galma ākstu(kājslauķi) ņem līdzi uz randiņu ar Tropu kuru pat galma āksts nezina/nav pazīstamas. Tas viss ir tik smieklīgi. Ko viņas idiotes darīs decembrī/janvārī kad būs pīķa laiks komunālajiem?? neviens tos sūdus viņām nepirks.
Bedege @ 15.10.2022 17:16
Ļoti daudzas NL meitenes ir pieklusušas. Varbūt piekodināts, lai paklusē vai kā, jo daudzām ir mazāk storiju kā agrāk. Tiešām izskatās pēc šī uzņēmuma norieta Latvijā
Vissmieklīgākais ir tas, ka, lai ievilktu NL kompānijā, visas kā viena skandē - SAVS BIZNESS. JUMS BŪS SAVS BIZNESS.sauliiite.paula @ 15.10.2022 17:25
Nu piem Sandrai pateica, ka lai klusē. Kā var tā cilvēkam aizliegt runāt, izteikt savu viedokli..
man ir ļoti putekļains darbs.man vajadzeja mazgat ik pec 2dienam.jo galva bija pilna ar putekļiem.Bet es nestridos.tik saku ka apjoms bija mazāks.Stefania @ 15.10.2022 13:06
Cik bieži tu mazgā matus? Es mazgāju 2-3x nedēļā un man jebkurš šampūns pietiek 4 mēnešiem. Es labāk izvēlos samaksāt to naudu par profesionālu šampūnu nevis NL šampūnu, jo viņiem tā cena tik augsta tāpēc, ka jāmaksā menedžeriem
ak jēziņ.jebkurš viedoklis tiek uzkatits,ka kāda pusē uzreiz?Nekas nav japatik un nepatik 100 procenti.ja tavs viedoklis ir totāli negativs uz vienu cilveku,va kompaniju,tad uzreiz citiem jabūt tā? Un varu nomierinātVanessaAdeliina @ 15.10.2022 11:16Es, gan jau arī citi, ir pamanījuši, ka esi interesanta personība. Tev ļoti patīk NL un Didrihsone.
Pastāsti, lūdzu, nu kāaaa? :D :D
VanessaAdeliina @ 15.10.2022 16:54Vēl pirms neilga laika, kad Vucēna ar Bondarčuku tusēja ārzemēs kopā un braukāja pa Latviju, Sauliete ar galma ākstu bļāva NL BOLTIK, norādot, ko Vucēnas zars dara nepareizi, ka pinas ar krieviem.
Šoreiz, kad Royal zaram ir pilnīgā d*rsā, tad Vucēnas zars klusē un nenoliek otru zaru, vismaz publiski ne. Un pareizi ir.
Ilgāk pavērojot katru no šiem "līderiem", rodas iespaids, ka beigu beigās Vucēna ir vissakarīgākā, jo vairāk kaut ko paskaidro, ja sanāk nesmukumi un nebļauj skaļi par nesaskaņām. Bet Sauliete ar Eglīti ir pirmās bļāvējas ciemā. Nu, Sauliete, jo Egita ir strauss ar galvu smiltīs.
amnēzija @ 15.10.2022 19:12
Var palasīt iekš karalienes profilā ierakstu - NL kaput .
Kaut kā pusgada garumā īsti nekas nav mainījies. Gluži otrādi, viss ir kļuvis tuvāks Krievijai.
Maija5555 @ 16.10.2022 01:56Ko taa Sandra tur atkal perina ? ?
Biete @ 15.10.2022 21:52Tas, ko NL tirgo zem OCCUBA, ir atrodams bez krievu peļņas pie paša ražotāja https://www.jojo-haarshop.de/
Biete @ 15.10.2022 21:52Tas, ko NL tirgo zem OCCUBA, ir atrodams bez krievu peļņas pie paša ražotāja https://www.jojo-haarshop.de/
Stalkere Jr. @ 16.10.2022 16:49
Pēc kā tu to izsecināji?
NataL @ 16.10.2022 08:23
O - viss uz pusi lētāk! Stilīgi! :)
tas pats bija ar Oksanas Somojlovas "Semi beauty", kas bija krietni lētāks kaut kāds multi lux vai kkas tāds. Sastāvs tāds pats, tikai Semi 3x dargāks, citā iepakojumā 😄 youtubā var atrast tos rozoblečeņie videoBiete @ 16.10.2022 17:09
Pēc ražotāja, kas norādīts gan uz iepakojumiem, gan mājas lapā ir sertifikāts. Nobrendo kā occuba un palaiž.
Lielu daļu dekoratīvo kosmētiku ražo Schwan cosmetics Germany, highllighter Regi srl(Itālija), pačus RB group co, Koreja. Neesmu rakusi, vai šo visu var nopirkt bez % krieviem. Itāļi, vācieši un korejieši turpina tik ražot un saņemt piķi no krieviem? franči jau arī ar saviem pulveriem..