iiieviiite @ 12.10.2022 13:17vispār nesaprotu Vucēnu. skandālā ar Krastu, viņa diezgan agresīvi pieprasīja no AirBaltic publiski paskaidrojumus, atceros tos storijus un pat bija izlikts posts. tagad stāsta, cik ļoti slavēja šo kompāniju 10 gadus. wtf.
kārtējais haips no Vucēnas puses, kurā viņa pati sevi apkaunoja.
Omniva55 @ 12.10.2022 14:06Ka sauliete var reklmet bernusarzu? Vinai jau sen berni ne taja vecuma , pasai pie 40 un reklames bernudarzu… laikam udens smelas mutee ieksa
Krizdole @ 12.10.2022 15:38
Vai ne, es arī par to brīnos ? ķip viņas meitas arī esot gājušas privātā dārziņā, bet hallo, tas bija pirms padsmit gadiem!! ?♀️ Reklamēs, balstoties uz seno gadu pieredzi? Tiešām nu jau tik traki, ka jāņem jebkurš piedāvājums?
Precizi. 💯iiieviiite @ 12.10.2022 07:57Egita pieraksta garu storiju, bet neko vispār nepasaka. Tikai - es ignorēšu, es būšu augstāka par to visu. Nē, Egita, tieši tādēļ, ka tu "savā" biznesā ignorē savas komandas dalībniekus, kuri tev uzticējās, atnākot komandā un kuri mēdz uzdot arī nepatīkamus jautājumus, nozīmē, ka tu esi zemāka un nespēj nest atbildību par tā saucamo "līdera" titulu.
Labi līderi neignorē, bet risina problēmas.
Vucēnai jau nu vajadzētu saprast, kamēr viņa strādās ar Krievu kompāniju tikmēr vari negaidīt, lai kāda normāla kompānija piedāvātu sadarbību
Vispār gaidu, kad kāds ex nl–ietis Latvijā uztaisīs šādus video. Sandra jau gāja uz to pusi, bet tomēr neko baigi neatklāja. Vēl bija tas čalis, kas toreiz gāja kkādu nl maratonu un filmēja par to video, bet toreiz Sauliete jau momentā viņu izmeta no visiem čatiem
Kitijaaaa @ 12.10.2022 18:59
Mani arī izbrīna, ka pilnīgi neviena ex-bite nav pasūdzējusies, viņu tomēr ir diezgan daudz. Pagaidām izskatās, ka par to visu negācijas izsaka tikai un vienīgi cilvēki, kam ar NL nav nekāda sakara.
Man ar kādu citu MLM bija saistība vien uz nedēļu, bet par to īso periodu man jau ir par ko pašausmināties. Biju studente un man bija jāiztiek ar 150 eur katru mēnesi. Interesējos par vienu komplektu, bet uzzinājusi cenu, pateicu, ka man par dārgu un būs jāpakrāj nauda, lai nopirktu vēlāk. Man atbildēja, ka ar tik niecīgiem ienākumiem būs ļoti ilgi jākrāj, lai pērku tagad. Nu, tāds emocionālais spiediens, zinot, ka man ir ļooti maz naudas. Bet NL laikam absolūti nekādi emocionālie spiedieni netiek veikti, ja nevienai nav ko sliktu pateikt.
LilSonja @ 12.10.2022 18:21Es esmu CHOGAN un Tanja tur pievienojās un tur pievieno tikai tās dāmas kas ir aktivizāciju veikušas.
Takā drīz Tanja ganjau pastāstīs par savu jauno kompāniju :D
aija93 @ 12.10.2022 19:33
Kur loģika pirkt uzreiz bija, ja bija ilgi jākrāj? ?