Maija5555 @ 09.10.2022 15:24Laura Valuta savaa peedeejaa live video pazinjo ka NL neesot vairs jaareklamee, jo tagad Katrs varot ieiet un pasuutiit sev produktus uz omnivu . Un neesot vairs vajadziigi cilveeki kas tos produktus reklamee ?
Vivian10 @ 08.10.2022 19:38Tiešām gribu redzēt, kā notiks Egitas izvākšanās no îrētās mājas. Ilgi viņa to nepavilks. DS algas neskaita. Un izskatās, ka viņa strauji krīt. Nez vai vispār būs DS šajā mēnesî. Egitai ir milzīgas problēmas ar komunikāciju komandā. Ja meitenes masveidā viņu sûta D.. un aiziet, tas kaut ko nozīmē.
Maija5555 @ 09.10.2022 15:24Laura Valuta savaa peedeejaa live video pazinjo ka NL neesot vairs jaareklamee, jo tagad Katrs varot ieiet un pasuutiit sev produktus uz omnivu . Un neesot vairs vajadziigi cilveeki kas tos produktus reklamee ?
Lukreecija @ 09.10.2022 14:08Kur Egita iepriekš strādāja?
Gribēju jau rakstīt, ka būs vien jāpārdod mašīna, bet kas to zina - mosh uz līzingu paņēmusi. :D
Skaistslaiks @ 09.10.2022 20:16Nu skaidrs, pēc Marijas storijiem vairāk un vairāk ir skaidrs, ka šī meklēs ceļu atpakaļ pie Rafas. Vairāk kā skaidrs, ka ar NL viss ir galīgā pakaļā. Tagad tik intensīvi stāsta, ka noteikti būs jāpārceļas uz citurieni, un kā savādāk iežēlinās Rafu kā, ka Vitai alerģija no Latvijas? Man jau likās aizdomīgi, ka nesen tajos jautājums uz jautājumu, vai nemaz nekontaktējas uz Rafu atbildēja, ka ir vienvirziena komunikācija, viņa mēģina komunicēt, bet šis gan laikam nē. Tad nu būs jāiežēlina noteikti ar Vitas veselību. Viņa tak viņu pasūtīja, neko no viņa nevajag, a te pēkšņi mēģina ar viņu komunicēt tagad, kāpēc? Laikam jau atbilde ir, ka tagad ar katru mēnesi parādās īstā bilde par NL nākotni, protams, ko viņai citu darīt, ja nespēs vairs visu pavilkt, un vēl trešais bērns gaidāms!
Skaistslaiks @ 09.10.2022 20:16Nu skaidrs, pēc Marijas storijiem vairāk un vairāk ir skaidrs, ka šī meklēs ceļu atpakaļ pie Rafas. Vairāk kā skaidrs, ka ar NL viss ir galīgā pakaļā. Tagad tik intensīvi stāsta, ka noteikti būs jāpārceļas uz citurieni, un kā savādāk iežēlinās Rafu kā, ka Vitai alerģija no Latvijas? Man jau likās aizdomīgi, ka nesen tajos jautājums uz jautājumu, vai nemaz nekontaktējas uz Rafu atbildēja, ka ir vienvirziena komunikācija, viņa mēģina komunicēt, bet šis gan laikam nē. Tad nu būs jāiežēlina noteikti ar Vitas veselību. Viņa tak viņu pasūtīja, neko no viņa nevajag, a te pēkšņi mēģina ar viņu komunicēt tagad, kāpēc? Laikam jau atbilde ir, ka tagad ar katru mēnesi parādās īstā bilde par NL nākotni, protams, ko viņai citu darīt, ja nespēs vairs visu pavilkt, un vēl trešais bērns gaidāms!
Sigita11 @ 09.10.2022 23:52Ko Agnese Skrīvere dara? Redzu, ka jau 2. naktsmaiņa bijusi. Arī laikam sākusi darīt normālu darbu...
Tas ir apsveicami, bet cik ilgi viņa izturēs naktsmaiņas? It kā vairāk maksā, bet tā ir visa paradumu maiņa + atgriezties no rīta mājās, kur bērni ir izgulējušies, bet tu gribi gulēt... Man kaut kā tas viss nesaliekas kopā.Kitijaaaa @ 10.10.2022 00:11Neko nezinu par online kazino aizkulisēm, bet no malas raugoties šķiet, ka kautrīgām meitenēm šis darbs ir ļoti labs veids kā audzēt pašapziņu, jo vienmēr jāsapucējas, jārunā kameras priekšā, jāpārvar kautrīgums.
Lukreecija @ 10.10.2022 09:16Tas ir apsveicami, bet cik ilgi viņa izturēs naktsmaiņas? It kā vairāk maksā, bet tā ir visa paradumu maiņa + atgriezties no rīta mājās, kur bērni ir izgulējušies, bet tu gribi gulēt... Man kaut kā tas viss nesaliekas kopā.
ka tu zini? Es jautaju .viņa teica ,ka nevelas vel stastit.man ari ir mainu darbs kura ir dienas mainas un naktsmainas pa 12 h,gribejas uzzinat ,kuros darbos ir naktsmainas vel.jo naktsdarbs ir labak apmaksāts.alga lielaka sanāk. Katram gadijumam,ja kautkas notiek ar tagadējoCocococonut @ 10.10.2022 00:05
Evolution gaming… Cik nu normāls darbs, bet laikam salīdzot ar NL ir pat okei.