Olly30 @ 10.10.2022 09:50ka tu zini? Es jautaju .viņa teica ,ka nevelas vel stastit.man ari ir mainu darbs kura ir dienas mainas un naktsmainas pa 12 h,gribejas uzzinat ,kuros darbos ir naktsmainas vel.jo naktsdarbs ir labak apmaksāts.alga lielaka sanāk. Katram gadijumam,ja kautkas notiek ar tagadējo
Cocococonut @ 10.10.2022 10:50
Bija instagramā ielikusi dažus storijus, var redzēt ka Evo makeup room.
Nezinu kā viņai ies ar naktsmaiņām, bet pieļauju ka būs emocionāli grūti šajā darbā. Domāju, ka viņa nevarēs izturēt tās negatīvās emocijas no spēlētāju puses. Lai nu kā, priecē tas, ka vismaz tikusi ārā no nl slazda.
Hey_Lola @ 10.10.2022 11:16
Cik agrāk esmu pētījusi, tad šķiet, ka tur alga ir diezgan normāla (vismaz priekš Skrīveres tā varētu būt, jo īpaši pēc NL "algas") un pie naudas ātri pierod. Ja Evolution ilgi nepavilks, tad cerams, ka domās, ko tālāk darīt, lai nopelnītu ne mazāk.
Es katrā ziņā viņai vēlu labu, pēc tā, kad jauna ar 2 bērniem tika ievilkta NL sektā ??
a pas tas pa eksamenu,kas japilda.?Cocococonut @ 10.10.2022 10:50
Bija instagramā ielikusi dažus storijus, var redzēt ka Evo makeup room.
Nezinu kā viņai ies ar naktsmaiņām, bet pieļauju ka būs emocionāli grūti šajā darbā. Domāju, ka viņa nevarēs izturēt tās negatīvās emocijas no spēlētāju puses. Lai nu kā, priecē tas, ka vismaz tikusi ārā no nl slazda.
Malacis 👍Elife @ 10.10.2022 13:23Ja kāda grib pamēģināt NL produkiju, bet negrib par to tērēt naudu - droši! Jo tieši šobrīd taisos izmest visu :D esmu no tiem, kas cenšas "kratīties vaļā" no NL.
Elife @ 10.10.2022 13:23Ja kāda grib pamēģināt NL produkiju, bet negrib par to tērēt naudu - droši! Jo tieši šobrīd taisos izmest visu :D esmu no tiem, kas cenšas "kratīties vaļā" no NL.
Omniva55 @ 10.10.2022 14:49Sanda karasta skalo kaklu ar biodron ??????
Tas laikam visas vietass smerejams
Kuras tās ir un kuri ir tie mentori? :Damnēzija @ 10.10.2022 19:07Kas tajos prātos tur darās?! Šausmas kaut kādas. Tagad, kad daudzas jau no NL ir aizgājušas, klientu skaits sarūk, viena otra dēļ NL aiziet no pamatdarba. Un "mentors" priecājas par šo lēmumu...
JERSIKA @ 10.10.2022 20:56easywithaces teksts @ 10.10.2022 15:32[/quote
Bet vairums izskatās ka tieši no Egitas ir aizgājuši!?