MissM @ 04.10.2022 16:03Nu ko, vēl viena bite Inga Rukmane vairs "nestrādā" NL'ā.
Ko tad? Parak liels apgrozījums ir jātaisa? Nevar pavilkt?
Vai apkures sezonai vēl nesākoties, cilvēki JAU nepērc to s*du?
Cocococonut @ 05.10.2022 15:47Izskatās, ka Skrīvere aizgājusi uz Evolution strādāt…
Un Viļņā 2? 😁 Kas tad nu? Tiešām neviena negrib pelnīt tos tūkstošus un pirkt gučī?Rumblerx @ 05.10.2022 16:36Izskatās, ka Lietuvā biznesmeņu vervēšana arī diez ko raiti nesokas. Gaidīju pilnu zāli , a realitātē 3? ?
Nu tas pats jau arī AgneseiBoo bija, kad braukāja pa Dobeni/Ikšķili/Ogri un kur tur vēl. It kā vairākas (bija kkādas 5-8 sievietes/meitenes), bet praktiski visas no viņas komandas. Varbūt 1 vai 2 jaunas, kas atnāca paklausīties :DRumblerx @ 05.10.2022 17:18Un Viļņā 2? ? Kas tad nu? Tiešām neviena negrib pelnīt tos tūkstošus un pirkt gučī?
kas tas ir?Cocococonut @ 05.10.2022 15:47Izskatās, ka Skrīvere aizgājusi uz Evolution strādāt…
Es nerunāju par Latviju, runā gāja par Itāliju jo tas ir Itālijas uzņēmumsParty Animal @ 04.10.2022 22:02
Veselības ministrija neko neapstiprina. Zāles reģistrē Zāļu valsts aģentūra, un lai to izdarītu, ir jāpierāda, ka tās ir efektīvas, drošas un kvalitatīvas. Aģentūra ir VM pakļautībā. Savukārt uztura bagātinātājus paziņo (jā, tieši paziņo, nevis reģistrē) Pārtikas un veterinārais dienests, kas ir Zemkopības ministrijas pakļautības iestāde. Paziņojot uztura bagātinātājus to iedarbība nav jāpierāda, jāuzrāda sastāvs, kurā nedrīkst būt neatļautas vielas. Tas, ka vielas ir atļautas, nenozīmē, ka tām ir ārstnieciska iedarbība.
Vienmēr fascinē cilvēki, kas īsti neizprot lietu, par kurām raksta, būtību, pareizāk sakot - lieto copy-paste metodi no interneta. Un ārsti, kuri par firmu naudu ieteiks da jebko, jo būtībā viņiem par šiem uztura bagātinātājiem ir tikai tā informācija, ko sniedz firma. Nesaku, ka uztura bagātinātāji dara kaut ko ļaunu, bet īpašu labumu, izņemot iztērētu naudu, neredzu.
Vitamīnu deficīta gadījumā lietotu tos, kas ir reģistrēti kā zāles, profilaksei arī.
Es neteicu ka ar italu uzņēmuma palīdzību man nav vairs tā lieta, no zālēm es biju uzpūtusies kā balons izmēģināju visu pat arī uz aptieku gāju prasīt palīdzību jo pienemties svarā pa 20 kg, kad visu laiku es biju 55kg ir starpībaSmiekliNāk @ 05.10.2022 07:40es lietoju vitamīnus tikai tad, ja dakteris tos liek lietot. Uz savu galvu neko nevajag lietot, ja vien pats nemāki nolasīt analīzes un saprast rādītāju korelāciju.
Man arī bija audzējs pa to līniju, bet redz kkā tiku galā bez Itālijas vitamīniem un NL. Nu jau aug veselīgs bērniņš. Pirmkārt, uz jebkuru piramīdas shēmu ir jāskatās divejādi - viņu reklamē kā super ūber, jo cilvēki pelna uz to. Senākais informācijas nodošanas un produktu noieta veicināšanas veids - no cilvēka cilvēkam/atsauksmes. Loģiski, ka visas, kas šo tirgo, teiks, ka viss ir labs un vajadzīgs. Bet ne jau tāpēc, ka tā tiešām ir, kā tas bija senāk. Bet gan tāpēc, ka var nopelnīt. Otrkārt, kāpēc tad izslavētie vitamīni netiek pārdoti fiziski veikalos?! Īpašnieki tak tāpat pelnītu. Tur jau jādomā, ka noteikti nav visi vajadzīgie dokumenti, lai to darītu. Bet internetā visu var pasūtīt un nekādus dokumentus neviens neprasa.
Iesaku visām NLšicām un citām piramīdu pārstāvēt pašām palasīt kādas grāmatas vai zinātniskos rakstus par šo tēmu, nevis klausīties, ko jums trallina zoomos. Tur saka visu, lai augšgals pelnītu vairāk piķi.
Omniva55 @ 05.10.2022 16:49
Es neredzu vinu instagram vairak ?
es domāju, ka šis komentārs ka arī iepriekšējais ir lieks, ir cilvēki mana ģimenes lokā, kas no tā aizgāja un tagad celt gaisma ka šis ir brīnumlīdzeklis, ir zemiski.... vispārīgi primāri ir MEDICINIKSA stingra veselības aprupe... ta ka šāda sakarā iestarpinat brīnumlīdzekli ir zemiski... un pēc ķīmijterapijas un atkopšanās, kad brūces nedzist ieteikt šitos var tikai ārsts... būsim godīgi...AijaCristina @ 05.10.2022 19:14Es neteicu ka ar italu uzņēmuma palīdzību man nav vairs tā lieta, no zālēm es biju uzpūtusies kā balons izmēģināju visu pat arī uz aptieku gāju prasīt palīdzību jo pienemties svarā pa 20 kg, kad visu laiku es biju 55kg ir starpība
uztaisījusi privātu profilu!Cocococonut @ 05.10.2022 22:05
Viņa tagad ir aguce07
Skatiens @ 04.10.2022 18:35Vitamīnus bez vajadzības nevienam cilvēkam nav jālieto. Tikai un vienīgi pēc analīžu datiem un kāds konrēts vitamīns, kas pietrūkst.
gulbja labratorija ir uz ko var nodot.majas lapa.tur ir ari atsvesiski "vitamini" agrak bija 40 eiro tagad nezinu neesmu skatjusiesApedishubezsaals @ 06.10.2022 01:54
Kādas analizes javeic lai saprastu ka jalieto konkrets vitamins?
Par D ir skaidrs, tads tests ir veikts un saprotu ka jadzer.